Jen Shah leunt op haar moeder voor steun terwijl ze wordt geconfronteerd met federale wetslasten

Inhoudsopgave:

Jen Shah leunt op haar moeder voor steun terwijl ze wordt geconfronteerd met federale wetslasten
Jen Shah leunt op haar moeder voor steun terwijl ze wordt geconfronteerd met federale wetslasten
Anonim

Sunday's aflevering van The Real Housewives Of S alt Lake City liet zien hoe Jen Shah omgaat met haar federale fraudeaanklachten. De 47-jarige realityster heeft haar moeder verwelkomd in haar huis in Park City, met behulp van de matriarch voor ondersteuning tijdens de moeilijke tijd, te midden van juridische problemen.

'Mijn moeder is absoluut mijn rots in de branding geweest sinds de arrestatie plaatsvond. En ik heb wat steun nodig. Ik moet die liefde voelen van mensen die in mij geloven, en mijn moeder gelooft in mij', zei Jen in tranen in een biechtstoel op de show.

'Ze kent me. Ze weet dat ik het niet ben,' voegde Jen eraan toe, terwijl ze er nog steeds glamoureus uitzag, ondanks de controverse.

Jen Shah heeft ondersteuning nodig na behandeling van fraudezaak

Jen heeft verklaard dat haar lopende fraudezaak 'alles opslokte' en vertelde haar moeder dat ze zich beter voelde door dingen voor anderen te doen.

'Mijn moeder is absoluut mijn rots in de branding geweest sinds de arrestatie plaatsvond. En ik heb wat steun nodig. Ik moet die liefde voelen van mensen die in mij geloven, en mijn moeder gelooft in mij', zei Jen in tranen in een interview in de Bravo realityshow. Haar moeder dacht heel duidelijk dat de realityshow-diva onschuldig was.

'Op dit moment hebben we een team van drie advocaten. Weet je, ze zijn extreem duur, en ze blijven me de stuipen op het lijf jagen. En waarschijnlijk rechtvaardigt hij de voorschot van $ 2 miljoen die ze nodig hebben, ' legde Jen uit aan kijkers, na een gesprek met haar man Sharrieff over inkrimping.

'Weet je, waar halen we die $ 2 miljoen vandaan? Zoals, liquide middelen. Geen activa. Geen eigendom. Geen daden,' zei ze. Sinds haar arrestatie vorig jaar openbaar werd gemaakt, hebben fans gewild dat Shah zou worden ontslagen uit de populaire Bravo-show.

Jen Shah en assistent Stuart Smith gearresteerd in maart

Jen en haar assistent Stuart Smith, 43, werden in maart 2021 gearresteerd en beschuldigd van samenzwering om fraude te plegen en samenzwering om geld wit te wassen. Deze aanklachten hielden verband met een vermeend telemarketingplan waarbij onschuldige mensen, vaak ouderen, werden opgelicht.

Jen Shah heeft gepleit niet schuldig te zijn aan de federale aanklachten en staat voor de rechter. Ondanks deze juridische problemen heeft Charlene haar dochter verteld dat 'familie familie is' en dat ze alles zouden doen om elkaar te helpen.

Shah heeft haar schuld geuit dat het geld dat ze had gespaard voor haar gezin nu wordt besteed aan haar juridische kosten. 'Je kwam langs met een plan om voor mij iets minder dan een miljoen dollar te liquideren. Je hebt zo hard gewerkt en je gaat met pensioen. Dat is je pensioen,' zei Jen in de recente aflevering van het tweede seizoen.

Aanbevolen: