Amanza Smith uit 'Selling Sunset' heeft een gecompliceerd liefdesleven

Inhoudsopgave:

Amanza Smith uit 'Selling Sunset' heeft een gecompliceerd liefdesleven
Amanza Smith uit 'Selling Sunset' heeft een gecompliceerd liefdesleven
Anonim

Amanza Smith voegde zich tijdens seizoen twee bij de cast van Netflix's Selling Sunset. Sinds haar komst is ze een vaste waarde in de populaire realityserie geworden. De show draait om de Oppenheim Group, een high-end makelaarskantoor in Los Angeles , maar op de een of andere manier staat het persoonlijke leven van de dames vaak op de voorgrond. Begrijp me niet verkeerd, wanneer een van de vrouwen een deal sluit op een miljoenendollar herenhuis brult er iets in mij. Echter, op de een of andere manier overtreft een blinde scheiding van je acteur-echtgenoot het verkopen van eigendommen. Sorry, Chrisshell!

Voor Amanza Smith was haar liefdesleven altijd een beetje ingewikkelder dan normaal. Smith heeft twee kinderen, een dochter Noah, 11, en een zoon Braker, 10. Ze ging door een wilde scheiding in 2012 en vorig jaar werd haar ex-man, Ralph Brown, op mysterieuze wijze vermist. Brown speelde tien seizoenen voor de New York Giants als cornerback. Hij deelt deze twee kinderen met Amanza, maar liet helaas alles vallen en verliet de stad. Waar staat haar relatie met haar ex vandaag en is er iemand nieuw in het leven van Smith?

6 De mysterieuze verdwijning van Ralph Brown

Tijdens seizoen twee van Selling Sunset liet Amanza Smith een bom vallen op de cast toen ze haar situatie met Ralph Brown onthulde. Je weet echt nooit wat er achter gesloten deuren gebeurt totdat het kleed onder je vandaan wordt getrokken. Bijna tien jaar lang waren Amanza en Ralph co-ouderschap van hun twee kinderen en plotseling was hij weg. Smith stortte in tijdens de show en was vol ongeloof over haar ex-man die plotseling verdween. Noch Amanza, noch iemand anders heeft iets van hem gehoord sinds hij haar deze cryptische e-mail stuurde waarin stond: "Mijn situatie is op dit moment niet goed. Ik kan financieel niet voor de kinderen zorgen” en dat het “niet veilig voor hen is om bij mij te zijn. Je moet ze bewaren totdat mijn situatie verandert."

5 Amanza Smith wint de enige voogdij over haar kinderen

Amanza Smith kreeg de voogdij over haar kinderen na twee jaar met een afwezige vader om te gaan. Ze heeft Brown sinds september 2019 niet meer gezien of gehoord. "Mijn ex-man en ik zijn gescheiden sinds mijn kinderen 1 en 2 waren", legde de realityster uit tijdens seizoen 2, dat in 2020 werd uitgezonden. de afgelopen zeven jaar hebben ze een week met papa en een week met mama doorgebracht. En papa is een geweldige vader, hij is erg aanwezig, maar de afgelopen paar maanden hebben dingen de fans echt geraakt en hij is eigenlijk gewoon van de grid. En wij Ik weet niet echt wat er aan de hand is. Ik heb gewoon geen antwoorden voor hen.”

Hopelijk kan de familie Smith nu genezen en verder gaan met deze traumatiserende situatie.

4 Amanza Smith's nieuwe relatie bevestigd

Jason Oppenheim sprak over Amanza's nieuwe relatie, maar hij wilde niet onthullen met wie het was. Oppenheim zei: "Amanza is nu op reis, ze heeft een nieuw vriendje dat ze in Europa ziet. Ik weet [weet wie het is] maar ik ga het niet zeggen. Ik laat ze dat afhandelen. Ze komt terug, ze is een tijdje weg geweest, maar ze is terug, ze komt vandaag [december1] terug, dus dat zal leuk zijn." Amanza heeft haar nieuwe minnaar niet op sociale media gedeeld, maar we zijn blij dat ze gelukkig is.

3 Zac Efron Dating Geruchten

Nadat er een foto was geplaatst met Tarek El Moussa, Heather Rae El Moussa, Mary Fitzgerald, Bruce Buffer, Amanza Smith en Zac Efron begonnen de fans te speculeren. De foto laat internet geloven dat Amanza Smith en Zac Efron eigenlijk een item zijn. Ze werden samen gespot in Las Vegas tijdens een UFC-evenement … met een groep mensen. Volgens haar baas komt Amanza's nieuwe liefdesbelang uit Europa, dus deze geruchten kunnen niet waar zijn. Hoewel het paar erg knuffelig was op de foto… Amanza en Zac zien elkaar niet.

2 Amanza Smith in seizoen vijf van 'Selling Sunset'

Het nieuwe seizoen van Selling Sunset is vorige maand op Netflix uitgebracht en het lijkt erop dat het volgende seizoen voor de deur staat. Gelukkig voor fans werden seizoen vier en vijf rug aan rug geschoten! Amanza's verhaallijn rond de dramatische verdwijning van haar man werd een tandje hoger toen ze erachter kwam dat hij al het papierwerk had ondertekend om afstand te doen van al zijn rechten als vader van haar kinderen. Het moment van de waarheid was emotioneel en Amanza rende naar haar vriendin Mary voor steun. Fans bidden dat haar verhaal voor seizoen vijf meer opbeurend is sinds de alleenstaande moeder genoeg heeft meegemaakt.

1 Wat kunnen fans nog meer verwachten in seizoen vijf?

Zoals we allemaal weten, zal het verrassende relatienieuws van Jason Oppenheim en Chrishell Stause (en misschien ook hun verrassende breuk) in het nieuwe seizoen worden onthuld. Volgens de teaser zullen we de cast zien roddelen op het kantoor van Oppenheim met Chrishell die zegt: We zijn geen criminelen. We doen niets verkeerd', terwijl ze elkaar een kus geven tijdens een groepsdiner.

Seizoen vijf van Selling Sunset gaat naar verluidt ergens in maart 2022 in première!

Aanbevolen: