Justin Bieber-fans denken dat het nieuwe nummer van Selena Gomez over hem gaat

Inhoudsopgave:

Justin Bieber-fans denken dat het nieuwe nummer van Selena Gomez over hem gaat
Justin Bieber-fans denken dat het nieuwe nummer van Selena Gomez over hem gaat
Anonim

Britse rockband Coldplay is terug met het gloednieuwe album Music of the Spheres, waarop samenwerkingen staan met ongelooflijke artiesten zoals de Zuid-Koreaanse boyband BTS en zangeres-actrice Selena Gomez. Het nummer van Gomez en Coldplay is een rustgevend duet getiteld Let Somebody Go, een emotionele breakup-ballad over het verdergaan van een "eindeloze liefde".

De artiesten speelden het nummer zondag in de talkshow van James Corden en de ongelooflijke vocalen van de Only Murders in the Building-actrice werden geprezen door haar fans, evenals fans van haar ex, Justin Bieber. Ze zijn ervan overtuigd dat het nummer gaat over Gomez die Bieber verlaat, en deelden hun reacties op sociale media.

Is iemand laten gaan over Justin Bieber?

Coldplay - die bestaat uit frontman; zanger Chris Martin, Johnny Buckland, Will Champion en Guy Berryman samen met zanger Selena Gomez voerden zondagavond hun nieuwe nummer uit tijdens de Late Late Show.

Fans van Justin Bieber prezen Gomez voor haar rustgevende optreden en applaudisseerden voor haar talent en zang. Ze vroegen ook of het lied over haar vroegere relatie met de zangeres ging.

"Kijk, ze probeert Mr. Bieber jaren later nog steeds los te laten…", schreef een persoon in reactie.

"ik ben een belieber en ik vind dat ze geweldig klinkt.." voegde er nog een toe.

"niemand kan een iconisch selena gomez-nummer of optreden of outfit of wat dan ook bedenken, het is altijd justin!!" een derde toegevoegd.

"Selena zingt altijd alsof ze op het punt staat te huilen en in elkaar te storten en naar adem te happen en ik hou van dat dramatische effect op haar", deelde een gebruiker mee.

"Ik ben er nog steeds van overtuigd dat Justin en Selena samen zullen eindigen.." schreef een fan.

Selena's bewonderaars deelden dat ze trots waren op de zangeres omdat ze "niet kapot ging" tijdens het uitvoeren van zo'n emotioneel nummer, en vroegen haar om vaker op te treden.

Eerder deze maand werd Justin Bieber ervan beschuldigd nog steeds opgehangen te worden aan de voormalige Disney-ster, nadat hij zijn single Ghost had uitgebracht.

Het beroemde duo is sinds maart 2018 niet meer samen en Bieber is sindsdien getrouwd met Hailey Baldwin, maar fans kunnen zelfs nu niet stoppen met praten over het paar. De tekst van het nummer van Bieber heeft fans echter reden gegeven om de beweringen te doen. In het nummer rouwt de Canadese zanger om het verlies van een geliefde die hij meer dan zijn leven mist.

Aanbevolen: