Reality-tv-sterren die tegen het einde van 2021 failliet gingen

Inhoudsopgave:

Reality-tv-sterren die tegen het einde van 2021 failliet gingen
Reality-tv-sterren die tegen het einde van 2021 failliet gingen
Anonim

Reality-tv kan een ongelooflijk lucratieve bron van inkomsten zijn. Mensen zoals de Duggars en de Kardashian-Jenners zagen pieken in hun vermogen nadat ze zich bij de reality-tv-markt hadden aangesloten. Sommige beroemdheden wier carrière begon te vervagen, genoten van een comeback dankzij realityshows zoals The Celebrity Apprentice of The Masked Singer.

Verscheidene mensen die ooit een hoge golf van financieel succes meemaakten, stortten echter hard in onder het gewicht van slechte financiële planning, echtscheidingen en creditcardschulden. Tegen het einde van 2021 gingen deze reality-tv-sterren failliet of waren ze al failliet. Hier zijn enkele favorieten van reality-tv die nu moeite hebben om de huur te betalen en de lichten aan te houden.

10 Gary Busey

Hoewel hij een redelijk succesvolle acteur was voor zijn uitstapje naar reality-tv, voegde Busey zich bij de cast van seizoen vier van The Celebrity Apprentice. Hij had ook een kortstondige show genaamd "Gary Busey: Pet Judge" en verscheen in Dancing With The Stars. Ondanks dat hij in verschillende shows verscheen, heeft Busey nog steeds meer dan $ 500.000 aan ongedekte medische en creditcardschulden. Een deel van zijn financiële problemen gaat terug tot het tragische motorongeluk dat hij in 1988 opliep, en zijn financiële problemen zijn sindsdien alleen maar groter geworden.

9 Stephen Baldwin

Net als Busey had Baldwin een redelijk succesvolle run in Hollywood, hoewel lang niet zo succesvol als zijn broer Alec. Baldwin vond werk in shows als Celebrity Big Brother, Celebrity Apprentice en I'm A Celebrity Get Me Out Of Here. Maar ondanks zijn inspanningen heeft Baldwin moeite om de doedelzakspeler te betalen. Zijn huis werd in 2017 afgeschermd en hij is meer dan $ 100.000 aan achterstallige belastingen verschuldigd. Zijn vermogen is vandaag amper $ 1 miljoen, zijn dochter heeft meer geld dan hij, en hij is de enige Baldwin-broer die tot nu toe failliet is verklaard.

8 Sonja Morgan

The Real Housewives of New York-ster brak het internet toen ze onthulde dat ze in 2020 bijna $ 20 miljoen aan schulden had en Chapter 11 failliet verklaarde. Terwijl haar nieuwe kledinglijn haar helpt om weer op het goede spoor te komen, ondanks het feit dat ze getrouwd is in een gezin met een waarde van $ 100 miljoen, is Morgan alleen nu slechts $ 8 miljoen waard.

7 Heidi en Spencer Pratt

Tot op heden zijn de voormalige sterren van The Hills enkele van de meest beruchte financiële flops in de geschiedenis van reality-televisie. Toen ze eenmaal hoog zaten als het superster-powerkoppel van de show, geld weggooiden voor $ 3.000 knipbeurten en meer dan $ 1 miljoen per jaar verdienden, gingen de twee van een gecombineerd vermogen van $ 10 miljoen naar slechts $ 300.000 bijna van de ene op de andere dag. Dat geld slinkt tot op de dag van vandaag omdat de twee al jaren niet hebben gewerkt.

6 Janice Dickinson

Het gepensioneerde supermodel dat als rechter werkte aan America's Next Top Model, werd in 2013 failliet verklaard en ze is nooit helemaal hersteld van die financiële valkuil. Het jaar daarvoor was ze uit haar huis in Los Angeles gezet en werd ontdekt dat ze geld schuldig was aan verschillende van haar werknemers. Zelfs als u onder financiële druk staat, is het inhouden van loonstrookjes van werknemers een ernstige overtreding die u zware boetes en gevangenisstraf kan opleveren. Vandaag de dag is ze nog steeds duizenden onbetaalde belastingen verschuldigd die tientallen jaren oud zijn.

5 Jon Gosselin

De financiële golf die het inmiddels gescheiden Gosselin-stel in 2007 meemaakte, is ingestort. Toen hij in 2009 van Kate scheidde, verloor Gosselin het grootste deel van zijn geld in het echtscheidingsproces, waarvan een deel naar Kate ging bij de verdeling van hun nalatenschap en bijna $ 2 miljoen naar advocaten en juridische kosten. Tegenwoordig heeft Gosselin een nettowaarde van amper $ 50.000 en blijft hij vervreemd van zijn kinderen.

4 Kate Gosselin

Hoewel ze aanvankelijk profiteerde van de scheiding, heeft het verlies van hun show en populariteit Kate op een pad gebracht dat lijkt op dat van haar ex-man. De moeder van acht heeft onlangs haar huis van $ 1,8 miljoen te koop aangeboden, naar verluidt om haar slinkende financiën goed te maken. Sommige bronnen hebben gemeld dat, omdat ze al jaren geen show heeft gehad, ze nu opnieuw de echte arbeidsmarkt betreedt.

3 Josh Duggar

Na zijn arrestatie en onlangs veroordeeld voor het bezit van kinderpornografie, heeft de zoon van Duggar meer dan $ 500.000 aan juridische kosten verzameld en staat zijn familie ook op de rand van financiële ondergang. Zijn vader, Jim Bob Duggar, verloor zijn salaris van $ 850.000 toen TLC de realityshow Counting On van Duggars annuleerde. Het gezin zit nog steeds op een gecombineerd vermogen van $ 3,5 miljoen, maar dat zal waarschijnlijk instorten zonder een nieuwe show. Niet alle Duggars hebben het echter moeilijk, want Joy-Anna Duggar verdient een gezond leven door huizen te draaien en heeft afstand genomen van haar in ongenade gevallen broer en ouders.

2 Tori Spelling

Tori Spelling zou tussen de $300-$600 miljoen waard zijn als haar vader, de overleden tv-legende Arron Spelling, haar had nagelaten wat mensen verwachtten dat hij haar zou achterlaten. Haar koelbloedige vader liet echter zowel Tori als haar broer amper een miljoen dollar na. Spelling hield zichzelf overeind door lid te worden van de reality-tv-wereld en heeft een succesvolle show met haar man genaamd Tori en Dean: Home Sweet Hollywood. Ondanks haar beste inspanningen werden haar bankrekeningen in beslag genomen voor geld dat ze verschuldigd was aan American Express, en tot op heden is ze slechts $ 1,5 miljoen waard.

1 Mike 'The Situation' Sorrentino

Terwijl de meeste alumni van Jersey Shore een vermogen hebben variërend van $ 3 miljoen tot $ 4 miljoen. De situatie heeft daar een tiende van dankzij slechte beslissingen. Hij ging van $ 10 miljoen op zijn naam naar een schamele $ 300.000 toen werd ontdekt hoeveel hij verschuldigd was aan achterstallige belastingen en hij werd gedwongen enige gevangenisstraf uit te zitten voor belastingontduiking. Sinds zijn vrijlating is The Situation nog niet teruggekeerd naar een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen en is nog steeds slechts $ 300.000 waard.

Aanbevolen: