15 Niet-zo-PG-outfits die Kaley Cuoco droeg op de oerkn altheorie

Inhoudsopgave:

15 Niet-zo-PG-outfits die Kaley Cuoco droeg op de oerkn altheorie
15 Niet-zo-PG-outfits die Kaley Cuoco droeg op de oerkn altheorie
Anonim

Oh, hoe anders hadden de dingen kunnen zijn?! Volgens haar kwam het karakter van Penny in de buurt van helemaal niet te bestaan. Penny zou oorspronkelijk Katie heten. Niet alleen dat, maar de rol ging bijna naar iemand anders, een Canadese actrice, Amanda Walsh.

Alles is uiteindelijk gelukt en we kunnen ons echt niet voorstellen dat de show floreert zonder de betrokkenheid van Cuoco. Ze maakte ons niet alleen aan het lachen tijdens de 12 seizoenen, maar ze verhoogde ook de temperatuur in meer dan een paar afleveringen met een aantal prachtige outfits, waarvan we kunnen zeggen dat ze misschien te heet waren voor CBS. We zullen enkele van haar allerbeste outfits uit de eerdere en recente seizoenen bekijken.

Geniet van het artikel, mensen. Laten we beginnen!

15 Wonder Woman-outfit

Afbeelding
Afbeelding

Ze was een cruciaal onderdeel van het Halloween-kostuum van de groep als lid van de Justice League. Uiteindelijk zou Penny all-in gaan met de kleding die zelfs de zwarte pruik zou aanbreken.

Het resultaat was absoluut een niet zo PG-look, een waar alle stripfans nooit over zouden klagen. Wie deed het beter, Kaley of Gal Gadot?

14 Verkleden voor Leonard

Afbeelding
Afbeelding

We zagen dit in meer dan een paar afleveringen, Penny kleedde zich in een niet zo PG-outfit om haar man te verleiden - dat is niet alleen gebruikelijk in de show, maar ook in het echte leven - wie niet Stelt het niet op prijs dat hun partner zich verkleedt en spanning toevoegt aan de relatie?

Penny bereikt dat zeker met de outfit.

13 De scène met Sheldon

Afbeelding
Afbeelding

Van de 12 seizoenen blijft deze scène een van de meest iconische. Terwijl we in de wasruimte waren, zagen we enkele gedenkwaardige momenten met zowel Penny als Sheldon.

Deze staat daar bovenaan vanwege de niet zo PG-wending - een die Penny het allemaal uit deed, terwijl Sheldon ongemakkelijk toekeek.

12 De zwarte jurk

Afbeelding
Afbeelding

Sheldon was in de war over wat Penny had kunnen bieden door tijdens deze specifieke scène te verschijnen - Leonard zou haar dan zeggen het uit te doen - een moment dat Penny zou onthullen in een niet zo PG-jurk.

Zelfs Raj kon gewoon niet wegkijken en serieus, we kunnen het hem niet kwalijk nemen.

11 Femdom-outfit

Afbeelding
Afbeelding

Deze scène heeft de zaken zeker een tandje bijgezet in termen van de niet-zo-PG-aard. We gaan ervan uit dat CBS ter plaatse een beetje ineenkromp en Penny een beetje te veel liet zien, terwijl Leonard ook in minimale kleding was gewikkeld.

Voor sommige kijkers thuis was dit alsof een fantasie tot leven kwam…

10 Niets dan een handdoek

Afbeelding
Afbeelding

Dit is echt geen outfit, maar in plaats daarvan gewoon een handdoek die om Penny is gewikkeld. Deze foto komt uit de eerdere seizoenen - Penny's douche ging kapot, dus vroeg ze om Leonard en Sheldon's.

We kunnen zeggen dat Leonards liefde voor Penny rond dit punt begon en het zou alleen maar sneeuwen in de volgende afleveringen – helemaal tot het einde.

9 Klaarmaken

Afbeelding
Afbeelding

De populaire Big Bang-ster Will Wheaton nam ook deel aan deze scène; hij was helemaal bedekt met een kostuum.

Wat betreft Penny, nou, het tegenovergestelde is duidelijk waar, want ze lijkt er meer dan een beetje stomend uit te zien. Als de scène wat langer had geduurd, had CBS misschien wat meer gezweet.

8 Penny, Penny, Penny

Afbeelding
Afbeelding

Nog een iconische scène, Sheldon die drie keer op Penny's deur klopt; het resultaat was meestal een slechte uitwisseling tussen de twee (wat geweldige tv opleverde).

In deze scène doet Penny de deur open in een niet zo PG-outfit, het was veel te vroeg voor Penny toen Sheldon om een lift vroeg. Hij kreeg zijn zin en de kijkers ook met deze witte tanktop-keuze …

7 Kattenoutfit

Afbeelding
Afbeelding

Op dit punt begon de band tussen Leonard en Penny te intensiveren. Leonard begon ook voor zichzelf op te komen, zelfs als dat betekende dat hij mogelijk een schop onder zijn kont moest krijgen door Penny's enorme ex-vriendje.

De niet zo PG-kattenoutfit heeft Penny zeker geholpen - het was slechts een van de vele keren dat ze tijdens de show verkleed in een kostuum zou spelen.

6 Slaapkamer Outfit

Afbeelding
Afbeelding

Fans ademden dit seizoen uit toen Penny haar uiterlijk volledig veranderde. Het kostte wat tijd om te wennen, hoewel de meesten van ons het erover eens kunnen zijn dat ze de blik aftrok en nog wat.

Op de foto hierboven is Penny naast Leonard terwijl ze wat kussenpraat delen. Fans hadden het echter misschien te druk met staren naar Cuoco's nachtelijke outfit naar keuze.

5 Meer Slaapkamer Talk

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs tijdens de laatste afleveringen hield Penny de provocerende outfits bij. Dit specifieke blauwe ensemble herinnert ons aan Penny's dagen op de show, Charmed.

De meeste fans weten het misschien niet, maar Penny kreeg bijna haar eigen Charmed-spin-off, wat misschien betekende dat ze Big Bang moest doorgeven… Gelukkig is het uiteindelijk allemaal gelukt.

4 Nog een zwarte jurk

Afbeelding
Afbeelding

Cuoco trekt onze aandacht met weer een prachtige zwarte jurk. Ze deed dat veel gedurende de 12 seizoenen van de show. Deze specifieke jurk complimenteert enkele van haar beste troeven.

Misschien had CBS deze aflevering als TV-14 moeten beoordelen? Het is zeker geen outfit die geschikt is voor een jonger publiek, maar hé!

3 decolleté koningin

Afbeelding
Afbeelding

Deze foto komt van Penny's eerdere dagen in de show. Ze groeide zelfs uit tot sterrendom op een ander netwerk met ABC op 8 eenvoudige regels. Cuoco floreerde in de rol, zelfs als de show niet zo lang duurde als verwacht.

Haar voorraad zou nieuwe hoogten bereiken tijdens Big Bang - we kunnen ons niemand anders voorstellen in de rol van Penny.

2 Onthullend en rood

Afbeelding
Afbeelding

Geloof het of niet, Penny's eerste liefde was eigenlijk tennis - ze begon de sport op driejarige leeftijd. Haar passie zou duren tot haar tienerjaren, maar uiteindelijk besloot ze de sport te verlaten en een acteercarrière na te streven.

We kunnen gerust stellen dat ze de juiste beslissing heeft genomen en een van de meest iconische sitcomsterren van de jaren 2000 is geworden.

1 Oranje Bikini

Afbeelding
Afbeelding

De bikini die ieders hoofd deed draaien. Dit is misschien wel de meest iconische, niet zo PG-outfit die Penny ooit heeft gewiegd tijdens de run van de show. Het was een nieuwe look voor Penny, vooral met haar nieuwe haardos.

Wat betreft memorabele outfits, deze zal voor altijd bovenaan de lijst staan.

Bronnen – YouTube, Pinterest & Twitter

Aanbevolen: