11 van de nepste TLC-shows (en 7 die een beetje te echt zijn)

Inhoudsopgave:

11 van de nepste TLC-shows (en 7 die een beetje te echt zijn)
11 van de nepste TLC-shows (en 7 die een beetje te echt zijn)
Anonim

Reality-tv is het guilty pleasure van bijna iedereen. Van Survivor tot Say Yes to the Dress, er zijn net zoveel reality-tv-shows als er mensen zijn. TLC is al eeuwenlang een van de toonaangevende makers van reality-tv, zozeer zelfs dat we de termen 'reality-tv' en 'TLC-inhoud' bijna als synoniemen beschouwen. Is reality-tv wel zo echt als we denken? Vaak is het antwoord eigenlijk nee. Gescripte onthullingen, het opnieuw opnemen van dramatische momenten en het opnieuw opvoeren van argumenten om die close-ups vast te leggen, plagen allemaal de reality-tv-wereld.

Er zijn echter een paar ruwe diamanten, en dat is waar we vandaag doorheen sorteren. Welke shows zijn echt? En welke shows zijn echt nep? Het kan moeilijk te zeggen zijn, maar we hebben een aantal ongelooflijk sappige details gevonden die het een beetje makkelijker maken.

18 Echt: 90 dagen verloofde (soort)

Ja, we realiseren ons dat dit een twistpunt is onder TLC-fans. Terwijl 90 Day Fiancé wat manipulatie achter de schermen heeft, herinnert Cheat Sheet ons eraan dat deze koppels echt zijn. Ze hebben elkaar een of twee keer ontmoet voordat het filmen begon, en in sommige gevallen waren ze aan het daten. Maar verder zijn deze mensen gewoon echte mensen met echte relaties, op tv.

17 Nep: Amish breken

Iedereen heeft wel van deze onthulling gehoord, toch? Breaking Amish is helaas niet de meest realistische reality-tv-show die er is. Izebel vermeldt het feit dat verschillende officiële documenten de wereld vertelden dat veel van deze Amish-mensen die hun gemeenschap voor de "eerste keer" verlieten, in feite vele, vele jaren geleden waren overgelopen! Waarom er reality-tv van maken als het gewoon een interessant verhaal is, is onze grote vraag.

16 Nep: peuters en tiara's

Persoonlijk huiveren we een beetje als we per ongeluk een paar minuten Toddlers and Tiaras vangen, maar er zijn mensen die er echt dol op zijn. Zoals veel reality-tv-shows herinnert Ranker ons er echter aan dat veel ervan in scène is gezet. Mensen wordt verteld om wat ze zeggen te herformuleren, en zelfs drama aan te wakkeren waar er geen is.

15 Nep: kleine mensen, grote wereld

Laten we duidelijk zijn: een groot deel van Little People, Big World is echt. Good Housekeeping citeert echter een van de kinderen als een van de redenen waarom we vermoeden dat een deel van de show nep is. De jongste zoon zegt: "producenten moeten proberen ons ertoe te brengen de gesprekspunten te volgen", en heeft vervolgens de show laten vallen.

14 Echt: zeg ja tegen de jurk

Ja, de boetiek is echt. Ja, de jurken zijn echt. Betekent dit dat elk aspect van de show hetzelfde is als in het echte leven? Niet helemaal. Say Yes to the Dress is ongeveer net zo echt als reality-tv wordt, maar er zijn nog steeds aspecten die worden opgevoerd en gereconstrueerd voordat ze in de show worden uitgezonden, zoals getuigenissen en onthullingen.

13 Nep: Long Island Medium

Long Island Press vertelt over hun zeer interessante (en enigszins teleurstellende) ervaring met de Long Island Medium zelf, en we moeten eerlijk zijn: het helpt ons niet om in de "echtheid" van de show te geloven. Volgens het artikel waren haar paranormale krachten die dag niet bepaald op punt. Zou dit een teken kunnen zijn dat de show zelf nep is? Alle tekenen wijzen naar onze mening op ja.

12 Nep: zustervrouwen

Er zijn hele artikelen geschreven over de nepheid van Sister Wives, maar we willen specifiek Nicki Swift's citeren.

Swift schrijft: de Browns hebben hun eigen controverse aangewakkerd. Ze waren niet verbannen. Ze nodigen uit tot controle voor beoordelingen, en controverse was het punt.” AKA het hele ding werd gebouwd! Om nog maar te zwijgen van enkele voor de hand liggende tijdlijnproblemen. Absoluut minder realiteit dan tv.

11 Nep: Cheer Perfection

Dit is een show waar we niet persoonlijk bekend mee zijn, maar die hetzelfde pad volgt als veel andere TLC-shows. Afgezien van enkele zeer twijfelachtige acties van sommige van de ouders, bood de show zelf onrealistisch ouderschap en geconstrueerde verhalen. Het cheerleaden was naar onze mening meer een bijzaak.

10 Echt: mijn leven van 600 pond

Je kunt zoiets niet faken, en dat zou een deel van de reden kunnen zijn waarom My 600 lb Life zo aantrekkelijk is voor zoveel mensen. Door deze mensen te zien zegevieren over hun fysieke problemen, groeit ons geloof in menselijk doorzettingsvermogen. Natuurlijk, een deel van de dialoog is bijgesneden en de show is bewerkt, maar deze resultaten zijn absoluut niet nep.

9 Real: Here Comes Honey Boo Boo

Hoeveel mensen dachten dat deze show een soort uitgebreide komedieschets was die zich uitstrekte over een handvol seizoenen? Dat hebben we zeker gedaan, maar Cosmopolitan vermeldt dat de show eigenlijk (en helaas) heel echt is. Deze TLC culturele toetssteen is een echte familie vol echte… laten we ze gewoon karakters noemen, zullen we?

8 Nep: extreme coupons

Onze coupondromen verdwenen toen we lazen dat deze show meer geënsceneerd was dan we dachten dat het was. De tijd vertelt ons dat "een van de kortingsbonnen die op de show te zien waren valse kortingsbonnen had gebruikt", en anderen zo ver zijn gegaan dat ze de algemene voorwaarden die op de kortingsbonnen staan, negeerden. Het is ook niet praktisch om 100 coupons te overhandigen.

7 Nep: wat niet te dragen

EOnline herinnerde ons aan deze show, en we waren verrast om te horen dat het niet zo echt is als we dachten dat het was. Stacy en Clinton zijn de typische stijliconen, maar wie wist dat ze niet echt veel van de styling hebben gedaan. EOnline zegt dat ze "vergezeld werden door een stylist die eigenlijk het meeste stylingwerk deed", terwijl Stacy en Clinton de persoonlijkheden waren.

6 Real: 19 Kids And Counting

Het voelt alsof er zoveel aan het licht is gekomen over de diepere problemen die verborgen zijn in 19 Kids and Counting dat we het bijna in de nepcategorie willen plaatsen. Deze show is echter net zo echt als sommige van de andere realityshows van de TLC-familie. Zeker, hun leven is zwaar bewerkt. Maar de 19 kinderen? Dat is zeker juist.

5 Nep: rekenen op

Voor degenen die het niet weten, Counting On was een van de spin-offshows van 19 Kids en Counting. In Touch Weekly vermeldt dat het echter veel meer gescript is dan de eerste 19 Kids. Ze bespreken hoe niet alleen bepaalde scènes worden geschreven en uitgevoerd, maar de show heeft zelfs al eerder acteurs ingehuurd!

4 Echt: de genezer (ja, echt)

Dit is de enige TLC-show op deze lijst die door de wetenschap wordt ondersteund. Life and Style Magazine vermeldt dat mensen overtuigd zijn van de echtheid van deze show vanwege "de medische steun die [The Healer] heeft gekregen, inclusief die van Dr. Ramsey Joudeh, die de genezer heeft geprezen na het zien van de resultaten." Geloof het of niet, dit is een show die echt is.

3 Nep: Jon en Kate Plus 8

Degenen die nog nooit van het Kate-drama hebben gehoord, moeten een uitstekend, stressvrij leven leiden. We zijn er absoluut zeker van dat deze show zo is opgebouwd dat we niets van de gruizige onderbuik van hun gezinsleven hebben gezien. Hoewel het uitgangspunt (en kinderen) niet nep was, leken hun persoonlijkheden dat wel te zijn. Dat is genoeg voor ons om te beweren dat het niet waar is.

2 Nep: Gypsy Sisters

Wat kunnen we hier anders over zeggen dan "grote verrassing". Een andere show met bizarre personages en gebeurtenissen, de Gypsy Sisters waren meer van het "ik kan niet geloven dat ze dat deden" -entertainment in plaats van serieuze reality-tv. Het zusterschap is echt, maar al het andere? Niet zo veel. De realiteit is gewoon niet zo opwindend als voor de Gypsy Sisters.

1 Real: Cake Boss

Iedereen houdt van cake, en gelukkig voor ons voldoet Cake Boss aan onze banketbakkersverwachtingen. De taarten zijn echt en de taartbaas is echt een baas als het gaat om het bouwen van torens met lekkernijen. Hoewel er achter de schermen een klein juridisch probleem was, heeft dit geen invloed op hoe echt deze show is; het is misschien wel de meest echte van allemaal!

Aanbevolen: