10 dingen die we weten over de aankomende 'Uncharted'-film van Tom Holland

Inhoudsopgave:

10 dingen die we weten over de aankomende 'Uncharted'-film van Tom Holland
10 dingen die we weten over de aankomende 'Uncharted'-film van Tom Holland
Anonim

Het is jaren geleden dat het eerste idee van een Uncharted-film uitkwam. Nu lijkt de release van de film dichterbij dan we denken. Met in de hoofdrol Tom Holland als Nathan Drake en Mark Wahlberg als Victor Sullivan, zal Uncharted dienen als een "prequel" op de vier belangrijkste Uncharted-games.

Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds enkele brandende vragen waarop we dringend antwoorden nodig hebben. Hoe zal Tom Holland de gelukszoeker spelen? Hoe heeft de Sony Pictures-hack de productie van de film beïnvloed? Waarom was Nathan Fillion niet betrokken bij het project? Wanneer wordt het vrijgegeven? Vind hier alle antwoorden!

10 Wat het verhaal betreft, het zal dienen als een prequel op de Spelen

Zoals hierboven vermeld, zal de verfilming van Uncharted dienen als de prequel van de vier belangrijkste games. Nathan Drake is voor velen zo'n mysterieuze hoofdpersoon. De enige keer dat Sony en Naughty Dog dit personage een levensachtergrond gaven, is in Uncharted 4 waar Nate herenigd wordt met zijn lang verdwenen broer Sam.

9 Tom Hollands zal jongere Nate portretteren

Dat gezegd hebbende, is het logisch omdat Sony's beslissing om Tom Holland te casten, een relatief jonger uitziende acteur, is om onze favoriete held een frisse en meer jeugdige uitstraling te geven. Voordat de Spider-Man-ster werd gecast, gingen er geruchten dat er veel kanshebbers waren om Nate te spelen, waaronder Chris Pratt en Nathan Fillion. Interessant is dat de laatste het personage goed heeft neergezet in de door fans gemaakte live-actiefilm van Uncharted in 2018.

"Ik denk dat er elementen zijn van mijn optreden in Uncharted waar ik een beetje in de ban raakte van 'ik wil er nu goed uitzien. Ik wil dat dit mijn coole moment is.' Ik moest deze zeer stoere, zeer stoïcijnse man spelen - eigenlijk Mark Wahlberg zijn, "vertelde Tom Holland aan GQ.

8 Bovendien wordt Mark Wahlberg Victor Sullivan

Mark Wahlberg, de acteur achter Ted and Daddy's Home, gaat Victor Sullivan spelen, Nate's voogd en oude mentor. Voordat Tom Holland echter als de hoofdheld werd gecast, zou Mark Wahlberg aanvankelijk Nate spelen in plaats van Victor. Chris Pratt was ook in gesprek om Nate te portretteren, maar hij sloeg het aanbod af.

7 Het filmidee begon in 2008

In 2008, toen de eerste Uncharted-game uitkwam, onthulde producer Avi Arad dat hij met Sony had samengewerkt om de verfilming te ontwikkelen. Noch Naughty Dog, noch Sony hebben echter een opmerking gemaakt over die verklaring. Er werd onthuld dat Columbia Pictures de rechten op de film tekende met Thomas Dean Donnelly en Joshua Oppenheimer als schrijvers.

6 David Russell was aanvankelijk ingesteld om te regisseren

Later kondigde Columbia Pictures aan dat David O. Russel, de producent achter American Hustle en The Fighter, de film op basis van de game zou schrijven. Helaas verliet de producent niet meer dan een jaar na de aankondiging het project vanwege zijn toewijding aan Silver Linings Playbook, een verfilming van de gelijknamige roman.

5 Er zijn veel wisselingen geweest in de regisseur

Nadat David Russel de film verliet, was er een overvloed aan veranderingen in de regierollen geweest. Neil Burger, Seth Gordon, Dan Trachtenberg en Travis Knight zijn enkele van de regisseurs die door Sony waren benaderd om de film te regisseren. De meesten van hen vertrokken vanwege hun toewijding aan andere films, waardoor het lot van het project geruime tijd in het ongewisse bleef.

4 Het originele script was ook gelekt

In 2014 gaf een groep kwaadwillende hackers die zichzelf "Guardians of Peace" noemden vertrouwelijke gegevens vrij van Sony Pictures, waaronder de details van haar werknemers, families en verschillende exemplaren van toen nog niet uitgebrachte Sony-films, waaronder de film bewerking van Uncharted. Daarna moest de studio het script herwerken en besloot de releasedatum van de film te verschuiven naar juni 2017. Dat was niet de eerste en de laatste keer dat Sony de release van de film uitstelde.

3 Voorlopig zal Ruben Fleischer in de directeursstoel zitten

Nadat Sony het moeilijk had om de filmmakers te behouden, benaderde Sony regisseur Ruben Fleischer voor de langlopende aanpassing van de populaire videogame. De 46-jarige regisseur is vooral bekend van het regisseren van Zombieland en het vervolg, evenals Gangster Squad en de superheldenfilm Venom uit 2018. Daarnaast dienen Art Marcum en Matt Holloway (Iron Man, Punisher: War Zone) als scenarioschrijvers.

2 De belangrijkste fotografie- en opnamefasen zijn voltooid

Het goede nieuws is dat er geen veranderingen zullen zijn in de regisseursstoel of de castleden, omdat de belangrijkste fotografie en de opnamefasen in oktober 2020 klaar waren. De opnames zelf vonden plaats in Berlijn, Valencia en de kustplaats Xabia.

1 Het zal in februari 2022 in de bioscoop verschijnen

Hoewel het zwaar is getroffen door de aanhoudende COVID-19-pandemie, zal Sony Uncharted in de bioscoop uitbrengen op 18 februari 2022. Tijdens de productie verliet een van de castleden Antonio Banderas het project tijdelijk nadat hij het virus had opgelopen, maar hij keerde een paar weken later terug.

Aanbevolen: