Dit zijn enkele van de kortstdurende 'Love Island'-paren

Inhoudsopgave:

Dit zijn enkele van de kortstdurende 'Love Island'-paren
Dit zijn enkele van de kortstdurende 'Love Island'-paren
Anonim

In 2015 werd het allereerste seizoen van de heropleving van de Britse datingshow Love Island uitgezonden. Sindsdien heeft de ranzige realityserie de wereld veroverd met meerdere landen die hun eigen versies van de show hebben aangepast, zoals Love Island Australia en Love Island USA. Gedurende de 7-jarige run en met nu 7 seizoenen van de serie, heeft het publiek zomer na zomer afgestemd om vastberaden enkele deelnemers te zien navigeren door de wereld van daten in de villa waar ze worden gehost.

Terwijl de deelnemers een koppel vormen en romantische connecties vormen, worden ze geconfronteerd met tests die hun relaties op de proef stellen. Het drama dat ontstaat als gevolg van sluwe uitdagingen, het opnieuw koppelen van schokken en verbluffende bombshells, blijft het publiek boeien terwijl ze elke zomer hunkeren naar hun favoriete fans om bij elkaar te blijven en de geldprijs van £ 50.000 te winnen. Maar wat gebeurt er met deze koppels nadat de camera's niet meer draaien en ze de afgelegen villa verlaten om terug te keren naar de echte wereld? Terwijl sommigen geliefd blijven, zoals de winnaars van seizoen 7 Millie Court en Liam Reardon, lijken anderen de tand des tijds niet te doorstaan. Dus laten we eens kijken naar enkele van de kortste relaties ooit die uit de Love Island-villa zijn voortgekomen.

7 Demi Jones en Luke Mabbott (Seizoen 6)

Als eerste op de lijst staan Luke Mabbott en Demi Jones van het winterseizoen 2020. Het paar werd 3e in het zesde seizoen en verliet de villa klaar voor een relatie met de buitenwereld. Het lijkt er echter op dat dat niet in de kaarten zat voor Mabbott en Jones. Slechts 4 maanden later droeg Jones het allemaal op haar YouTube-kanaal toen ze een vraag-en-antwoordvideo plaatste waarin ze de breuk van het paar toelichtte. In de video verklaarde Jones dat Mabbott degene was geweest die de relatie had beëindigd door haar mobiele telefoon te bellen en te verklaren dat hij het nu moest beëindigen.”

6 Kem Cetinay en Amber Davies (Seizoen 3)

Een andere 4 maanden durende relatie was de winnaar van seizoen 3, Kem Cetinay en Amber Davies. Ondanks de rotsachtige relatie van het paar in de Love Island-villa, bleven ze een grote favoriet bij de fans en werden ze gekroond tot winnaars van het seizoen, maar slechts 5 maanden nadat ze de villa verlieten, gingen Cetinay en Davies uit elkaar. Echter, alle hoop is schijnbaar niet verloren voor het paar, aangezien Cetinay 4 jaar later op TikTok liet doorschemeren dat hij er niet tegen zou zijn om hun relatie nog een keer te proberen.

5 Laura Anderson en Paul Knops (Seizoen 4)

Een kortstondig paar uit het vierde seizoen van de serie was Laura Anderson en Paul Knops. Na eerder te hebben geworsteld met haar eerdere villarelaties met Wes Anderson en Jack Fowler, vond Anderson schijnbaar haar geluk bij Knops toen hij aan haar werd voorgesteld tijdens de Casa Amor-periode van de serie. Het paar pakte de tweede plaats van de serie toen ze tweede werden, maar ze besloten er slechts 2 maanden na het verlaten van de villa mee te stoppen. Terwijl ze in 2018 met The Sun sprak, onthulde Anderson zelf dat de splitsing te wijten was aan hun tegenstrijdige schema's en een uitstervende vonk.

Ze verklaarde: "Toen we uit de villa kwamen, waren er veel werkgerelateerde dingen die we samen deden en toen ging Paul drie weken weg." Later voegde ze eraan toe: "Ik hoopte dat we, als hij terugkwam, meer tijd samen zouden doorbrengen en een goede relatie zouden opbouwen vanuit de villa. Het is niet gebeurd."

4 Jess Hayes en Max Morley (Seizoen 1)

In het allereerste seizoen van de hitserie in 2015 werden Jess Hayes en Max Morley gekroond tot het allereerste winnende koppel van de show. Ondanks dat van het paar werd verwacht dat het een precedent zou scheppen voor wat het winnen van Love Island zou kunnen betekenen voor iemands liefdesleven, duurden ze slechts iets meer dan een maand voordat ze uit elkaar gingen.

3 Amber Gill en Greg O'Shea (Seizoen 5)

De volgende keer dat we binnenkomen, hebben we de winnaars van het vijfde seizoen, Amber Gill en Greg O'Shea. Het paar koppelde vrij laat in het seizoen, na Gill's herkoppelingsdrama met ex Michael Griffiths, en ondanks hun korte tijd samen, wonnen ze de serie. Nadat ze de villa hadden verlaten, bleven Gill en O'Shea echter slechts één maand bij elkaar, waardoor ze het kortstdurende paar waren dat de show ooit won.

2 Adam Maxted en Katie Salmon (Seizoen 2)

Vervolgens hebben we Adam Maxted en Katie Salmon van seizoen 2. Maxted en Salmon koppelden elkaar tijdens de latere weken van de 2016-serie en wisten de 4e plaats te behalen. Het lijkt er echter op dat de relatie niet zo echt was als aanvankelijk werd beweerd, toen het paar onthulde dat ze het na slechts 3 weken hadden beëindigd door elkaar in de schaduw te stellen op Twitter.

1 Mary Bedford en Aaron Simpson (Seizoen 7)

En tot slot hebben we een paar uit het meest recente seizoen van de serie in de zomer van 2021, Mary Bedford en Aaron Simpson. Bedford en Simpson werden slechts 6e in de serie en hoewel ze samen vertrokken, kwamen ze niet per se als koppel terug naar huis. Tijdens hun optreden op Love Island: Aftersun, slechts een paar dagen na het dumpen, plaatste Bedford Simpson stevig in de friendzone en sprak hij hem zelfs aan als haar 'beste vriend'.

Aanbevolen: