Top 15 meest succesvolle vrijgezellenparen om uit de franchise te komen

Inhoudsopgave:

Top 15 meest succesvolle vrijgezellenparen om uit de franchise te komen
Top 15 meest succesvolle vrijgezellenparen om uit de franchise te komen
Anonim

Bachelor Nation staat bekend om het fokken van knappe koppels. De franchise begon in 2002 en is sindsdien exponentieel gegroeid. Fans houden ervan om 25 mannen of vrouwen te zien strijden om de eeuwige aandacht van een speciaal iemand. De moeite die sommige mensen doen voor die laatste roos, is waarom dit zo'n goede televisie oplevert. De show heeft behoorlijk wat gekke momenten gekend, van springende hekken tot ex-vriendjes van countryzangers die optreden op je eerste date. Er is niets dat vrijgezelle producers niet zullen doen om van deze show een hit te maken. Maar er is ook niets dat hen ervan weerhoudt ervoor te zorgen dat er aan het einde van deze reis iemand op één knie zit.

Als het allemaal gezegd en gedaan is, willen fans een episch voorstel zien op de finaleavond. Een ding dat de Bachelor-franchise kan uitvoeren, zijn schilderachtige voorstellen en volledig betaalde Neil Lane-diamantenringen. Wie zou weglopen van die once-in-a-lifetime ervaring single? De waarheid is dat er meer burn-outs zijn geweest bij vrijgezellen dan successen, maar niet door een gebrek aan proberen. Laten we eens kijken naar de gelukkige groep die de franchise in de hand heeft gehaald!

16 Bonus: de gloednieuwe succesverhalen

In de zomer verloofden Serena Pitt en Joe Amabile, Kenny Braasch en Mari Pepin, en tot slot Riley Christian en Maurissa Gunn zich allemaal in Bachelor In Paradise seizoen zeven. Er zijn drie nieuwe relaties toegevoegd aan de Bachelor-succespool en ze verdienen allemaal deze speciale shout-out. Het is nog te vroeg om te zeggen of ze allemaal de storm zullen doorstaan, maar duimen!

15 Kaitlyn Bristowe en Jason Tartick

De huidige gastheer van The Bachelorette, samen met haar vriendin Tayshia Adams, is onlangs verloofd met Bachelor-hartbreker Jason Tartick. Het paar is al meer dan twee jaar aan het daten en fans kunnen niet enthousiaster zijn over hun bruiloft.

14 Tayshia Adams en Zac Clark

Ze zijn misschien pas verloofd, maar ze zijn een van de meest geliefde koppels van de franchise. Zac opende tijdens de show over zijn verslaving en Tayshia toonde op dat moment zoveel medeleven en hun liefdesverhaal is echt een inspiratie. Hun voorstel gaat de geschiedenis in als een van de meest oprechte en oprechte momenten in de show.

13 Hannah G. en Dylan

Hannah en Dylan veroverden twee zomers geleden de harten van Amerika op dat zandstrand in Mexico. Dylan speelde het lange spel en uiteindelijk keerde Hannah terug naar hem en sindsdien zijn ze gelukkig verloofd.

12 Dean en Caelynn

Er kwam nog een Bachelor-favoriet uit hetzelfde Bachelor In Paradise-seizoen, behalve dat Caelynn een busje won in plaats van een ring. Tot op de dag van vandaag weigert Dean de vraag te stellen, maar hij heeft beloofd dat hij toegewijd is aan Caelynn en ze dragen een beloftering om het te laten zien. Ook al zijn ze niet officieel verloofd, ze zijn nog steeds een van de meest populaire vrijgezellen.

11 Raven Gates en Adam Gottschalk

Een ander populair Paradise-paar is Raven en Adam uit seizoen vier. De twee stapten in april 2021 in het huwelijksbootje en verwachten hun eerste kind in januari 2022!

10 Rachel en Bryan Abasolo

Bryan en Rachel ontmoetten elkaar tijdens haar seizoen van The Bachelorette, waar ze ervoor koos om de rest van haar leven met hem door te brengen. Ze zijn in 2019 getrouwd en wonen sindsdien in Miami.

9 Lauren en Arie Luyendyk

Niemand had vertrouwen in deze twee tortelduifjes nadat Arie Becca Kufrin ten huwelijk vroeg in de finale van seizoen 22 van The Bachelor. Hij dumpte Becca in een emotionele televisieproductie en stelde voor om Lauren Burnham als tweede te eindigen in After The Final Rose. De twee zijn nu getrouwd en delen drie kinderen. Ze zijn ook het enige stel met een vrijgezelle tweeling!

8 JoJo Fletcher en Jordan Rodgers

Dit prachtige stel gaat al vijf jaar sterk sinds Jojo's seizoen van The Bachelorette. Hoewel de pandemie hun trouwplannen heeft uitgesteld, hebben ze net hun eerste huis samen gekocht! Ze zijn van plan om in mei 2022 te trouwen en fans bidden dat er camera's zijn om deze speciale dag vast te leggen.

7 Ashley en Jared Haibon

Dit liefdesverhaal is een van de meest gecompliceerde maar meest lonende liefdesverhalen die ooit uit de franchise zijn voortgekomen. Ashley had Jared in de gaten toen ze hem in seizoen twee van het paradijs zag, maar hij had andere plannen. Pas toen Ashley op Bachelor Winter Games ging en een relatie begon met de knappe Canadees, Kevin Wendt, realiseerde Jared zich dat zij degene was die ontsnapte.

De twee trouwden in 2019 en verwachten momenteel hun eerste kind samen. Toevallig genoeg ging Kevin naar seizoen vijf van Bachelor In Paradise en ontmoette hij de mooie Astrid Loch met wie hij ook zijn eerste baby verwacht. Twee geweldige Bachelor-succesverhalen verpakt in één!

6 Jade en Tanner Tolbert

Jade en Tanner zijn gemakkelijk het meest succesvolle stel dat ooit uit de Bachelor In Paradise-franchise is voortgekomen! De twee ontmoetten elkaar tijdens het filmen van seizoen twee en waren het enige stel dat zich verloofde op de finaleavond! Ze delen samen drie kinderen, Emerson Avery, 3, Brooks Easton, 18 maanden en Reed Harrison, 3 maanden.

5 Catherine en Sean Lowe

Deze twee gaan de geschiedenis in als een van de meest geliefde koppels om het te maken! Hun gekke relatie en hysterische opvoedingsmomenten op sociale media zijn de reden waarom hun aanhang vandaag nog steeds zo groot is. Catherine en Sean ontmoetten elkaar in seizoen 17 van The Bachelor, verloofden zich en zijn sindsdien op de heup gehecht.

Ze trouwden tijdens een televisiespecial waarbij Chris Harrison de bruiloft leidde en Bachelor Nation het huwelijk bijwoonde. In juli 2016 kregen ze hun eerste zoon Samuel en twee jaar later werd hun tweede zoon Jesaja geboren. De Lowes onthulden dat ze onderweg een derde baby hadden en een jaar later werd baby Mia geboren!

4 Desiree en Chris Siegfried

In januari 2015 zijn Chris en Des getrouwd en sindsdien delen ze hun mooie leven met de fans. Ze ontmoetten elkaar in seizoen negen van The Bachelorette en delen samen twee schattige zonen, Asher en Zander.

3 Holly en Blake Julian

Het enige succesvolle koppel dat uit de sindsdien geannuleerde spin-offserie Bachelor Pad kwam, was Holly en Blake. De twee trouwden in juni 2012 en adopteerden hun eerste kind samen, Poppy, in 2019.

2 Molly en Jason Mesnick

Jason was de enige man die het verkeerde meisje ten huwelijk vroeg tijdens de finale, totdat Arie Luyendyk in 2018 haar voorbeeld volgde. Jason ging op één knie zitten en stelde Melissa Rycroft voor om zijn nu vrouw Molly Malaney naar huis te sturen. Jason herstelde snel zijn fout op de After The Final Rose en verbrak zijn verloving met Melissa om bij Molly te zijn. De twee zijn sinds 2009 getrouwd en delen hun dochter Riley.

1 Trista en Ryan Sutter

Last but zeker not least, Trista Rehn en Ryan Sutter ontmoetten elkaar tijdens het allereerste seizoen van The Bachelorette en waren het schoolvoorbeeld van een succesverhaal van Bachelor Nation. Alleen al het horen van hun namen brengt fans terug naar het begin van de jaren 2000 toen Ryan op één knie ging zitten en een kettingreactie van ongelooflijke liefdesverhalen begon.

Aanbevolen: