Bad Bunny en Brad Pitt's vechtscène in Bullet Train werd een beetje te echt

Inhoudsopgave:

Bad Bunny en Brad Pitt's vechtscène in Bullet Train werd een beetje te echt
Bad Bunny en Brad Pitt's vechtscène in Bullet Train werd een beetje te echt
Anonim

Brad Pitt wordt nog steeds beschouwd als de grootste ster in heel Hollywood. Er gaan echter geruchten dat zijn carrière langzaam afloopt, met beperkte projecten over.

Toch kunnen fans uitkijken naar zijn volgende optreden, met in de hoofdrol in de David Leitch-film, Bullet Train. Het belooft een hele ervaring te worden voor bioscoopbezoekers, inclusief een diverse cast met functies als Sandra Bullock, en een man die fans blijft choqueren met zijn diverse optredens, Bad Bunny.

We bekijken wat er achter de schermen gebeurde in Bullet Train, vooral tijdens een scène tussen Bad Bunny en Brad Pitt.

Werken met Brad Pitt was een zenuwslopende ervaring voor een deel van de cast

De cast van Bullet Train schuwt grote sterren echt niet en dat begint achter de camera met regisseur David Leitch, bekend van films als Deadpool 2.

De cast zelf is ook geladen, met mensen als Brad Pitt, Sandra Bullock, Bad Bunny, Aaron Taylor-Johnson en zoveel anderen. Joey King is ook te zien in Bullet Train en speelt de rol van Prince. Ondanks haar succes in de industrie, onthulde ze samen met Collider dat het in het begin behoorlijk moeilijk was, vooral omringd door zo'n cast.

Laten we zeggen dat de druk groot was voor de jonge 22-jarige.

“Ik doe dit al een lange tijd, maar toen ik met zulke zware slagmensen in die film was en David Leitch deze film regisseerde, kwam ik opdagen om te stellen als, 'Hé.' Ik voelde me alsof een kind op de eerste schooldag. Ik had zoiets van: 'Ik weet blijkbaar niets van acteren, dus ik ben erg opgewonden om hier te zijn."

Maar hij zorgde ervoor dat ik me zo op mijn gemak voelde, en Brad ook. Iedereen zei: 'Nee, het is niet je eerste schooldag. Je gaat het geweldig doen,' en ik dacht: 'Ah, bedankt jongens.' En alleen de hele ervaring, zoals je zei, hij is de koning van stuntwerk en actie, en ik kan niet wachten om deze film te zien, want van de dingen die we hebben gefilmd en van de dingen die ik heb gezien, het is gewoon zo cool. Het is zo belachelijk cool.”

Bad Bunny is een andere ster die waarschijnlijk de druk voelde. Hij had een grote vechtscène met Brad Pitt, een die niet ging zoals gepland.

Bad Bunny sloeg per ongeluk Brad Pitt in het gezicht tijdens de vechtscène in Bullet Train

Laten we Bad Bunny een groot compliment geven. Hij is niet alleen een enorme ster in de muziekwereld, maar langzaam verstevigt hij zijn stempel in Hollywood. Bad Bunny verschijnt in Bullet Train, maar hij is ook klaar voor een hoofdrol in de Marvel-superheldenfilm El Muerto.

Wat deze film betreft, Bad Bunny was enorm opgewonden om naast Brad Pitt te verschijnen. Het werd echter een beetje te intens, met Bad Bunny die Pitt echt raakte tijdens een vechtscène. Dit gebeurt vaker wel dan niet op de set.

"Het kostte veel moeite. Maar ik f zijn gezicht."

Ondanks de hapering vond Bunny het geweldig om aan de film te werken, vooral samen met Brad Pitt. "Je kent mij. Ik ben een vechter. Ik ben een worstelaar… [het was een] geweldige ervaring, "voegde hij eraan toe. “Jou. Ongelooflijk. Ik was erg opgewonden. Mocionado. Trots omdat de ervaring zo goed was. De film is geweldig. Brad Pitt is een geweldige kerel. Hij was altijd zo respectvol en aardig tegen mij.'

Brad Pitt's Bullet Train is goed begonnen

David Leitch zei dat de film al schitterend van start gaat na een teaser van 15 minuten met het publiek.

"De respons was echt geweldig en geeft ons een goed gevoel. "Het voelde alsof mensen de film begrepen die we wilden maken, en dat is opwindend", vertelde hij aan EW.

De regisseur besprak de film en enkele verborgen boodschappen. "De film is in zekere zin een meditatie over het lot, dingen waar je geen controle over hebt, en hoe je iemands leven halverwege de wereld beïnvloedt en je beseft het niet eens", zegt Leitch."Al deze gekke karakters" - en de genoemde zijn het niet eens allemaal - "zijn verbonden op manieren die ze nog niet echt begrijpen. Uiteindelijk komt het allemaal tot bloei."

Fans kijken uit naar wat de film van de zomer zou moeten zijn.

Aanbevolen: