Anya Taylor-Joy deelt emotionele post nadat ze terug was in Argentinië

Inhoudsopgave:

Anya Taylor-Joy deelt emotionele post nadat ze terug was in Argentinië
Anya Taylor-Joy deelt emotionele post nadat ze terug was in Argentinië
Anonim

Anya Taylor-Joy heeft op Instagram een emotionele foto gedeeld die haar terugkeer naar haar geliefde Argentinië markeert.

Geboren in Miami, Florida, woonde 'The Queen's Gambit'-ster in Argentinië tot ze zes jaar oud was voordat haar familie naar Londen verhuisde. In een recente post in het Spaans, opende de actrice haar reactie nadat ze voor het eerst in drie jaar terug was in Buenos Aires.

Anya Taylor-Joy wordt emotioneel na terugkeer in Buenos Aires

Taylor-Joy plaatste een foto van zichzelf met haar gezichtsbedekking naar beneden tot aan haar kin terwijl ze zichtbaar aan het huilen is. Op de achtergrond een tuin of een park, waarvan ze de locatie niet precies heeft bekendgemaakt.

"Deze foto's zijn gemaakt vijf minuten nadat ik voor het eerst in drie jaar op de luchthaven van Buenos Aires aankwam", schreef de actrice op 3 januari.

"Ik was zo emotioneel dat ik niet kon stoppen met huilen", voegde ze eraan toe.

Ze vervolgde: "Ik hoop dat dit jaar ons zal herenigen met de mensen en de plaatsen waar we het meest van houden."

Taylor-Joy wenste haar volgers vervolgens een gelukkig nieuwjaar. In het commentaargedeelte kreeg de actrice de steun van haar Argentijnse fans.

Anya Taylor-Joy speelt Olga in de volgende film van Robert Eggers, 'The Northman'

Taylor-Joy, wiens doorbraakrol die van Thomasin in horror 'The VVitch' was, heeft onlangs de trailer van haar volgende film gedeeld.

Op 'The Northman' zal de actrice opnieuw samenwerken met de regisseur van 'The VVitch', Robert Eggers, ook bekend van zijn rol achter de camera van 'The Lighthouse'.

De met sterren bezaaide cast van Eggers' aankomende epische historische drama omvat ook Nicole Kidman, Björk, Alexander Skarsgård, Willem Defoe en Ethan Hawke.

Volgens de officiële synopsis is 'The Northman' "een epische wraakthriller, die onderzoekt hoe ver een Vikingprins zal gaan om gerechtigheid te zoeken voor zijn vermoorde vader."

Taylor-Joy speelt de rol van Olga, maar verder is er niet veel bekend over haar karakter. Afgaande op de trailer lijkt Olga dicht bij Skarsgårds held Amleth te staan, en nauw betrokken bij zijn wraakzoektocht.

"Ik kan niet eens uitleggen hoe opgewonden ik ben om dit met jullie allemaal te delen. Een echte thuiskomst, met zoveel van mijn favoriete mensen + artiesten", deelde de ster op haar Instagram toen de trailer voor het eerst werd uitgebracht in december.

De actrice zal ook verschijnen in een culinaire donkere komedie genaamd 'The Menu', naast Nicholas Hoult en Ralph Fiennes.

'The Northman' staat gepland voor een release op 22 april 2022.

Aanbevolen: