JoJo Siwa en Jenna Johnson hebben echt lieve dingen over elkaar gezegd

Inhoudsopgave:

JoJo Siwa en Jenna Johnson hebben echt lieve dingen over elkaar gezegd
JoJo Siwa en Jenna Johnson hebben echt lieve dingen over elkaar gezegd
Anonim

JoJo Siwa en haar professionele danspartner op Dancing With the Stars, Jenna Johnson, zijn super close geworden tijdens hun tijd samen in de show. Johnson heeft zelfs gezegd dat Siwa nu op haar kleine zusje lijkt. Ze zijn er het hele seizoen voor elkaar geweest en hebben keer op keer aangegeven hoe leuk ze het vinden om samen te werken. Siwa verkleedde zich zelfs als Johnson voor Halloween, waardoor Johnson duizelig werd van het lachen.

Siwa had ook Johnson om op te leunen na haar breuk met haar vriendin, Kylie Prew. Ze mochten zelfs een dag samen in Disneyland doorbrengen.

Johnson en Siwa hebben een aantal hele lieve en ondersteunende dingen over elkaar gezegd en ze verdienen het om in een lijst te worden gecompileerd omdat ze absoluut zwijmelwaardig zijn. De twee dansers hebben zo'n schattige relatie en sommige fans kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen!

6 Jenna houdt van optreden met JoJo

Toen TV Insider Johnson vertelde dat het erop leek dat ze veel plezier had dit seizoen, antwoordde ze en zei dat ze "de beste tijd" had. Ze voegde eraan toe dat "het zo'n vreugde is om met JoJo te kunnen optreden. Je kon het aan mijn gezicht zien toen we de dans van deze week deden. Ik was zo blij met hoe het ging." De twee hebben er duidelijk zoveel plezier in om elke week samen op te treden en dat is te zien aan hun beide gezichten. De twee zijn altijd zo duizelig na elk optreden in de show en het is zo gemakkelijk te zien dat het paar het samen naar hun zin heeft op showavonden.

5 Jenna werd verliefd op wie JoJo is

Johnson vertelde TV Insider dat ze nerveus was over hoe kijkers zouden reageren op de twee vrouwen die samen dansten in de show omdat ze "verliefd werd op de persoon die [JoJo] is" en dat ze "wilde beschermen en steunen de beslissing die ze had genomen om met een andere vrouw te dansen." Johnson ging verder met te zeggen dat ze "geschokt was over hoe weinig haat we kregen - wat verschrikkelijk is om te zeggen! We zijn overspoeld met liefde en steun, dus ja, we hebben een lange weg afgelegd. Het is zo geweldig om te zien. " Johnson verwees naar het feit dat andere shows in het verleden zoveel haat hebben ontvangen voor het tonen van koppels van hetzelfde geslacht en zelfs adverteerders hadden die zich terugtrokken, zoals ABC's dertiger. Het is geweldig om te weten dat de twee hebben ontvangen veel liefde en steun voor hun samenwerking in de serie.

4 De ervaring van dansen met JoJo heeft Jenna's perspectief veranderd

Johnson vertelde TV Insider ook dat ze "zo blij [ze] ja heeft gezegd" om met een andere vrouw in de show te dansen, omdat het "haar perspectief op dingen heeft veranderd" en haar ook als choreograaf heeft veranderd. "Ik kan niet vertrouwen op dingen die ik de afgelopen seizoenen heb gedaan, want dit is allemaal nieuw. Ik groei als danser, artiest en choreograaf." Ze merkte ook op dat Siwa de hoofdrol in hun dansen heeft aangenomen als de "mannelijke" rol en dat is iets waar ze oké mee is omdat Siwa groter is dan zij en Johnson in haar frame past.

3 JoJo zegt dat Jenna haar door veel heeft geleid

In een persinterview na de show vertelde Siwa Page Six samen met andere verslaggevers dat Johnson "mijn oudere zus is geworden en me door zoveel dingen heeft geleid". Ze voegde eraan toe: "Ik denk dat een van de dingen waar ze me doorheen heeft geleid, geluk met mezelf is." Het is iets wat Siwa's moeder ook waardeert aan de danspartner van haar dochter. Siwa zei dat haar moeder tegen haar zei: "Ik vind het gewoon geweldig dat je Jenna in je leven hebt, als je vriendin, als je grote zus, omdat ze gewoon niet probeert je te veranderen. Ze wil gewoon dat je jezelf bent en gelukkig bent en wees zo veilig van je." Siwa zei dat Johnson er voor haar is "iets waar ik eeuwig dankbaar voor ben".

2 JoJo zei dat ze geen betere partner kon vragen

JoJo plaatste op haar Instagram na de eerste wedstrijdavond van het seizoen en zei dat ze "geen betere partner kon vragen." Vervolgens bedankte ze Johnson "om me door dit proces te loodsen en het het leukste ooit te maken." Degene die verantwoordelijk is voor de samenwerking tussen Siwa en Johnson verdient veel lof omdat de twee perfect voor elkaar zijn geweest. Ze brengen duidelijk het beste naar boven in elkaar en hebben genoten van al hun tijd samen in de oefenstudio.

1 Jenna hield ervan dat JoJo zich als haar verkleedde voor Halloween

In een interview met Access na een showavond zei Johnson dat ze ervan hield dat Siwa zich verkleedde als haar voor Halloween. "Het was krankzinnig. Niemand heeft zich ooit als mij verkleed voor Halloween en dus maakte het mijn dag goed." Ze ging verder met te zeggen dat de details die Siwa in haar kostuum had opgenomen "gewoon alles waren". Voor degenen die hun verhalen op Instagram hebben bekeken op de dag dat Siwa zich verkleedde, ze zouden Siwa van top tot teen in Johnsons outfit hebben gezien, tot aan de Val-ketting die ze droeg en een fles kombucha.

Aanbevolen: