Alles wat we weten over de aankomende live-actiefilm 'Polly Pocket

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de aankomende live-actiefilm 'Polly Pocket
Alles wat we weten over de aankomende live-actiefilm 'Polly Pocket
Anonim

Onlangs werd aangekondigd dat er een live-action Polly Pocket film in de maak is en het is veilig om te zeggen dat kinderen uit de jaren 80 en 90 het niet konden bevatten hun opwinding. Polly Pocket was tenslotte een nietje voor kinderen voordat internet en videogames iets waren.

Vandaag bekijken we alles wat we tot nu toe weten over de aankomende live-actiefilm. Van wie het regisseert tot wie er in de hoofdrol speelt - blijf scrollen om erachter te komen!

10 De film zal gebaseerd zijn op het iconische speelgoed uit de jaren 90

Ja, de aankomende live-actiefilm zal volledig gebaseerd zijn op Polly Pocket - de speelgoedlijn van poppen en accessoires die een nietje was in de meeste speelgoedcollecties uit de jaren '80 en '90 voor kinderen. Iedereen die met Polly Pocket heeft gespeeld, weet dat ze alles kan zijn waar ze van droomt - en hopelijk is dat iets wat de film vastlegt.

9 Lena Dunham zal de live-action film regisseren

De aanstaande live-actiefilm zal worden geregisseerd door niemand minder dan Lena Dunham, die vooral bekend is als de maker, schrijver en ster van de HBO-televisieserie Girls die liep van 2012 tot 2017. Lena heeft in de loop der jaren regisseerde ook een flink aantal andere projecten en er is geen twijfel dat als iemand een Polly Pocket live-action kan maken, zij het is.

8 And It Will Star Lily Collins

Naast Lena Dunham is Lily Collins een andere bekende naam die al aan het project is verbonden. De actrice zal in de live-actie schitteren als het titelpersonage en ze is absoluut geschikt voor de rol.

Gerelateerd: alles wat we weten over de nieuwe 'Spider-Man'-film, 'No Way Home'

Lily Collins brak door met de sportdramafilm The Blind Side en sindsdien is ze vooral bekend door haar hoofdrol in films als Love, Rosie en Tolkien, evenals de Netflix-hit Emily in Parijs.

7 Lena gaf toe dat ze een grote fan van het speelgoed was

Dit is wat Lena Dunham zei over het project en hoe enthousiast ze is om het te regisseren:

"Polly Pocket was voor mij verantwoordelijk voor ontelbare uren kindertijd escapisme - Polly gaf me een kleine wereld van magie en autonomie om te vertellen, dus het is behoorlijk poëtisch om dezelfde ideeën nu aan te pakken als een regisseur die samenwerkt met de briljante Lily Collins, Robbie Brenner, Mattel en MGM. Ik ben zo opgewonden dat ik zowel mijn liefde voor dit historische pand kan uiten als mijn diepgewortelde overtuiging dat jonge vrouwen slimme speelse films nodig hebben die hen aanspreken zonder neerbuigendheid."

6 En dat deed Lily ook

Net als Lena onthulde Lily ook hoe enthousiast ze is om deel uit te maken van de aankomende live-actiefilm. Dit is wat Lily zei:

"Ik ben zo enthousiast om samen te werken met deze inspirerende krachtpatser van een team. Het was geweldig om dit project met Robbie, Lena, Mattel en MGM te ontwikkelen om Polly op een leuke, moderne manier opnieuw te introduceren. Als kind dat geobsedeerd was door Polly Pocket, is dit een echte droom die uitkomt en ik kan niet wachten om dit kleine speelgoed naar het grote scherm te brengen."

5 Dit is niet de eerste Polly-pocketfilm

Hoewel dit de eerste live-actie is die Polly Pocket-fans te zien krijgen, is het zeker niet het eerste Polly Pocket-project. In de jaren 2000 werden drie films uitgebracht - Polly Pocket: Lunar Eclipse in 2003, Polly Pocket 2: Cool at the Pocket Plaza in 2005 en PollyWorld in 2006. In 2010 werd een web-geanimeerde serie uitgebracht, maar deze werd stopgezet in 2015.

4 En het is niet de eerste keer dat een stuk speelgoed een film inspireerde

Polly Pocket is zeker niet het eerste kinderspeelgoed dat als inspiratie voor een film dient.

Andere projecten die ook gebaseerd waren op populaire kinderfilms van vandaag zijn de Transformers-franchise, The Lego Movie-franchise en Battleship. Afgaande op deze zou Polly Pocket ook een groot succes moeten worden.

3 Robbie Brenner is de uitvoerend producent van de film

De komende live-action wordt geproduceerd door Robbie Brenner, die ook hits produceerde als Dallas Buyers Club, The Best of Me en Aliens vs. Predator: Requiem. Dit is wat Robbie zei over de Polly Pocket-film:

"Polly Pocket is een iconische franchise die al meer dan drie decennia resoneert met kinderen. De ongelooflijke nostalgie die Polly oproept, in combinatie met Lena's frisse benadering en Lily's kijk op het personage, zal een geheel nieuwe interpretatie hiervan introduceren klassiek merk voor het publiek. We kijken ernaar uit om met MGM samen te werken om een speelfilm te produceren die het hele gezin zal aanspreken."

2 De film is een samenwerking tussen Mattel Films en MGM

Twee zeer grote productiebedrijven staan achter dit project - Mattel Films en MGM. Zoals sommige fans misschien al weten, is Mattel Films een filmproductiedivisie van Mattel, het speelgoedproductiebedrijf achter Polly Pocket. Met hen inbegrepen, lijdt het geen twijfel dat de film trouw zal blijven aan het iconische speelgoed.

1 Momenteel heeft Mattel verschillende soortgelijke projecten in ontwikkeling

En tot slot - naast Polly Pocket heeft Mattel Films nog een paar andere op speelgoed geïnspireerde projecten in de maak. Sommigen van hen bevatten films gebaseerd op American Girl-, Barney- en Hot Wheels-speelgoed. De meest verwachte is echter die gebaseerd op Barbie, die Greta Gerwig en Margot Robbie al aan boord heeft!

Aanbevolen: