Vrienden: 20 wilde details achter de relatie tussen Ross en Monica

Inhoudsopgave:

Vrienden: 20 wilde details achter de relatie tussen Ross en Monica
Vrienden: 20 wilde details achter de relatie tussen Ross en Monica
Anonim

Zes beste vrienden die in New York wonen, hebben het samen doorstaan. Natuurlijk zijn Ross en Monica meer dan vrienden. Het zijn broers en zussen. Ze zijn net als elke andere broer en zus. Aan de andere kant zijn er tijden dat ze anders zijn dan alle broers en zussen. Inderdaad, ze zijn misschien een beetje te dichtbij. Het is veilig om te zeggen dat Friends niet hetzelfde zou zijn zonder Ross en Monica. Soms zijn ze hecht en de beste vrienden. Andere keren zijn ze weer rivalen. Er zijn inderdaad tijden dat het weer hun kinderen zijn. Tegelijkertijd zijn er veel details die fans niet weten. Deze wilde details zijn misschien een beetje alarmerend. Het is tijd om de Gellers eens nader te bekijken. Hier zijn vrienden: 20 wilde details achter de relatie tussen Ross en Monica.

20 Ross' verloofde

Afbeelding
Afbeelding

Op een gegeven moment reizen Ross en de bende naar Londen. Hij was helemaal klaar om met Rachel te trouwen. Nee, Emilie. Monica bewijst Ross een plezier en ha alt de trouwjurk op. Ze doet alsof ze Emily is en past de jurk aan. Monica draagt de jurk zelfs tijdens het afwassen. Het lijkt een beetje vreemd dat ze doet alsof tegen zijn verloofde.

19 Ross en Carol's eerste keer

Afbeelding
Afbeelding

Ross en Monica zijn heel close. Hoe dan ook, er zijn enkele details die zussen niet hoeven te weten. Monica kent bijvoorbeeld de datum van de eerste keer van Ross en Carol. Ze weet misschien dat het hun eerste date is. Het is echter gemakkelijk in te zien dat dit veel meer voor Ross betekent. Er is een kans dat ze de waarheid kent.

18 Ze delen datingdetails

Afbeelding
Afbeelding

Zoals opgemerkt, delen Ross en Monica veel details. Ze zijn heel open over hun datingleven. Ze gaan uitgebreid in op hun dates en relaties. Ross lijkt soms een beetje gehinderd. Aan de andere kant flirt hij vaak met vrouwen in het bijzijn van zijn zus.

17 Ze worstelen nog steeds als volwassenen

Afbeelding
Afbeelding

Het is geen geheim dat Ross en Monica zeer competitief zijn. Ze houden er allebei van om te winnen en altijd gelijk te hebben. Als kinderen worstelden en vochten ze vaak met elkaar. Sterker nog, ze geven allebei toe dat Monica meestal won. Hoe dan ook, ze blijven worstelen, zelfs als volwassenen. Het lijkt erop dat de gevechten nooit eindigen.

16 Ross komt binnen terwijl Monica aan het douchen is

Afbeelding
Afbeelding

Op een gegeven moment proberen Phoebe en Monica met een poppenhuis te spelen. Natuurlijk is Monica niet goed in delen. Later maakt Phoebe ook een poppenhuis voor haar. Het vat vlam en Ross worstelt om het te doven. Het enige wat hij kan bedenken is onder de douche rennen. Nou, Monica zit midden in een douche als Ross dat doet. Het lijkt een beetje vreemd dat hij die optie zou kiezen.

15 Ross kijkt naar Chandler en Monica

Afbeelding
Afbeelding

Als Monica en Chandler gaan daten, houden ze het geheim voor de rest. Natuurlijk begint het al snel uit te komen. Er is nog een laatste persoon die het niet weet, Ross. Hij is niet alleen de broer van Monica, maar hij is ook een studievriend van Chandler. Ross komt erachter wanneer hij ze aan de overkant van de straat ziet kussen. Hij flipt wel totdat hij ontdekt dat ze verliefd zijn.

14 Monica was echt dol op het kussen van Rachel en Ross

Afbeelding
Afbeelding

Ross en Rachel's romance was het hart van de show. Er was geen persoon in de wereld die niet blij was de eerste keer dat ze kussen. Monica was een van die mensen. Ze wilde echter elk detail weten. Het lijkt vreemd dat ze details wil weten over het kussen van haar broer.

13 Monica wordt persoonlijk

Afbeelding
Afbeelding

Ross vindt het altijd leuk om grappen uit te halen met Monica. Hij doet het nog steeds als ze groot zijn. Hij laat Monica denken dat haar vriend belt, maar het is hun moeder. Uiteindelijk deelt ze persoonlijke gegevens met haar moeder. Ze voelt zich beschaamd en wordt boos op Ross. Natuurlijk lijkt het vreemd om daarover te praten in het bijzijn van haar broer.

12 Ze zijn openlijk intiem

Afbeelding
Afbeelding

Ross en Monica hebben er geen probleem mee om intiem te zijn met hun partners in het bijzijn van elkaar. Voor de meeste broers en zussen zou dit onhandigheid veroorzaken. Nou, niet voor de Gellers. Inderdaad, ze kussen en worden fysiek in het bijzijn van de ander. Zoals opgemerkt, zegt Ross soms zijn ongemakkelijke gevoelens. Dat gebeurt natuurlijk alleen in de meest zeldzame gevallen.

11 Monica luistert naar Charlie en Ross

Afbeelding
Afbeelding

Monica en Ross moeten grenzen stellen. Monica luistert bijvoorbeeld naar Ross met Charlie in zijn hotelkamer. Een deel van de reden was natuurlijk dat Charlie destijds bij Joey was. Monica en de rest wisten niet dat ze uit elkaar waren. Het lijkt wel vreemd dat ze met een vrouw naar haar broer luistert. Ze realiseert zich haar fout en wisselt van muur.

10 Ze zijn erg gevoelig Feely

Afbeelding
Afbeelding

Monica en Ross zijn misschien broers en zussen, maar ze gedragen zich niet altijd zo. Ze komen soms heel dicht bij elkaar. Het is niet op een broer-zus manier. Ze zijn vaak erg gevoelig en komen fysiek heel dichtbij. Ook zitten ze ook nog eens op elkaars schoot. Het voelt soms ongemakkelijk om dit te zien.

9 Ross en Rachel's tape

Afbeelding
Afbeelding

Op een gegeven moment hebben Ross en Rachel een baby gekregen. Er is veel discussie over wie de eerste zet heeft gedaan. Niemand gelooft Ross, maar hij heeft bewijs. Hij heeft alles op band. In zijn verdediging, het was een toevallige opname. De hele bende wil de video bekijken om de waarheid te achterhalen. Monica wil vooral naar de band kijken. Het is een beetje vreemd dat ze naar Ross en Rachel zou willen kijken.

8 Het maakt Monica niet uit of Ross kijkt

Afbeelding
Afbeelding

Monica en Chandler worstelen om een kind te krijgen. Ze hebben flink wat werk verzet. Het kon Monica inderdaad niet schelen wie er in de buurt was. Zelfs Roos niet. Ooit wilde ze heel graag bij Chandler zijn. Ross was echter nog steeds in de kamer. Ross weigert te vertrekken. Monica beweert dan dat het haar niet kan schelen of hij blijft of gaat. Gelukkig koos hij ervoor om te vertrekken.

7 Het voetbalspel

Afbeelding
Afbeelding

Zoals gezegd, Monica en Ross houden er allebei van om te winnen. Ze gaan allebei tot het uiterste om de winnaar te worden. Als kinderen speelden ze een jaarlijkse Thanksgiving-voetbalwedstrijd totdat het uit de hand liep. Ze spelen weer als volwassenen, en hetzelfde gebeurt weer. Ze doen allebei wat nodig is om te winnen. Dat omvat vals spelen en ruw worden. Uiteindelijk missen ze allebei het Thanksgiving-diner omdat ze nog steeds in het park zijn.

6 Een outfit uitzoeken

Afbeelding
Afbeelding

Voor de meeste jongens zou het vreemd voelen dat hun beste vriend met hun zus uitgaat. Ross lijkt er geen problemen mee te hebben. Hij helpt zelfs Monica zelfs bij het kiezen van ondergoedoutfits. Eerst wilde Monica het Phoebe vragen. Natuurlijk had ze kunnen wachten tot Ross wegging. Hij staat erop om te helpen, zelfs nadat hij zich realiseert dat het Chandler verleidt.

5 Het Gelukkige Dagen-spel

Afbeelding
Afbeelding

Monica en Ross zijn een beetje te comfortabel met elkaar. Ze speelden zelfs een keer een variant van het spel Happy Days. Ze gingen allemaal naar het strand voor wat plezier in de zon. Natuurlijk is dat uiteindelijk niet gebeurd. Ze speelden in plaats daarvan het volwassen Happy Days-spel. Het lijkt vreemd dat ze zo'n spel samen zouden spelen.

4 Ross bekeek Monica's benen

Afbeelding
Afbeelding

Ross probeerde beroemd om een kleurtje, maar het mislukte. Hij heeft een afschuwelijke bruiningservaring. Ross krijgt het idee na het zien van Monica's gebruinde benen. Hij staart naar haar benen en flirt een beetje met haar. Het is zo'n ongemakkelijk en vreemd moment dat zelfs Chandler iets zegt. Hij voelt zich ongemakkelijk als zijn beste vriend dingen over zijn zus zegt.

3 Ross pest Monica

Afbeelding
Afbeelding

In haar jonge jaren had Monica wat overgewicht. Het werd een lopende grap in de show. Iedereen plaagde haar ermee, maar Ross en Chandler waren de gemeenste. Ross pestte haar toen ze nog kinderen waren. Hij vermeldt echter vaak haar gewicht nog steeds als volwassenen. Hij geniet ervan om haar gewicht te bespotten, zelfs nadat ze alles is kwijtgeraakt.

2 De dansroutine

Afbeelding
Afbeelding

Het was de droom van Ross en Monica om ooit te dansen op de oudejaarsshow van Dick Clark. Toen ze kinderen waren, creëerden ze zelfs een dansroutine waarvan ze wisten dat ze indruk op iedereen zou maken. Ze krijgen eindelijk die kans, maar dan als volwassenen. Ze hebben moeite om aandacht te krijgen, dus breken ze de routine door. Ross en Monica herinneren zich allebei de bewegingen nog. Het lijkt vreemd dat ze de stappen niet zijn vergeten. Het blijkt dat ze het allebei al die jaren hebben beoefend.

1 Ross was Monica's eerste kus

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen herinnert zich altijd hun eerste kus. Het is iets dat voor altijd bij ons blijft. Nou, Monica zou waarschijnlijk willen dat ze het kon vergeten. Toen Monica en Rachel op de middelbare school zaten, woonden ze een feest bij op de universiteit van Ross en Chandler. Die avond had Monica haar eerste kus met een knappe vreemdeling. Het was donker, maar ze wist dat het liefde was. Het was Roos. Dat klopt, Monica's eerste kus was met haar broer. Hij dacht dat hij Rachel kuste. Het is gewoon ongemakkelijk voor iedereen.

Aanbevolen: