10 vrouwelijke overlevende spelers die fans graag zouden willen daten

Inhoudsopgave:

10 vrouwelijke overlevende spelers die fans graag zouden willen daten
10 vrouwelijke overlevende spelers die fans graag zouden willen daten
Anonim

Survivor heeft 40 seizoenen van schipbreukelingen om te leren kennen en lief te hebben. Met nieuwe en terugkerende spelers zijn er zeker fanfavorieten waar elke kijker van deze show geen genoeg van kan krijgen op hun televisieschermen. Met zoveel geweldige schipbreukelingen hebben mensen zeker hun favorieten, maar ze hebben waarschijnlijk ook een aantal Survivor-verliefdheden.

Of je nu originele fans van Amanda Kimmel bent, of halsoverkop verliefd bent geworden op de nieuwe schoolspeler Michele Fitzgerald, het is tijd om de slimste, mooiste en liefste spelers van het eiland te vieren. Hier zijn 10 vrouwelijke schipbreukelingen die fans graag zouden willen daten.

10 Andrea Boehlke

Afbeelding
Afbeelding

Deze bom heeft drie keer gespeeld en ze keerde terug als een favoriet bij fans voor Caramoan en als een geweldige speler voor Game Changers. Natuurlijk is Andrea vol vuur en zelfvertrouwen, maar ze heeft ook een ongelooflijk hoofd op haar schouders.

Na drie seizoenen is het geen geheim dat fans steeds weer verliefd op haar werden. Ze is mooi, gedurfd, brutaal, grappig en volkomen intelligent. Andrea staat tot nu toe zeker op ieders radar.

9 Sophie Clarke

Afbeelding
Afbeelding

Sophie Clarke is aan de rustige kant, maar ze had een zeer sterke en gepassioneerde aanhang. Deze winnaar keerde zelfs terug voor Winners at War en bewees hoe strategisch en intelligent ze werkelijk is.

Buiten dat, ze is zo schattig als ze komen, en deze prachtige meid is onmogelijk om niet van te houden. Haar gezonde persoonlijkheid is absoluut een van de beste uit de serie.

8 Libby Vincek

Afbeelding
Afbeelding

Libby Vincek ging naar het strand voor Survivor: Ghost Island, en deze in Texas geboren schoonheid maakte meteen iedereen verliefd op haar, inclusief spelers en kijkers van de show.

Ze had een ongelooflijk sterk sociaal spel, en dat bewijst maar weer hoe sociaal ze is. Natuurlijk had ze ook een vriendelijke en vrije geest, en het was best moeilijk om niet van elk deel van haar te houden. Deze verbluffende speler werd weggestemd, omdat ze behoorlijk geweldig was.

7 Amanda Kimmel

Afbeelding
Afbeelding

Amanda was misschien wel ieders eerste verliefdheid ooit uit de serie. Ze speelde lang geleden op de Cook Eilanden, en fans zullen zich waarschijnlijk herinneren dat een andere legende uit de show, Ozzy Lusth, haar echt probeerde te daten.

Dat duurde natuurlijk niet lang, en terwijl Amanda het einde haalde, nam ze nooit de titel mee naar huis. Toch is ze een van de besten om het spel te spelen, en ze is zeker nog steeds de liefde van iedereen.

6 Michele Fitzgerald

Afbeelding
Afbeelding

Michele won haar eerste seizoen, en hoewel het nogal controversieel was, kwam ze terug voor Winners at War en bewees ze hoe hilarisch, intuïtief, sterk en intelligent ze was. Deze sympathieke speler heeft een magnetische persoonlijkheid.

Natuurlijk is het haar passie en vastberadenheid die iedereen bewonderde en liefhad. Michele gaf nooit op, en ze ging nog steeds door met een glimlach en een schattige persoonlijkheid. Deze schipbreukeling is zeker iemand die iedereen zou willen daten.

5 Angie Layton

Afbeelding
Afbeelding

Deze leuke en lieve castaway speelde op Survivor: Philippines, en fans zullen zich waarschijnlijk haar alliantie herinneren met een andere stud van de serie, Malcolm Freberg. Ze werd al vroeg weggestemd, maar op de een of andere manier herinneren fans zich haar magnetische persoonlijkheid nog steeds.

Haar charmante glimlach en lieve persoonlijkheid hebben haar zeker in staat gesteld om een van de meest dateable en memorabele vrouwelijke spelers van de show te blijven.

4 Ciera Eastin

Afbeelding
Afbeelding

Ciera is een van de meest iconische spelers ooit op het eiland. Ze staat vooral bekend om het wegstemmen van haar eigen moeder, maar ze is ook een van de meest strategische spelers in het spel.

Bovendien is Ciera brutaal, grappig en vrijgevochten. Ze is absoluut prachtig van binnen en van buiten, en het was zeker dat veel fans verliefd op haar werden en haar zeker mee uit zouden nemen op een date.

3 Lauren O'Connell

Afbeelding
Afbeelding

Deze speler ging naar het strand voor Survivor: Edge of Extinction. Ze had een hechte alliantie met legende Kelley Wentworth, maar slaagde er toch in haar hielen op de been te houden toen Kelley werd weggestemd.

Ze was een beest in uitdagingen en was een van de meest indrukwekkende spelers, ongeacht hun geslacht. Bovendien wist Lauren altijd precies wat er aan de hand was. Ze was intelligent, sterk en een totale schoonheid.

2 Desiree "Desi" Williams

Afbeelding
Afbeelding

Deze prachtige schipbreukeling nam deel aan de show voor Heroes vs. Healers vs. Hustlers. Geplaatst op de Healers-stam, werd deze deelnemer een uitdagingsbeest en een sociale superster.

Het was onmogelijk voor fans om niet geïntrigeerd te zijn door haar overduidelijke vaardigheden, en deze voormalige winnaar van een schoonheidswedstrijd is absoluut een lust voor het oog. Deze prachtige schipbreukeling is absoluut een favoriet bij fans uit de serie.

1 Parvati Shallow

Afbeelding
Afbeelding

Als er één koningin was waar iedereen verliefd op was, dan is het Parvati Shallow wel. Ze gebruikte haar charme en betoverende persoonlijkheid als een hulpmiddel in het spel, en ze verdiende zeker een reputatie voor het manipuleren door middel van flirten.

Parvati is ongetwijfeld een van de beste spelers ooit, en met haar intelligentie, uitdagingskracht en sociale vaardigheden zijn haar mooie uiterlijk en persoonlijkheid de kers op de taart.

Aanbevolen: