Alles wat we weten over Nickelodeon's aankomende 'The Patrick Star Show

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Nickelodeon's aankomende 'The Patrick Star Show
Alles wat we weten over Nickelodeon's aankomende 'The Patrick Star Show
Anonim

Onze favoriete zeester is terug. Deze keer is Patrick Star klaar om zijn eigen show, The Patrick Star Show, op Nickelodeon te nagelen. Het netwerk zelf heeft fans verschillende belangrijke kunsten, teasers en sappige details gegeven over de nieuwste show van de domme roze zeester.

In de sitcom van de familie zal Bill Fagerbakke zijn stem opnieuw opnemen als de titulaire held, naast enkele van de grootste namen, waaronder Tom Kenny (SpongeBob SquarePants) en meer. Zonder verder oponthoud, hier is alles wat we tot nu toe weten over de aanstaande Patrick Star Show op Nickelodeon: verhaallijn, cast, releasedatum en meer.

10 Het zal zich concentreren op de familie van Patrick Star

Zoals de titel van de show suggereert, is The Patrick Star Show een sitcom die het leven van Patrick en zijn familie beschrijft: zus Squidina, ouders Bunny en Cecil, en opa GrandPat. De zus steunt Patrick en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt terwijl andere gezinsleden op hun eigen manier hun steun aan de zeester betuigen. Patricks bizarre leven kan immers altijd geweldige televisiecontent opleveren.

9 Bill Fagerbakke is klaar om de stem van Patrick te herhalen

Acteur Bill Fagerbakke zal zijn stem opnieuw opnemen als Patrick Star. Sinds de eerste aflevering van SpongeBob SquarePants in 1999 werd uitgezonden, is hij altijd de man achter de microfoon geweest voor onze favoriete zeester. Hij ging zelfs zo ver dat hij het personage uitbeeldde in de aanpassingen van de videogame. Daarvoor was hij Alan Parrish in de geanimeerde tv-serie van Jumanji van 1996 tot 1999.

8 De rest van de stemcast bestaat uit Cree Summer, Tom Kenny en meer

Fagerbakke zal niet de enige stemacteur zijn die zijn rol opnieuw vertolkt. Zijn partner in crime, Tom Kenny, zal ook zijn comeback maken als SpongeBob. Rodger Bumpass zal zoals gewoonlijk Octo Tentacles spelen, en Carolyn Lawrence als Sandy Cheeks. Andere castleden zijn Tom Wilson (Cecil), Cree Summer (Bunny), Jill Talley (Squidina) en Douglas "Mr. Lawrence" Osowski (Plankton).

7 Patricks ouders zien er totaal anders uit

Als je echter goed op de beschikbare teaser let, zul je merken hoe anders Patricks ouders eruitzien in de komende serie in vergelijking met hun debuut in de SpongeBob-aflevering "I'm With Stupid" uit 2001. In die aflevering werden ze Herb en Margie Star genoemd, terwijl ze nu Cecil en Bunny Star heten.

"We voelden de originele herhalingen van de personages, terwijl ze aan die aflevering werkten, waren ze saai als personages. Ze waren NIET vermakelijk of leuk. Deze twee zijn zoveel leuker. Ik kan niet wachten tot je ze kunt ontmoeten." Co-executive producer Vincent Waller legde het ontwerpongeluk uit op Twitter.

6 Stephen Hillenburg, de oorspronkelijke maker van SpongeBob, keurde het idee van een vervolg nooit goed

Fans van SpongeBob SquarePants begrijpen zo goed waarom Stephen Hillenburg, de oorspronkelijke maker van de show, tijdens zijn leven nooit het idee van een spin-off heeft goedgekeurd. In een interview in 2009 met Television Business International zei de overleden animator dat hij een hekel had aan het idee van spin-offs.

"De show gaat over SpongeBob, hij is het kernelement, en het gaat over hoe hij zich verhoudt tot de andere personages. Patrick alleen is misschien een beetje te veel", zei hij ooit.

5 Het is niet de eerste SpongeBob-spin-off die dit jaar wordt uitgebracht

Kamp Coral
Kamp Coral

Dat gezegd hebbende, de Patrick Star Show is niet de enige spin-off van SpongeBob SquarePants die dit jaar is uitgebracht. In maart 2021 werd een prequel met de titel Kamp Koral: SpongeBob's Under Years uitgebracht op Paramount+ en niet iedereen was er blij mee.

Paul Tibbitt, de animator die al meer dan 18 jaar werkte, was woedend op Twitter toen hij het nieuws over de spin-off hoorde. Hij bedoelde geen gebrek aan respect voor zijn collega's die aan de show werkten, maar hij noemde de stap later "een hebzuchtige, luie executive-ing", hoewel de hogere machtsmensen bij Nickelodeon volledig begrepen dat Hillenburg het idee zou hebben gehaat.

4 De andere spin-offcentra rond de verouderde versie van de personages

Zoals de titel al doet vermoeden, dient Kamp Koral qua verhaal als een prequel waarin alle personages in hun verouderde versies op een zomerkamp worden beschreven. SpongeBob, Patrick, Mr. Krabs, Sandy, Octo, Mrs. Puff, Plankton en zijn vrouw Karen verschenen in de serie van 26 afleveringen. Het idee begon helemaal in 2019, toen Deadline Hollywood meldde dat er een "niet nader genoemde" spin-off in de maak is, slechts een jaar na de dood van Hillenburg.

3 Het ontmoette harde kritiek van de fans en de animators

Niet iedereen is blij met deze spin-offs. Naast Paul Tibbitt, die meer dan 18 jaar voor de show had gewerkt, duurde het niet lang voordat critici het idee niet al te lang na de release belasterden. Vincent Waller, een storyboard-artiest die ook voor Kamp Koral werkte, zei in 2017 op Twitter dat Stephen "de voorkeur geeft aan crossovers".

"Steve [Hillenburg] zei altijd tegen me: 'Weet je, een dezer dagen zullen ze SpongeBob Babies willen maken. Dan ben ik hier weg'", zei Tibbitt.

2 We kunnen ook een 'Squidward Tentacles Spin-Off' krijgen

Dat gezegd hebbende, met al deze spin-offs die in minder dan een jaar uit het niets komen, zal het niet verrassend zijn als we de komende maanden een spin-off van Squidward Tentacles zien. Zoals opgemerkt door AV Club, zou de Octo-special zich richten op de carrière van de octopus als muzikant in zijn eigen bubbel van levende hel.

1 'The Patrick Star Show' gaat in première in juli 2021

Patrick
Patrick

Zoals opgemerkt door Variety, zal The Patrick Show Star zijn debuut maken in juli 2021 op Nickelodeon. Kamp Koral: Spongebob's Under Years is al in première gegaan op Paramount+. Wat je van deze spin-offs vindt, de teaser is daar om naar te kijken..

Aanbevolen: