Alles dat Sarah Shahi en Adam-demo's van 'Sex/Life' publiekelijk over elkaar hebben gezegd

Inhoudsopgave:

Alles dat Sarah Shahi en Adam-demo's van 'Sex/Life' publiekelijk over elkaar hebben gezegd
Alles dat Sarah Shahi en Adam-demo's van 'Sex/Life' publiekelijk over elkaar hebben gezegd
Anonim

Als je Netflix's nieuwste stomende serie Sex/Life nog niet hebt binge-watcht, mis je iets! En we raden u aan om er zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan. Beneden voor een korte samenvatting? Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, schittert Sarah Shahi als een vrouw die vastzit in een liefdesdriehoek, terwijl ze een getrouwde vrouw is die fantaseert over haar ex-vriendje.

De chemie tussen Billie Connelly (Sarah Shahi) en Brad (Adam Demos) is echter niet alleen acteren. En nu de serie officieel is geland, staat hun echte romance net zo in de schijnwerpers als de show. En nee, ze hebben hun relatie niet privé gehouden en hebben hun hele liefdesromantiek vrijwel gedocumenteerd op sociale media.

Het paar is absoluut dol op elkaar, en ze zijn niet gestopt met openlijk gutsen, dus, wat hebben ze gezegd?

10 Shahi is dankbaar

Hun respectieve Instagram-accounts hebben zeker bevestigd wat fans van het duo vermoedden! Shahi, die ouder is dan Demos, voelde zich niet alleen gezegend dat de rol op haar schoot belandde, maar dat Demos dat ook letterlijk deed.

In een interview met Lauren Zima van ET, hield Shahi sommige dingen rustig, maar zei over haar nieuwe partner: "Zonder te veel details te delen, want er is een deel van mijn relatie dat ik bescherm en dat is voor mij en hem alleen, ik ben erg dankbaar dat ik hem heb ontmoet." Dankbaar voor de show en haar man - dat is een win-win!

9 Demos is een uitzonderlijk mens

Hoewel we niet veel weten over met wie de Spaans-Iraanse actrice een romantische band heeft gehad, weten we dat ze momenteel helemaal om haar nieuwe hunk gaat. Hij is ook haar collega, dus ze kan duidelijk geen genoeg krijgen van de vriendelijke Australische acteur.

In haar interview met ET sprak Shahi trots over de man met wie ze in risicovolle scènes zit en zei: "Hij is zonder twijfel een van de beste mensen die ik ooit heb ontmoet." Het is veilig om te zeggen dat ze absoluut dol is op de hoofdrolspeler van de pittige show!

8 Onmiddellijke attractie

We weten dat je meteen aangetrokken werd tot Demo's op het moment dat je hem in de eerste aflevering zag. Nou, zijn echte partner deelt hetzelfde sentiment. Wil je haar reactie weten toen ze de man met wie ze intiem zou worden voor de camera voor het eerst zag? Shahi zei: "Nou, dat is een grote slok water." Geef het meisje zo snel mogelijk wat water - en ook voor ons, kijkers, die door de zeer realistische scènes moeten komen.

Het was liefde op het eerste gezicht, en geen liefde op het eerste stomende tafereel!

7 Het was het lot

Het echte stel speelt voormalige geliefden die worstelen om weg te komen van de puinhoop die ze hebben gemaakt. De duidelijke vonk in hun scènes samen overstijgt echter het echte leven.

Op Demos' verjaardag besloot Shahi wat woorden te delen over hoe ze over haar schoonheid denkt. Ze zei: "Ik weet niet precies hoe twee mensen aan weerszijden van de wereld meer gemeen kunnen hebben, bedoeld waren om elkaar te ontmoeten, bedoeld waren om samen te zijn." Het was zeker de bedoeling, want de show werd nog steeds gefilmd in Toronto tijdens de COVID-pandemie.

6 Demo's is een gelukkig man

Ben je nog steeds net zo geschrokken als wij dat de twee een item zijn?

De hete show heeft hun romance in de schijnwerpers als nooit tevoren, maar als het op hun relatie aankomt, staat de actrice iets meer open voor media dan haar wederhelft.

Demos schuwde het echter niet om uit te drukken hoe ongelooflijk gelukkig hij nu is - en we kennen allemaal de reden. Demo's stroomden naar Telegraph Australia en zeiden: "Wat ik zal zeggen en ik ben altijd blij om te zeggen, is dat ik een gelukkig man ben en het zijn gelukkige dagen." Het lezen van die woorden deed ons smelten, Demos.

5 Het zijn vrijwel dezelfde mensen

Soms brengt het lot mensen samen, maar soms doen ranzige plotlijnen dat wel.

In het geval van dit Hollywood-stel, dat momenteel het gesprek van de dag is, voor Shahi, wist ze dat ze hem leuk vond op het moment dat ze hem ontmoette. Het lijkt erop dat ze, behalve dat ze hun chemie niet hoeven te vervalsen, geen van beiden hoeft te liegen over wat ze leuk vinden om de ander gelukkig te maken. Waarom? Ze hebben in veel dingen dezelfde smaak. Shahi vertelde People: "We hadden exact dezelfde smaak in muziek. We hadden dezelfde smaak in whisky en tequilas en ik werd echt weggeblazen door hem als persoon en het enige wat ik wist was dat ik meer wilde."

4 Een bitterzoet moment

Hun connectie kwam al vroeg in de show. Laten we zeggen dat er niet een heel seizoen van constant samen zijn en intieme momenten delen nodig was om te beseffen dat ze voor elkaar gemaakt waren.

Toen ze met Oprah Daily sprak, herinnerde de gedurfde actrice zich een moment dat de twee acteurs uitwisselden en dat voor altijd onvergetelijk zal zijn. Shahi sprak over haar ridderlijke man en sprak over een vroege tafel die zei: "Ik herinner me dat ik tussen Mike [Vogel] en Adam zat. Ik had het koud, dus Adam gaf me zijn jas, iets om mijn handen in te steken." En natuurlijk, wie kan het weerstaan om voor de knappe heer te vallen?

3 Shahi kan vertellen

De show is niet voor niets gebaseerd op een roman met een waargebeurd verhaal! Nou, het blijkt dat Shahi, die getrouwd was voordat ze de kryptoniet van haar personage ontmoette, voelde dat ze zich op de een of andere manier in het verhaal kon verhouden.

De getalenteerde actrice, die ons allemaal aan het praten heeft, sprak met Oprah Daily over haar gevoelens voor Billie, het personage van Shahi. "Er is veel over Billie waar ik me mee kan identificeren. Ik ben een moeder van drie kinderen. Er gebeurt iets, als je eenmaal een langdurige relatie hebt of een ouder wordt - je doet alsof die verlangens die je voelde terug in de dag voordat je kinderen krijgt, onderdruk je ze, "legde ze uit.

2 Shahi heeft constant ontzag

Er zijn ongelooflijke acteurs nodig om de magie van een serie tot leven te laten komen, en Shahi en Demos hebben dat zeker waargemaakt.

Je partner een scène voor je zien spelen, moet een behoorlijk opwindende en opwindende ervaring zijn. Welnu, dit duo moest elkaar vanaf de zijlijn aanmoedigen en ook het verhaal van de show samen tot leven laten komen. Shahi heeft sprankeling in haar ogen als ze spreekt over de uitstraling en het talent van haar man. Ze zei tegen People: "Ik kreeg de kans om met hem op te treden, en ik zal zeggen dat het gewoon een voorrecht was om met hem aan de andere kant van de camera te zitten. Je bent zo goed als je scènepartner. Hij is geweldig in de show." Kunnen ze nog schattiger zijn?

1 De uitverkorenen

Ongelooflijke mede-sterren zijn is één ding, maar een echte band delen is van onschatbare waarde! Nu het duo couplegoals is, verwachten we er meer van op het scherm te zien. De hoofdpersonen van de show hoefden niet veel te doen om ons van hun liefde te overtuigen. Hun begin is echter zo'n mooi verhaal. Ze hebben allebei de maker en showrunner te danken voor hun huidige relatie.

Toen Shahi met ET sprak, sprak ze over het toeval van het vinden van liefde op de set van Toronto. Ze grapte: "Het was een geweldige casting, ik zal het zo zeggen." Dat kunnen we niet beweren!

Aanbevolen: