The Sopranos' Prequel, dit is wat fans kunnen verwachten van 'The Many Saints Of Newark

Inhoudsopgave:

The Sopranos' Prequel, dit is wat fans kunnen verwachten van 'The Many Saints Of Newark
The Sopranos' Prequel, dit is wat fans kunnen verwachten van 'The Many Saints Of Newark
Anonim

Het is veertien jaar geleden dat The Sopranos van HBO uit de lucht ging, maar het is nog steeds een van de meest populaire shows op het netwerk. Tijdens de COVID-19-pandemie steeg het aantal kijkers op HBO Now met 179 procent. Terwijl sommige van die kijkers een serie opnieuw bekeken die ze kenden en waar ze van hielden, keken velen voor het eerst naar het misdaaddrama.

James Gandolfini speelde Tony Soprano, een maffiabaas uit New Jersey die op zoek was naar meer balans tussen werk en privé. In 2016 riep Rolling Stone de serie van 86 afleveringen uit tot de beste show aller tijden. Nu is er een gloednieuwe prequel aan de horizon genaamd The Many Saints of Newark. Op 29 juni bracht Warner Bros de officiële trailer uit. Dit is wat fans kunnen verwachten.

10 Michael Gandolfini speelt een tiener Tony Soprano

Michael Gandolfini, de echte zoon van wijlen James Gandolfini, speelt een jongere versie van Tony Soprano - de rol van zijn vader. Nadat zijn vader in 2013 stierf aan een hartaanval, besloot Michael zich in te schrijven aan de New York University om te acteren. Hij speelde in tien afleveringen van HBO's The Deuce en speelde een beetje een rol in Ocean's Eight voordat hij The Many Saints of Newark boekte.

9 Voordat Michael Gandolfini werd gecast, had hij de show nog nooit gezien

Gandolfini vertelde Esquire: "Het grappige is dat ik voor de auditie nog nooit een minuut van The Sopranos had gezien." Michael was nog maar een kind toen zijn vader de serie aan het opnemen was. "Ik zou naar de set gaan en hem vragen waar het over ging, en hij zou zeggen: 'Oh, het gaat over deze man die in de menigte zit en in therapie gaat.'"

8 Maker David Chase is terug

Geen Sopranos-project zou compleet zijn zonder de betrokkenheid van de maker van de serie, David Chase. Chase won verschillende Primetime Emmy Awards voor "Outstanding Writing for a Drama Series" voor zijn werk aan de show, die hij ook produceerde van 1999 tot 2007. Onlangs werkte hij samen met Lawrence Konner, die verschillende afleveringen van de originele serie schreef, om De vele heiligen van Newark. Alan Taylor, die in 2007 een Emmy won voor "Outstanding Directing for a Drama Series" voor The Sopranos, werd ook gevraagd om te regisseren.

7 De film speelt zich af in de jaren zestig en zeventig

In juli 1967 raakten honderden mensen gewond en meer dan twintig doden te midden van raciale spanningen in New Jersey. De film, die zich afspeelt in de nasleep van deze rellen in Newark en de grotere burgerrechtenbeweging, volgt Tony Soprano als hij volwassen wordt en zijn oom verafgoodt, een New Jersey-gangster genaamd Dickie Moltisanti. Het is het achtergrondverhaal van hoe Tony uitgroeide tot de Italiaans-Amerikaanse gangsterfans die geliefd waren in de originele serie.

6 Leslie Odom, Jr. Will Star

Hoewel zijn personage nog moet worden genoemd, zal Leslie Odom, Jr. de hoofdrol spelen in The Many Saints of Newark. Leslie is in de loop der jaren in verschillende televisieseries verschenen, maar werd snel beroemd nadat ze in de originele cast van Hamilton op Broadway verscheen. Hij won een Tony Award voor het spelen van de rol van Aaron Burr. Afronding van de cast zijn Alessandro Nivola, Jon Bernthal, Corey Stoll, Vera Farmiga, Billy Magnussen, John Magaro, Michaela De Rossi en Ray Liotta.

5 Ray Liotta, die bijna Tony Soprano speelde in de originele serie, zal verschijnen

James Gandolfini kreeg bijna niet de rol van Tony Soprano. Het netwerk wilde dat het naar Ray Liotta ging. Ray was beroemd geworden door zijn rol in Goodfellas en paste goed bij de gangsterserie. Lorraine Bracco, die de vrouw van Liotta speelde in Goodfellas, was echter ook gecast. Er was bezorgdheid dat fans Goodfellas niet van The Sopranos zouden kunnen scheiden, dus de rol ging uiteindelijk naar Gandolfini nadat een paar andere acteurs waren doorgelicht. Ray zal een niet nader genoemde rol spelen.

4 Relaties zullen worden onthuld

In de originele serie nam Tony het personage Christopher Moltisanti, gespeeld door Michael Imperioli, onder zijn hoede en begeleidde hem, maar fans begrepen nooit echt waar de loyaliteit vandaan kwam. Christopher is de zoon van Dickie Moltisanti. In The Many Saints of Newark krijgen kijkers te zien hoe die relatie tussen Tony en Dickie zich ontwikkelde en hoe deze uiteindelijk evolueerde naar Christopher die Tony's protégé werd in The Sopranos.

3 Legendes worden niet geboren, ze zijn gemaakt

Afbeelding
Afbeelding

"Legends Are not Born, They're Made" is de slogan voor de film, die donkerder en gewelddadiger lijkt dan waar de serie was geëindigd. In de trailer ziet het publiek Tony worstelen op school, maar hij wordt door de administratie als zeer intelligent bestempeld nadat ze zijn testscores hebben gezien. Tony zegt: “Ik wil naar de universiteit. Ik kan me niet mengen in dit soort dingen." Maar dan weten we wat er uiteindelijk met hem gebeurt. Hij raakt er helemaal in verstrikt.

2 De film komt op 1 oktober uit

The Many Saints of Newark opent op 1 oktober in de bioscoop en wordt 31 dagen lang gestreamd op HBO Max. Oorspronkelijk zou de première vorig jaar in première gaan, maar werd uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie. Warner Bros. gebruikt een dubbel distributiemodel voor veel van zijn films, waaronder In the Heights, die onlangs in de bioscoop verscheen en tegelijkertijd op HBO Max werd gestreamd.

1 Michael mist duidelijk zijn vader

Michael plaatst regelmatig lieve foto's van zijn vader, James, op zijn Instagram-account. Onlangs herinnerde hij zich de verjaardag van zijn vader en wenste hem een gelukkige vaderdag. James zal altijd bekend staan om het spelen van de iconische rol van Tony Soprano. Wat is een betere manier om zijn vader te eren en te eren dan door hetzelfde personage aan te nemen? James zou trots zijn op zijn zoon.

Aanbevolen: