Billie Eilish: De wereld is een beetje wazig' + andere documentaires van beroemdheden die het bekijken waard zijn

Inhoudsopgave:

Billie Eilish: De wereld is een beetje wazig' + andere documentaires van beroemdheden die het bekijken waard zijn
Billie Eilish: De wereld is een beetje wazig' + andere documentaires van beroemdheden die het bekijken waard zijn
Anonim

Het is zeker geen geheim dat fans geen genoeg kunnen krijgen van hun favoriete muzikanten en daarom zijn documentaires over het leven van een muzikant beslist heel gewoon. Een intieme en persoonlijke blik in hun leven zorgt er immers voor dat hun fans zich super verbonden met hen voelen - en het geeft de muzikant ook een nieuwe manier om hun fortuin uit te breiden.

De lijst van vandaag werpt een blik op enkele van de meest iconische documentaires van beroemdheden en hoewel er nogal wat zijn, moesten we genoegen nemen met onze favoriete 10. Van de populaire concertdocumentaires van Katy Perry en Beyoncé tot de Jonas Brothers en Taylor Swift's intieme blikken in hun privéleven - blijf scrollen om te zien welke documentaires de cut hebben gemaakt!

10 'Miss Americana'

De lijst wordt afgetrapt door Taylor Swift's 2020 Netflix-documentaire met de titel Miss Americana. De film documenteerde het leven van Taylor Swift gedurende meerdere jaren, en het gaf haar fans zeker een heel persoonlijk en emotioneel kijkje in hoe het leven van de ster eruitzag in die periode, die behoorlijk transformerend was voor de popster. Momenteel heeft Miss Americana een beoordeling van 7,4 op IMDb.

9 'Dit is Parijs'

Over beroemdhedendocumentaires gesproken die in 2020 zijn uitgebracht - de volgende op de lijst is Dit is Parijs. De documentaire over Paris Hilton, geproduceerd door YouTube Originals, is alweer een documentaire van beroemdheden die fans een kijkje geeft in het persoonlijke leven van een ster. De documentaire - waarin Paris Hilton zeker heel wat onbekende dingen over haar onthulde - heeft momenteel een 6,9 rating op IMDb.

8 'Geluk najagen'

Laten we verder gaan met Chasing Happiness - de documentaire over de Jonas Brothers die in 2019 werd uitgebracht op Amazon Prime Video. De documentaire werd uitgebracht vlak voordat de broers hun vijfde studioalbum Happiness Begins uitbrachten - dat ze opnamen na een lange onderbreking.

In de documentaire konden fans de dynamiek tussen de broers zien en ook de obstakels die ze tegenkomen bij het samenwerken. Op dit moment heeft Chasing Happiness een 7,8 rating op IMDb.

7 'Gaga: Five Foot Two'

Een andere beroemdheid die een succesvolle documentaire heeft uitgebracht, is popster Lady Gaga. In 2017 werd de documentaire Gaga: Five Foot Two uitgebracht en deze volgde op het maken van Lady Gaga's vijfde studioalbum Joanne - evenals de voorbereidingen voor Lady Gaga's iconische halftime-optreden tijdens de Super Bowl in 2017. Momenteel is Gaga: Five Foot Two - die kan worden gestreamd op Netflix - heeft een beoordeling van 7,0 op IMDb.

6 'Travis Scott: kijk mam, ik kan vliegen'

In 2019 bracht rapper Travis Scott zijn documentaire uit met de titel Travis Scott: Look Mom I Can Fly. De documentaire - die ook op Netflix te zien is - volgt de opkomst van Travis Scott tot aan de release van zijn derde studioalbum Astroworld. Momenteel heeft Travis Scott: Look Mom I Can Fly een 6.3 rating op IMDb.

5 'Thuiskomst: een film van Beyoncé'

Deze lijst is natuurlijk niet compleet zonder Beyoncé's iconische concertfilm/documentaire Homecoming: A Film by Beyoncé. De film - die werd geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Beyoncé zelf - volgt de zangeres en haar optreden op het Coachella Valley Music and Arts Festival 2018. Homecoming: A Film by Beyoncé - die te zien is op Netflix - heeft momenteel een 7,5 rating op IMDb.

4 'Demi Lovato: eenvoudig ingewikkeld'

Zoals fans weten, zal Demi Lovato deze maand een nieuwe vierdelige documentaire op YouTube uitbrengen, maar haar documentaire Demi Lovato: Simply Complicated uit 2017 is nog steeds het vermelden waard op de lijst van vandaag.

De film - die de carrière van de voormalige Disney Channel-ster volgt tot de release van haar zesde studioalbum Tell Me You Love Me Only - heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb.

3 'One Direction: Dit zijn wij'

Volgende op de lijst is de 2013 3-D documentaire concertfilm One Direction: This Is Us. In de film kregen fans een intiem kijkje in hoe het leven van One Direction-leden eruitziet terwijl ze onderweg zijn. Natuurlijk is de band sindsdien uit elkaar gegaan, maar dat betekent niet dat One Direction: This Is Us - dat momenteel een 4,3 rating heeft op IMDb - geen plaats verdient op de lijst van vandaag.

2 'Katy Perry: Part Of Me'

Over 3D-films gesproken - de volgende op de lijst is Katy Perry's autobiografische documentaire concertfilm getiteld Katy Perry: Part Of Me. De film bevat interviews met Kate Perry's familie en vrienden, een kijkje achter de schermen in Katy's leven, evenals beelden van haar wereldwijde California Dreams Tour. Momenteel heeft Katy Perry: Part Of Me een beoordeling van 5,9 op IMDb.

1 'Billie Eilish: de wereld is een beetje wazig'

Om de lijst af te ronden is natuurlijk Billie Eilish's 2021-documentaire Billie Eilish: The World's A Little Blurry. De film - die haar fans een kijkje geeft in Billie's privéleven en haar snelle opkomst naar roem - heeft momenteel een 7,9 rating op IMDb. De langverwachte documentaire over de jonge ster ging in februari in première op Apple TV+. Hoewel er in de toekomst zeker nog veel meer documentaires over beroemdheden zullen worden uitgebracht, zijn dit enkele van de beste voor nu!

Aanbevolen: