Alles wat we weten over de aankomende show van Robert Downey Jr. The Sympathizer

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de aankomende show van Robert Downey Jr. The Sympathizer
Alles wat we weten over de aankomende show van Robert Downey Jr. The Sympathizer
Anonim

Als je een ster bent zo groot als Robert Downey Jr., willen mensen alles over je weten. Of het nu zijn duistere verleden is, zijn unieke hobby's of zijn vermogen om miljoenen te verdienen, mensen zijn al jaren gefascineerd door deze man en die interesse is alleen maar toegenomen na zijn tijd bij Marvel.

De acteur haalde de krantenkoppen toen werd aangekondigd dat hij een verrassende overstap naar televisie maakte, iets wat veel A-listen beginnen te doen.

Er is nu heel veel bekend over de aankomende show van Downey, maar we hebben enkele belangrijke details, waaronder zijn enorme salaris, hieronder!

Robert Downey Jr. is een enorme filmster

Robert Downey Jr wordt al tientallen jaren als een enorm talent beschouwd en is iemand die altijd voorbestemd was om het groot te maken. De man had jaren nodig om zijn leven op de rails te krijgen, maar toen die trein eindelijk op het spoor kwam, ontwikkelde Downey zich tot een van de grootste sterren van de jaren 2000 en 2010.

Hij had eerder in zijn carrière succesvolle films, maar alles veranderde na de hoofdrol in Iron Man. Die film begon niet alleen de MCU, maar bracht Downey ook op de A-lijst. Datzelfde jaar speelde hij ook in Tropic Thunder en volgde in 2009 Sherlock Holmes op. Plotseling was Downey een krachtpatser.

Dankzij zijn tijd als Iron Man heeft Downey meer dan $ 15 miljoen binnengehaald aan de kassa, en dit hielp hem enkele van de grootste betaaldags in de filmgeschiedenis te scoren.

"Tussen juni 2017 en juni 2018 verdiende hij $ 80 miljoen. Tussen juni 2018 en juni 2019 verdiende hij $ 65 miljoen, " meldt Celebrity Net Worth.

Downey is een monster aan de kassa, maar de acteur maakt een verrassende carrièrestap die mensen graag willen zien.

Hij gaat naar tv

Eindelijk keert Robert Downey Jr. terug naar de televisie voor The Sympathizer.

"Nadat hij officieel zijn Iron Man-pak in Avengers: Endgame had opgehangen, lijkt Robert Downey Jr. zijn volgende grote rol te hebben gevonden en tegelijkertijd zijn eerste tv-onderneming met de hoofdrol te markeren. Bronnen vertellen Deadline dat HBO de opdracht heeft gegeven A24 dramaserie aanpassing van Viet Thanh Nguyen's Pulitzer Prize-winnende roman The Sympathizer, met Downey verbonden aan co-ster, "Schrijft Deadline.

Een belangrijk ding om op te merken is dat dit een terugkeer naar televisie is, en niet alleen dat Downey voor het eerst op het kleine scherm verschijnt. Dit staat in schril contrast met wat we Jeff Bridges onlangs hebben zien doen voor The Old Man op FX.

Eerder in zijn carrière was Downey eigenlijk een castlid op Saturday Night Live, en hij bracht zelfs 20 afleveringen door in de hitserie Ally McBeal, voordat hij werd ingeblikt. Dus hoewel hij geen enorme geschiedenis op tv heeft, heeft hij daar een opmerkelijke ervaring, wat heeft bijgedragen aan de toename van de hype achter The Sympathizer.

Buiten het hosten van een show in 2019, heeft Downey sinds zijn Ally McBeal-dagen geen behoorlijk acteerkrediet op tv gehad, daarom is dit nieuws zo belangrijk.

Enkele belangrijke details

Dus, waar gaat deze serie over?

Volgens Deadline: "De roman is een spionagethriller en interculturele satire over de strijd van een half-Franse, half-Vietnamese communistische spion tijdens de laatste dagen van de oorlog in Vietnam en zijn daaruit voortvloeiende ballingschap in de Verenigde Staten. Staten. Er wordt wereldwijd gezocht naar de hoofdrol en de rest van het overwegend Vietnamese ensemble."

Hoewel de roman en het uitgangspunt waarschijnlijk genoeg waren om Downey aan boord te krijgen, was het salaris dat hij verdiende ook nuttig.

Per ScreenRant, "Volgens Variety's rapport over de beste televisiesalarissen van het jaar, zal Robert Downey Jr. ten minste $ 2 miljoen per aflevering van The Sympathizer verdienen. Dit is een van de hoogste tv-salarissen van de jaar veruit."

Ja, dat is een kolossaal salaris dat Chris Pratts $1,4 miljoen voor The Terminal List op de een of andere manier te schande maakt.

Zoals het er nu uitziet, zijn er volgens IMDb geen andere artiesten aan het project verbonden. Dit is vrij ongebruikelijk, aangezien sommige rapporten aangeven dat het project dit jaar zou kunnen beginnen met fotograferen. Het is mogelijk dat HBO de zaken onder de duim probeert te houden, maar we hopen dat er nog wat meer A-lijsttalent aan boord komt.

Robert Downey Jr's The Sympathizer is een van de meest langverwachte projecten die op televisie komen. De ster zou graag een groot succes boeken na het verlaten van de MCU, en dit project zou het perfecte voertuig voor hem kunnen zijn.

Aanbevolen: