Olivia Jade gebrandmerkt als 'narcist' na te hebben geklaagd over 'publiekelijk beschaamd' te zijn

Olivia Jade gebrandmerkt als 'narcist' na te hebben geklaagd over 'publiekelijk beschaamd' te zijn
Olivia Jade gebrandmerkt als 'narcist' na te hebben geklaagd over 'publiekelijk beschaamd' te zijn
Anonim

Olivia Jade Giannuli is online gesleept nadat ze had geklaagd dat ze "publiekelijk beschaamd" was vanwege de rol van haar ouders in het toelatingsschandaal van de universiteit.

De 21-jarige ging vrijdag naar TikTok om een bericht te delen van een 'zeer inspirerende vrouw'.

Lori Loughlin en Mossimo Giannulli werden veroordeeld tot respectievelijk twee en vijf maanden gevangenisstraf voor het betalen van $ 500.000 aan Rick Singer om Olivia Jade en haar zus Isabella in USC te krijgen als bemanningsleden.

De zussen hebben nooit aan de sport deelgenomen, maar hun sollicitaties bevatten foto's van hen die poseerden op roeimachines.

In haar video zei Olivia Jade: "We hadden het erover dat we publiekelijk werden beschaamd, en ik dacht: 'Nou, mijn situatie is niet eens te vergelijken, ik ga het niet eens vergelijken met de jouwe."

"En ze keek me aan en zei: 'Olivia, het maakt niet uit of ik verdrink in 60 voet water en jij verdrinkt in 30, we zijn allebei nog steeds aan het verdrinken."'

Olivia Jade keert terug naar YouTube
Olivia Jade keert terug naar YouTube

Ze voegde eraan toe: "Ik denk elke dag aan dat citaat omdat ik denk dat het zo waar is en het is zo'n grotere boodschap voor onze wereld op dit moment. Ik denk dat we allemaal heel snel oordelen. Ik denk dat we allemaal heel snel om mensen naar beneden te halen."

"Ik wil gewoon dat mensen onthouden dat als je gevoelens pijn doen, als ze geldig zijn voor jou, ze geldig zijn. Het maakt niet uit of iemand erger doormaakt,' zei ze. mogen het moeilijk hebben in deze wereld. Maar dat neemt niets weg van iemand anders, en dat zou jou ook niet moeten afnemen. We zijn allemaal mensen."

Sociale media waren er niet voor Olivia Jade's analyse van waar zij volgens hen medeplichtig aan was.

"Wat een waanvoorstellingen, getiteld kleine narcist", schreef een fan.

"Ze was medeplichtig, egoïstisch, verwend en ondankbaar. Een verbod van 5 jaar op sociale media had haar straf moeten zijn", voegde een tweede eraan toe.

"Ze zou net als haar ouders een gevangenisstraf moeten uitzitten. Ze was volwassen toen ze die foto's nam en loog over haar toelatingspapieren. Ze is zeker niet onschuldig. Hopelijk wordt ze snel aangeklaagd", een derde stemde in.

Isabella Rose en Olivia Jade Lori Loughlin
Isabella Rose en Olivia Jade Lori Loughlin

"Neem me niet kwalijk? Wie werd gefotografeerd op een roeimachine om als kampioensroeier naar de universiteit te gaan en heeft nog nooit in je leven geroeid", een vierde commentaar.

Afgelopen december maakte Olivia Jade haar eerste openbare opmerkingen over het schandaal op Facebook's Red Table Talk.

Ze gaf toe dat ze niet dacht dat er iets mis was met omkoping van de universiteit, maar realiseert zich nu dat het verkeerd is en dat haar familie "het verknoeid heeft", "We hebben het verprutst. Ik wil gewoon een tweede kans om te zeggen: 'Ik erken dat ik het verpest heb.' En ik kon er zo lang niet over praten vanwege de wettigheid erachter, "zei ze.

Loughlin en Giannulli pleitten aanvankelijk onschuldig en beweerden dat ze geloofden dat ze een legitieme bijdrage leverden aan USC met hun betaling van $ 500.000 aan collegecoach Singer.

Geconfronteerd met elk tot 40 jaar achter de tralies, keerden ze later van koers en sloten ze een pleidooiovereenkomst met openbare aanklagers.

Loughlin werd op 28 december vrijgelaten uit de federale opsluiting bij CI Dublin in Californië, waar ze de volledige gevangenisstraf van twee maanden uitzat.

De Full House-actrice had naar verluidt een 'betraande' reünie met haar dochters Olivia Jade, 21, en Bella Rose, 22, toen ze eindelijk terugkeerde naar hun landhuis in Malibu.

Ontwerper Giannulli zit echter nog steeds zijn straf van vijf maanden uit in een gevangenis in Lompoc nabij Santa Barbara, Californië vanwege zijn rol in het omkopingsplan voor toelating tot de universiteit.

Hij wordt op 17 april vrijgelaten.

Aanbevolen: