Alles waar Jennifer Beals mee bezig is sinds 'The L Word

Inhoudsopgave:

Alles waar Jennifer Beals mee bezig is sinds 'The L Word
Alles waar Jennifer Beals mee bezig is sinds 'The L Word
Anonim

Sommige artiesten zijn extreem productief in Hollywood, wat betekent dat ze eigenlijk overal in opduiken. Dit kan zowel goed als slecht zijn, omdat sommige sterren hun welkom kunnen overschrijden. Anderen kunnen een tijdje verdwijnen, en sommigen gooien zelfs de handdoek in de ring nadat ze succes hebben gevonden.

Jennifer Beals heeft jaren geleden in tal van succesvolle projecten gezeten, waaronder The L Word. In plaats van zich voorgoed terug te trekken, heeft ze het behoorlijk druk gehad, en dit omvat een recent tv-programma dat de krantenkoppen heeft gestolen.

Laten we naar de ster kijken en zien wat ze heeft uitgespookt.

'The L Word' was enorm voor Jennifer Beals

In 2004 maakte The L Word zijn officiële debuut op het kleine scherm, en het was niet bang om precies te zijn wat het moest zijn. Om deze show zijn tijd vooruit te noemen zou een enorm understatement zijn, en het bleek in zijn voordeel te zijn terwijl het nog in de lucht was.

Jennifer Beals werd gecast als de hoofdrol in de show, en zij, samen met de rest van de cast van het ensemble, was fantastisch in hun rollen. Gedurende zes seizoenen en 70 afleveringen bracht de cast van de show elke week zijn scherpe scripts tot leven, en fans konden gewoon geen genoeg krijgen van de serie.

Sinds de eerste serie een hit werd, zijn er verschillende verwante spin-offprojecten geweest, wat betekent dat The L Word een eigen franchise voor kleine schermen is geworden. Het was allemaal mogelijk dankzij Beals en de originele cast.

Sinds haar tijd in de show heeft Jennifer Beals een geweldige carrière gehad.

She's Done Movies Like The Book Of Eli

Jennifer Beals Boek van Eli
Jennifer Beals Boek van Eli

Zoals velen weten, was Jennifer Beals eigenlijk een filmster voordat ze een televisiester werd, en dit was te danken aan een kleine film genaamd Flashdance in de jaren 80. Het zou dus niet zo verwonderlijk moeten zijn om te zien dat ze door de jaren heen in tal van films belandde.

Ze heeft een aantal kleinere projecten op het grote scherm gedaan, en je zou kunnen zeggen dat haar grootste succes The Book of Eli was, een hitfilm met in de hoofdrollen Denzel Washington en Mila Kunis.

In een interview sprak Beals over haar rol in de film en zei: "Claudia is in zekere zin een ontheemde koningin. Haar echte doel is om in leven te blijven en haar dochter Solara [gespeeld door Mila Kunis] te beschermen.”

"De sfeer is ongelooflijk precair en wordt gedomineerd door mannen. Zij en haar dochter hebben een mantra: nog een dag. Gewoon om nog een dag in leven te blijven", vervolgde ze.

Jennifer Beals kan van alles een beetje, maar er gebeurt iets heel bijzonders als ze haar aandacht op het kleine scherm richt. De afgelopen jaren heeft de actrice serieus werk verzet op tv.

Ze was onlangs in 'The Book Of Boba Fett'

Het mooie van een hoofdrol in een populaire tv-show is dat er andere kansen zullen ontstaan zodra die eerste hit is afgelopen. Dit was het geval voor Jennifer Beals, die sinds het einde van The L Word een aantal solide verschijningen op het kleine scherm heeft gemaakt.

Beals is sindsdien te zien in shows als Castle, The Mob Doctor, The Night Shift en Taken.

Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, begon de actrice net haar tijd in The Book of Boba Fett, als het personage Garsa. Onnodig te zeggen dat fans enthousiast waren om de actrice te zien verschijnen in elk van de eerste twee afleveringen van de show.

Toen hij het had over zijn deelname aan de nieuwe show, zei Beals: "Ik ben zo opgewonden. Ik heb net de eerste aflevering twee uur geleden gezien. Mijn hart bonsde gewoon… Ik werd heel emotioneel en ik sms'te Jon [Favreau] meteen om hem te vertellen dat ik de aflevering zo leuk vind. Het is zo filmisch. Hij laat [Boba Fett] lijden zoals elke goede held moet lijden, en aan het einde beginnen we hem eruit te zien komen. Ik had zoiets van, 'Oh mijn god, ik mag in deze wereld zijn.'"

Het v alt nog te bezien hoe vaak ze in The Book of Boba Fett zal verschijnen, maar er is hoop dat ze er nog een tijdje zal zijn. Ze past zo goed in die wereld, en het zou verstandig zijn om haar in de buurt te hebben, vooral gezien hoe interessant haar karakter al is geweest.

Jennifer Beals heeft een geweldige carrière achter de rug en ze laat nog steeds regelmatig grote dingen gebeuren.

Aanbevolen: