Matt LeBlanc's vader zei ooit dat Joey achter de schermen met Chandler wilde vechten tegen vrienden

Inhoudsopgave:

Matt LeBlanc's vader zei ooit dat Joey achter de schermen met Chandler wilde vechten tegen vrienden
Matt LeBlanc's vader zei ooit dat Joey achter de schermen met Chandler wilde vechten tegen vrienden
Anonim

Het einde van

Friends was een moeilijk moment voor zowel de cast als de fans. Ondanks dat de show bijna twee decennia geleden eindigde, zijn fans nog steeds op zoek naar momenten achter de schermen die van minder bekende aard zijn.

Dit specifieke verhaal is niet iets waar Friends-fans over willen horen, en het gaat om een breuk tussen Matthew Perry en Matt LeBlanc. We zullen kijken naar wat de vader van LeBlanc te zeggen had en waar de twee vandaag staan.

Wat is er gebeurd tussen Matt LeBlanc en Matthew Perry?

Op het scherm leek het er zeker niet op dat er een probleem was tussen Matt LeBlanc en Matthew Perry. Tien seizoenen lang speelden ze de beste vrienden in de populaire sitcom, waarin ze Joey en Chandler speelden.

Wat publieke verklaringen betreft, spraken de twee nooit slecht over elkaar en dat was in plaats daarvan speculatie uit andere bronnen.

Toen hem werd gevraagd naar zijn connectie met de hele cast, verwees LeBlanc naar Perry als een klein broertje.

"Courteney en Lisa zijn als mijn grote zussen, maar Jen is als mijn kleine zusje. Matthew is als mijn kleine broer en David is als mijn grote broer. Zo is het allemaal in elkaar geslagen. En het is letterlijk net als chronologisch."

De geruchtenmolen dacht er anders over. Volgens speculatie was het backstage niet gemakkelijk tussen de twee en in feite was Matthew Perry van plan om Matt LeBlanc in zijn memoires te ontmaskeren.

"Matt staat voor een ruw ontwaken", zei de insider. "Het volledige verhaal van dat verraad is nog niet verteld, en Matthew zal er geen doekjes om winden."

Er werd toen gezegd dat Perry controverse tijdens de reünie wilde vermijden, maar dat hij nog steeds van plan is zijn waarheid te spreken.

"Het is 18 jaar geleden, maar het Joey-ding steekt Matthew en de andere castleden nog steeds, omdat het de enige keer was dat een van hen achter de rug van iedereen ging en de act probeerde te verbreken."

"Matthew bracht het vorig jaar niet ter sprake op de reünie, maar hij is klaar om het record recht te zetten en zal niet tegenhouden", verklaarde de bron ook.

Het verhaal heeft misschien enige legitimiteit, aangezien LeBlanc's vader jaren eerder beweerde dat Joey en Chandler niet altijd oog in oog stonden achter de schermen van Friends.

Matt LeBlanc's vader stelde voor dat zijn zoon Matthew Perry wilde beuken

Matt LeBlanc had een zeer moeilijke relatie met zijn vader Paul, die naar verluidt de afgelopen jaren erg op en neer ging. Er wordt gezegd dat LeBlanc zijn vader de afgelopen jaren volledig heeft uitgeschakeld.

“Hij was een damesman. Nu is hij oud. Ik praat niet met hem. Je kunt ook waardevolle lessen leren van onaangename mensen.”

Nou, zijn vader slaagde erin een beetje controverse te veroorzaken en onthulde enkele details over de relatie tussen Perry en LeBlanc achter de schermen. Volgens zijn woorden met Radar Online hadden de twee enkele momenten van spanning.

"Hij wilde een paar keer op [Perry] slaan", vertelde hij Radar Online.

Matt heeft nooit gereageerd op de beweringen van zijn vader en al die jaren later heeft geen van beiden gesproken over enige vorm van spanning die zou kunnen hebben plaatsgevonden.

Waar staan Matt LeBlanc en Matthew Perry vandaag?

Voor zover we weten, gaat het helemaal goed tussen de twee en dat bleek tijdens de Friends-reünie. Bovendien werd LeBlanc een paar jaar geleden naar Perry gevraagd en hij zou onthullen dat de twee nog steeds hecht waren en zoveel mogelijk contact hielden.

"Ik heb hem gisteren gezien. Ik hou van die man! Ik kan hem vijf jaar niet zien en dan samen in een kamer gaan en nog steeds die steno met elkaar hebben, " gutste hij.

"Het is echt geweldig. Tien jaar in een gebouw zonder ramen en de deuren op slot hebben we elkaar redelijk goed leren kennen."

Wie weet echt wat er is gebeurd tussen de twee achter het gordijn - wat we zeker weten, is dat Joey en Chandler op het scherm pure magie waren, en de perfecte hoeveelheid lichtheid toevoegden aan de populaire sitcom.

Aanbevolen: