Lieve dingen die Jenna Fischer en John Krasinski over elkaar hebben gezegd

Inhoudsopgave:

Lieve dingen die Jenna Fischer en John Krasinski over elkaar hebben gezegd
Lieve dingen die Jenna Fischer en John Krasinski over elkaar hebben gezegd
Anonim

John Krasinski en Jenna Fischer speelden gedurende negen prachtige seizoenen Jim en Pam in de NBC-serie The Office. Ze hadden zo'n ongelooflijke chemie en fans werden zo verliefd op het duo dat fans vaak wensten dat de twee in het echte leven romantisch met elkaar verbonden waren. Helaas voor fans zijn Krasinski en Fischer elk met andere mensen getrouwd. Krasinski is beroemd getrouwd met actrice Emily Blunt, en Fischer is getrouwd met schrijver en regisseur Lee Kirk.

Hoewel Fischer en Krasinski nooit in het echte leven hebben gedate, delen ze wel bewondering voor elkaar en hebben ze een echte vriendschap. De twee hebben in de loop der jaren behoorlijk lieve en schattige dingen over elkaar gezegd, dus het is de moeite waard om een lijst van die dingen samen te stellen, toch?

Voor al die Jim en Pam-superfans die er zijn, hier is een lijst met enkele van de liefste dingen die de twee acteurs over elkaar hebben gezegd.

7 Jenna zei dat John de beste was Jim

In Fischer's memoires, The Actor's Life: A Survival Guide, vertelde ze het verhaal van haar auditieproces voor The Office en zei dat Krasinski, toen ze met een heleboel verschillende acteurs moest lezen voor de rol van Jim, de beste. "Hij was niet alleen de beste Jim, hij was Jim," zei ze. Ze herinnert zich zelfs de dag dat ze elkaar ontmoetten toen ze auditie deden. Ze zei dat zij en Krasinski elkaar de hand schudden toen hij werd geroepen om met een andere actrice voor te lezen en Fischer zei: "Het was alsof de bliksem door het midden van de kamer sloeg."

6 John Said Jenna was zijn "favoriete Pam"

Fischer schreef in haar memoires dat hij na een auditiescène met Krasinski in haar oor fluisterde: "Jij bent mijn favoriete Pam. Ik hoop dat je deze baan krijgt." Fischer voegde eraan toe dat "het precies zo lief en schattig en ondersteunend was als alles wat Jim tegen Pam zou zeggen." Schattig! Fischer schreef ook dat ze hem toen vertelde: "Ik ben zo blij dat je dat zei, want je bent mijn favoriete Jim, en ik denk dat niemand het zou kunnen behalve jij." Zo lief!

5 John zou al zijn tijd met Jenna doorbrengen als hij kon

Tijdens een interview met ET Canada werd Krasinski gevraagd of hij weer met Fischer zou willen werken en hij zei vriendelijk: "Ik zou graag met Jenna aan iets willen werken, zij is absoluut de beste actrice, maar ook, meer dan dat, ze is de meest geweldige persoon, dus ik zou graag al mijn tijd met haar doorbrengen als ik kon." Zou hij nog schattiger kunnen zijn? Dat was zo lief voor hem om te zeggen en het feit dat die twee graag zoveel tijd samen doorbrengen is genoeg om fans blij te maken.

4 Jenna Said John maakt haar Pam

In een interview voor The Off Camera Show zei Fischer dat wanneer ze naast John of bij hem staat, ze gewoon Pam is. Ze zei dat ze, door met hem te werken, het helemaal niet hoefde te proberen en dat de rol van Pam zo gemakkelijk en natuurlijk voor haar ging, met hem in de rol van Jim. Ze zei ook hoeveel geluk ze had dat Krasinski was ingehuurd om Jim te spelen, omdat de chemie tussen hen gewoon aanwezig was en het niet iets was waar de twee aan moesten werken.

3 John houdt van Jenna's familie

In 2015 vertelde Krasinski aan Glamour dat hij en Fischer veel samen zijn en dat hij van haar man Lee houdt en dat Fischers kinderen "geweldig zijn". Het idee dat de kinderen van Krasinski en Fischer samen spelen, is een beetje te veel om te verwerken. Het schattigheidsniveau is buiten de hitlijsten! Helaas wonen Krasinski en zijn familie nu aan de oostkust, dus de twee families zien elkaar niet zo vaak meer.

2 Jenna wilde 'A Quiet Place' niet zien om een schattige reden

Fischer en haar man waren van plan om op een avond naar Krasinski's film A Quiet Place te gaan op een date, maar volgens People zei Fischer dat ze echt bang werd en wegkreeg omdat ze "bang was om John en Emily in gevaar te zien omdat ze mijn echte vrienden zijn." Zo lief! Fischer ging verder met te zeggen dat ze eigenlijk van enge films houdt en uiteindelijk de film wilde zien, dus zei ze dat ze "zich erop moest voorbereiden" en was van plan hem overdag te zien.

1 John zei dat het een eer is om deel uit te maken van hun relatie op het scherm

Krasinski vertelde The Daily Beast dat Fischer's commentaar op Watch What Happens Live! over de twee die in het echte leven verliefd waren, werd uit de context gehaald en hij geloofde dat "ze iets aardigs probeerde te zeggen over hoe oprecht de acteerrelatie was." Hij voegde eraan toe: "Ik denk dat we het allebei een eer vinden om deel uit te maken van die relatie." Hij zei ook dat hij medelijden had met Fischer dat haar opmerking "uit de context gehaald" werd.

Aanbevolen: