Tyra Banks-trends op Twitter vanwege haar beledigende gedrag in opnieuw opgedoken ANTM-clip

Inhoudsopgave:

Tyra Banks-trends op Twitter vanwege haar beledigende gedrag in opnieuw opgedoken ANTM-clip
Tyra Banks-trends op Twitter vanwege haar beledigende gedrag in opnieuw opgedoken ANTM-clip
Anonim

Eerder vandaag werd "Tyra" een van de populairste trending-onderwerpen op Twitter nadat een oude clip van America's Next Top Model liet zien dat de reality-host ongewoon wreed was tegen een deelnemer. Velen roepen Tyra opnieuw uit voor haar brute gedrag en hekelen de modellenwedstrijd als een 'psychologische thriller' en 'Tyra Bank's persoonlijke inktvisspel'.

De video toont hoe Tyra Banks een deelnemer in tranen achterlaat

De video is van cyclus 11 van de show en toont Tyra Banks die spreekt met een zichtbaar emotionele deelnemer, Joslyn Pennywell. Tyra prijst haar veerkracht en complimenteert haar prachtige kracht, en vertelt de deelnemer dat ze een overlever is.

"En Joslyn, jij zult dit overleven", vertelt Tyra het model terwijl ze onthult dat ze is uitgeschakeld. De clip eindigt met Pennywell die in tranen uitbarst.

De originele tweet ondertitelde de clip "ANTM is een psychologische thriller." die video doet de ronde op Twitter en heeft velen op sociale media verontwaardigd over hoe Tyra de deelnemers in haar show behandelde, vooral vrouwen van kleur.

Critici sloegen Tyra, en dit is niet de eerste keer

Velen maakten van de gelegenheid gebruik om erop te wijzen dat het model van de Sports Illustrated-badpakomslag dubbele standaarden had als het ging om de huidskleur van een model. Een gebruiker merkte op dat Tyra een zwart model had verteld dat ze onverkoopbaar was vanwege een spleet in haar tanden, maar toen er een wit model op de show verscheen met hetzelfde kenmerk, noemde ze het schattig.

"Ik zal nooit vergeten dat Tyra Banks Danielle vertelde dat haar gat niet verhandelbaar was en dat het moest worden gedicht, maar Chelsey vertelde dat die van haar schattig was en verbeterd moest worden", schreef de gebruiker.

Veel gebruikers zeggen dat Tyra Banks in America's Next Top Model altijd de slechterik was, en achteraf gezien was ze niet vermakelijk; ze was giftig.

Een andere Twitter-gebruiker veroordeelde de 48-jarige omdat hij overdreven was: Tyra Banks knipte al je haar af, liet een voedingsdeskundige je dik noemen, scheerde je tanden tot aan Chiclets toe en elimineerde je terwijl je middelbare school afstuderen was aan de gang, alles in één aflevering.'

Dit is niet de eerste keer dat mensen Tyra's gedrag aan de kaak stellen tijdens het hosten van de modellenwedstrijd. Of de tweede. In 2020 was het model trending voor dezelfde clip. Tyra Banks heeft zelfs zijn excuses aangeboden door te zeggen dat de show 'de plank mis had geslagen' als het ging om het 'ondersteunen' en 'opbeuren' van de deelnemers aan de show.

Aanbevolen: