Alles wat we weten over Lady Gaga's aankomende film 'House Of Gucci

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Lady Gaga's aankomende film 'House Of Gucci
Alles wat we weten over Lady Gaga's aankomende film 'House Of Gucci
Anonim

Iedereen die van high fashion en echte misdaad houdt, is zeker erg enthousiast over de aankomende film House of Gucci. Hoewel de film nog niet zal worden uitgebracht - en we weten niet precies welk verhaal het zal bevatten, zijn er enkele feiten die we hebben ontdekt die het wachten zeker een beetje gemakkelijker maken. Lady Gaga is zeker de hoofdster van de film, maar er zijn nog enkele andere feiten die je misschien niet wist over de aanstaande kaskraker!

Van wie er in de hoofdrol speelt tot wie er bijna in speelde - blijf scrollen om meer te weten te komen over het Huis van Gucci !

10 In de film portretteert Lady Gaga Patrizia Reggiani

De aftrap is het feit dat muzikant Lady Gaga Patrizia Reggiani in de film gaat spelen. Patrizia is een Italiaanse socialite die getrouwd was met de Italiaanse zakenman Maurizio Gucci. In 1998 ging Patrizia door een schandalig proces dat zeker een groot deel zal uitmaken van de aankomende film.

9 Terwijl Adam Driver haar ex-man en voormalig hoofd van Gucci speelt - Maurizio Gucci

Adam Driver
Adam Driver

De rol van Patrizia'z ex-man en voormalig hoofd van Gucci, Maurizio Gucci, ging naar niemand minder dan acteur Adam Driver.

Adam werd beroemd als castlid van de dramashow Girls in 2012 en speelde sindsdien in tal van blockbusters zoals BlacKkKlansman, Marriage Story, Star Wars: The Force Awakens en The Man Who Killed Don Quixote.

8 Naast The Two heeft de film ook sterren van Al Pacino, Jared Leto en Salma Hayek

Al Pacino, Jared Leto en Salma Hayek
Al Pacino, Jared Leto en Salma Hayek

Hoewel genoemd als Lady Gaga en Adam Driver zeker al genoeg zijn om de aandacht te vestigen op de aankomende film, is de rest van de cast ook behoorlijk indrukwekkend. Tot nu toe weten we dat Jared Leto Paolo Gucci zal spelen, Al Pacino zal Aldo Gucci spelen, Jeremy Irons zal Rodolfo Gucci spelen, Jack Huston zal spelen Domenico De Sole, Reeve Carney zal spelen Tom Ford, Camille Cottin zal spelen Paola Franchi, Mădălina Diana Ghenea speelt Sophia Loren en Salma Hayek speelt Giuseppina "Pina" Auriemma.

7 Het is gebaseerd op het boek 'The House of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour, And Greed' uit 2001

Het huis van Gucci: een sensationeel verhaal over moord, waanzin, glamour en hebzucht
Het huis van Gucci: een sensationeel verhaal over moord, waanzin, glamour en hebzucht

Hoewel het verhaal van de film is gebaseerd op ware gebeurtenissen, is het script ervan grotendeels gebaseerd op het boek uit 2001 The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed van Sara Gay Forden. Het boek werd kort na de gebeurtenissen gepubliceerd, maar gezien het feit dat het 20 jaar geleden is, is het veilig om te zeggen dat veel mensen het verhaal niet kennen.

6 In 2006 hadden Angelina Jolie en Leonardo DiCaprio het gerucht dat ze erin zouden schitteren

Angelina Jolie en Leonardo DiCaprio
Angelina Jolie en Leonardo DiCaprio

Sommigen herinneren zich misschien dat in 2009 de Hollywoodsterren Angelina Jolie en Leonardo DiCaprio naar verluidt in een film over Gucci zouden spelen. Het bleek dat het project lang duurde om te gebeuren - en uiteindelijk waren Angelina en Leonardo geen opties meer. Eerlijk gezegd kunnen we ons niemand beter voorstellen dan Lady Gaga en Adam Driver in de hoofdrollen!

5 Penelope Cruz en Robert De Niro zouden ook deel uitmaken van het project

Penelope Cruz en Robert De Niro
Penelope Cruz en Robert De Niro

Naast Angelina Jolie en Leonardo DiCaprio zijn acteurs Penelope Cruz en Robert De Niro nog twee andere sterren die kort bij het project betrokken waren.

Penelope Cruz ging in 2012 naar geruchten voor de hoofdrol, terwijl Robert De Niro in de herfst van 2019 werd bevestigd - helaas moest hij stoppen met het project en werd hij vervangen door Jeremy Irons.

4 Hoofdfotografie begon eind februari 2021 in Italië

Vanwege de aanhoudende pandemie van het coronavirus hebben veel projecten meer tijd nodig gehad om te voltooien, maar langzaamaan maakt Hollywood films in overeenstemming met alle gezondheidsrichtlijnen. De opnames voor House of Gucci begonnen eind februari in Rome en sindsdien zijn er scènes opgenomen in de steden Gressoney-Saint-Jean en Gressoney-La-Trinité, evenals in Florence, het Comomeer en Milaan.

3 Patrizia Reggiani voegde toe dat ze wilde dat Lady Gaga contact met haar opnam

Patrizia Reggiani
Patrizia Reggiani

72-jarige Patrizia Reggiani maakte ook enkele opmerkingen over de aankomende film. Dit is wat de Italiaanse socialite zei:

"Ik erger me aan het feit dat Lady Gaga mij in de nieuwe Ridley Scott-film speelt zonder zelfs maar de beleefdheid of het goede verstand te hebben om me te komen ontmoeten. Het heeft niets met geld te maken, want ik win' geen cent van de film af te nemen. Het gaat om gezond verstand en respect. Ik vind dat elke goede acteur eerst de persoon moet leren kennen die hij moet spelen. Ik denk dat het niet juist is dat er geen contact met mij is opgenomen En ik zeg dit met alle sympathie en waardering die ik voor haar heb."

2 De film wordt geregisseerd door Ridley Scott

Ridley Scott
Ridley Scott

Naast een ensemblecast heeft de film ook een zeer beroemde regisseur - Ridley Scott. De Engelse filmmaker is drie keer genomineerd voor een Academy Award voor regie en zijn filmportfolio omvatte veelgeprezen hits als Blade Runner, Thelma & Louise, Gladiator, Black Hawk Down en The Martian. Het lijdt geen twijfel dat Ridley weet wat hij doet en hij is zeker de juiste kandidaat om dit verhaal naar het grote scherm te brengen!

1 En tot slot staat de release van 'House Of Gucci' gepland voor dit najaar

House of Gucci wordt momenteel uitgebracht op 24 november 2021 in de Verenigde Staten, wat betekent dat als het filmen en de postproductie volgens schema verlopen, we het verhaal tegen het einde tot leven zullen zien komen van het jaar. Het project heeft er al alle ogen op gericht, en het is veilig om te zeggen dat fans reikhalzend uitkijken naar de film!

Aanbevolen: