8 Dingen over de bachelor die moeten veranderen (7 we zullen ons nooit vervelen)

Inhoudsopgave:

8 Dingen over de bachelor die moeten veranderen (7 we zullen ons nooit vervelen)
8 Dingen over de bachelor die moeten veranderen (7 we zullen ons nooit vervelen)
Anonim

We houden ervan om de sterren van The Bachelor bij te houden en alle schokkende feiten achter de schermen te horen die we kunnen vinden. Sinds de eerste aflevering in 2002 in première ging, heeft deze show de weg geëffend voor vele andere realityseries over het zoeken naar ware liefde, hoewel we denken dat deze altijd de beste zal zijn. Natuurlijk, delen ervan zijn oubollig en het is duidelijk dat veel scènes worden geproduceerd zoals andere shows in het genre, maar fans kunnen er toch geen genoeg van krijgen.

Er zijn veel geweldige aspecten van deze reality-franchise waarvan we denken dat ze nog vele jaren door kunnen gaan (of in ieder geval zolang deze show in de ether is). En er zijn enkele onderdelen waarvan we denken dat ze een echte make-over kunnen gebruiken. Blijf lezen om erachter te komen op welke manieren we denken dat The Bachelor beter zou kunnen en sommige delen van de show waar we voor altijd van zullen houden.

15 Moet veranderen: er zouden meer charmante en sympathieke mannen moeten worden gekozen als vrijgezel

Veel fans van The Bachelor waren niet blij dat Peter Weber werd gekozen als Bachelor. Mensen dachten dat Mike Johnson in plaats daarvan gekozen had moeten worden.

Hierdoor vinden we dat er meer charmante en sympathieke mannen moeten worden gekozen. En de show moet ervoor zorgen dat dit mensen zijn die fans echt willen. Kijkers vragen wat ze denken dat een goed idee lijkt.

14 Verveel je nooit: er gebeurt altijd iets wilds aan het einde, zoals wanneer Colton Underwood zei dat hij de show wilde verlaten

We zullen nooit verveeld raken hoe dramatisch The Bachelor wordt aan het einde van elk seizoen. Er gebeurt altijd wel iets wilds in de finale, zoals toen Colton Underwood zei dat hij wilde stoppen met de show.

Dat hadden we helemaal niet verwacht, en het is een sappig moment waar we het nog steeds over hebben.

13 Moet veranderen: producenten moeten een backround-controle uitvoeren op alle deelnemers

Van alle veranderingen die De Bachelor zou kunnen aanbrengen, is deze belangrijk: iedereen zou gescreend moeten worden. De producenten zouden in het verleden moeten kijken van iedereen die in de show zou kunnen zijn, want als ze dit zouden doen, zouden ze vage dingen vangen. Er zijn veel schandalen geweest, vooral over Arie Luyendyk, dus dit lijkt een goed idee.

12 Verveel je nooit: we zijn er voor alle geweldige spin-offs

De spin-offs van deze show, zoals Bachelor In Paradise, zijn altijd leuke en sappige, perfect onderhoudende shows waar we niet op kunnen wachten om met andere mensen over te praten.

We denken niet dat deze shows ooit uit de lucht mogen gaan, en we zullen ze nooit saai vinden. Laat de spin-offs maar komen.

11 Moet veranderen: de deelnemers moeten het tot nu toe eens kunnen worden, niet noodzakelijkerwijs trouwen

Als het gaat om dingen over The Bachelor die moeten veranderen, is dit een grote: deelnemers moeten kunnen afspreken om met elkaar te daten in plaats van te trouwen.

Het is niet altijd mogelijk om elkaar te ontmoeten en te weten dat je wilt trouwen als je in een realityshow zit. Hierdoor zou de show een stuk realistischer en geaarder lijken.

10 Verveel je nooit: de overlegruimte was best grappig

Hoewel The Bachelor dit niet meer heeft, had de show vroeger een Deliberation Room, wat altijd erg grappig was. Zoals een fan op Reddit deelde, ging de deelnemer met Chris Harrison in een kamer in het landhuis zitten en keek naar foto's van de vrouwen. De fan zei dat dit kaarsen en ook flashbacks zou bevatten.

Veel fans missen dit deel van de show, en we denken dat het best grappig was, want waarom was dit nodig?!

9 Moet veranderen: de belangrijkste deelnemers moeten verschillende achtergronden hebben

Volgens Insider.com zouden de belangrijkste deelnemers aan de show verschillende achtergronden moeten hebben.

Dit is absoluut iets waarvan we denken dat het moet veranderen. Het is 2020, toch? Dit zou een verandering zijn die positief zou worden beoordeeld door fans en ook door critici die de show beoordelen. We kunnen alleen maar onze vingers kruisen.

8 Verveel je nooit: de deelnemers hebben altijd hilarische dingen te zeggen

De Bachelor-deelnemers zijn altijd hilarisch en vermaken ons echt. Dit is iets over de realityshow waar we nooit genoeg van zullen krijgen.

Zoals The Odyssey Online zegt, zei een meisje zelfs tegen iemand: "Misschien kunnen we een keer een tampon delen." We kunnen hier helemaal niet overheen komen.

7 Moet veranderen: een beroemdheid als de vrijgezel of de vrijgezellin zou geweldig zijn

Hoe zit het met het feit dat een beroemdheid de hoofdrol speelt in The Bachelor of The Bachelorette ?

We zouden dit heel graag zien gebeuren en we denken dat het een verandering is die echt moet worden doorgevoerd. Het zou nieuw leven blazen in een franchise die al een tijdje bestaat en het lijkt erop dat niemand er een probleem mee zou hebben. Het zou zeker leuk zijn.

6 Verveel je nooit: de tweedelige seizoensfinale is altijd super vermakelijk

Hoewel er shows zijn die onder de radar vliegen en waar niemand over praat, v alt The Bachelor zeker niet in die categorie.

De show is zeker evenemententelevisie, en de tweedelige finale van elk seizoen is echt vermakelijk om naar te kijken. We zullen dat nooit beu worden en we vinden dat het moet blijven gebeuren.

5 Moet veranderen: elk seizoen moet plaatsvinden in een coole stad of zelfs in het buitenland

Soms kan het kijken naar deze show een beetje saai worden omdat je de hele tijd dezelfde instellingen ziet, zoals het landhuis. Natuurlijk, het is beroemd en iconisch, maar kan de omgeving niet wat interessanter zijn?

Het zou gaaf zijn als elk seizoen zich afspeelt in een stad of zelfs in het buitenland. We zouden veel meer zin hebben om elke week te kijken.

4 Verveeld nooit: we kijken graag naar de deelnemers in lastige, dramatische situaties, zodat we plaatsvervangend kunnen leven

Veel mensen kijken graag naar reality-tv omdat ze plaatsvervangend kunnen leven door de rare dingen die op het scherm gebeuren.

We voelen ons helemaal zo over The Bachelor. We kijken graag naar de deelnemers in ongemakkelijke en dramatische situaties en dat zal nooit veranderen. We worden erg enthousiast over elke nieuwe aflevering vanwege het potentiële drama.

3 Moet veranderen: er moet een vrouwelijke host zijn voor de vrijgezellin

Als The Bachelorette gaat over een vrouwelijke deelnemer die liefde vindt, waarom is er dan geen vrouwelijke presentator?!

Dit is behoorlijk verwarrend en slaat helemaal nergens op. Wij vinden dat dit iets is dat moet veranderen. Misschien zou het zelfs een voormalige deelnemer uit de franchise kunnen zijn. Dat zou logisch zijn en ook leuk om naar te kijken.

2 Verveel je nooit: de formule is leuk, van datums tot de rozenceremonie

We zullen de formule in deze populaire realityshow nooit vervelen. De data zijn leuk om naar te kijken, de rozenceremonie is lief en we mogen niet klagen over het formaat, ook al denken we dat er andere aspecten van deze serie zijn die moeten veranderen. Als het werkt, blijf het dan doen, toch?

1 Moet veranderen: we moeten meer leren over de carrière en romantische geschiedenis van elke deelnemer

De show is gericht op de data en wie er uiteindelijk wordt gekozen, maar hoe zit het met de carrières van de deelnemers? Hoe zit het met hun romantische geschiedenis?

We denken dat de show een verandering teweeg kan brengen door kijkers meer te laten weten over iedereen die is uitgekozen voor de show. Het zou alleen maar iets toevoegen aan de show, en het zou interessant zijn.

Aanbevolen: