Ferrari-Less For Life: 8 beroemdheden die geen Ferrari's mogen kopen

Inhoudsopgave:

Ferrari-Less For Life: 8 beroemdheden die geen Ferrari's mogen kopen
Ferrari-Less For Life: 8 beroemdheden die geen Ferrari's mogen kopen
Anonim

Ferrari, opgericht in 1947 in Maranello, Italië, is een exclusieve autofabrikant die gelimiteerde auto's produceert waar ondanks hun dure prijskaartje veel vraag naar is geworden. Het is een statussymbool en een teken van succes geworden, want het is een van de auto's op ieders droomlijst. Veel beroemdheden tonen veel emotie als ze hun eerste Ferrari kopen, een auto die mensen al decennia lang een gevoel van voldoening geeft.

Hoewel het kopen van een Ferrari een opmerkelijke prestatie is, gaat het gepaard met een groot aantal strikte regels die eigenaren moeten volgen om de auto te kopen en te onderhouden. De Italiaanse supercars zijn een lifestyle geworden en Ferrari zorgt ervoor dat alleen de juiste mensen het merk vertegenwoordigen. Zelfs beroemdheden zijn door de automaker niet vrijgesteld van deze regel. Ferrari kiest zijn klanten zorgvuldig uit, en terwijl velen de knoop doorhakken, overtreden sommigen de regels waardoor ze verbannen worden van het bezit van de auto. Laten we eens kijken naar de beroemdheden die geen Ferrari mogen kopen.

8 Justin Bieber

Een van de meest recente beroemdheden die Ferrari heeft verbannen, is Justin Bieber. De zanger kocht in 2011 zijn tweede Ferrari, een 458 Italia in het wit, die hij meenam naar de West Coast Customs. Bieber veranderde de kleur in elektrisch blauw, paste de wielen aan en voegde aangepaste wielmoeren toe. Hij was ook nalatig met zijn onderhoud omdat hij vergat waar hij de auto had geparkeerd, en het kostte zijn assistent drie weken om hem te vinden. Later veilde hij het binnen een jaar na aankoop voor $ 434.500.

7 Tyga

Rappers pronken graag met hun rijkdom door dure auto's te kopen, en Tyga is niet anders. Hij kwam voor het eerst in de schijnwerpers vanwege zijn veelbesproken relatie met Kylie Jenner, maar het paar beëindigde hun relatie in 2017. Tyga houdt van supercars en hij leaset de auto's vaak zodat hij het bedrag in de loop van de tijd kan terugbetalen. Veel van zijn aankopen werden echter teruggenomen vanwege het uitblijven van terugbetaling. Zijn 2012 Ferrari 458 Spider was er een van, en de automaker daagde hem als reactie daarop aan.

6 Kim Kardashian

Er is geen reden bekend waarom Kim Kardashian al vele jaren op de zwarte lijst van Ferrari staat. Kardashian werd in 2012 gespot in een Ferrari en het is onduidelijk of het haar privéaankoop was of een geschenk van Kanye West. Naar verluidt kan ze bepaalde modellen van Ferrari niet kopen, inclusief exclusieve edities, aangezien de automaker zich het recht voorbehoudt om te beslissen wie ze mag bezitten.

5 Floyd Mayweather Jr

Ferrari is vrij strikt geweest over zijn eigendomsovereenkomst, waarin van de eigenaar wordt verwacht dat hij de auto meer dan een jaar zal houden en onderhouden. Het staat de verkoop niet toe, zelfs als de persoon een van de beste verdedigende boksspelers is. Van Mayweather is bekend dat hij pronkt met zijn rijkdom en dure juwelen en auto's koopt. Ook verkoopt hij auto's binnen een paar maanden weer door en deelt deze op zijn sociale media, wat in strijd is met de regels van Ferrari.

4 Blac Chyna

Blac Chyna heeft haar rijkdom verdiend dankzij haar veel gepubliceerde relaties en het feit dat ze een influencer is op sociale media. Terwijl ze constant haar vermogen moet uitgeven aan het kopen van dure dingen om in de krantenkoppen te blijven, haalde ze een stunt uit na de aankoop van twee aangepaste Ferrari-auto's: een Ferrari California in felroze en een Ferrari 488 met rode wielen. Omdat ze de voertuigen voor aandacht gebruikte, mocht ze geen andere Ferrari kopen bij een autodealer.

3 Nicolas Cage

Nicolas Cage was ooit een van de best betaalde acteurs en had een fortuin van $ 150 miljoen dankzij zijn iconische filmrollen. Hij besteedde zijn fortuin aan het kopen van dure auto's, waaronder een Ferrari Enzo van $ 1 miljoen. Door zijn te hoge uitgaven ging hij failliet en verkocht hij veel bezittingen, waaronder zijn voertuigen. Zijn vele Ferrari's werden geveild, wat een slecht imago creëerde voor de automaker, die hem vervolgens verbood om in de toekomst aankopen te doen.

2 Deadmau5

EDM-artiest Deadmau5 werd beroemd verbannen uit Ferrari vanwege zijn extreme aanpassingen aan zijn Ferrari 458 Italia. Hij bracht hulde aan de internetmeme van Nyan Cat uit de vroege jaren 2000 en gebruikte dat als thema voor zijn auto-livrei. Hij pronkte met de auto op verschillende autoshows en reed ermee in het openbaar, wat de automaker niet leuk vond. Deadmau5 kreeg een opzeggingsbrief en na een paar juridische stappen verkocht hij de auto aan een andere eigenaar.

1 50 Cent

50 Cent heeft zich altijd uitgesproken op sociale media als hij zijn mening deelt. 50 Cent, die een Ferrari 488 bezit, raasde op Instagram om zijn frustratie te uiten toen zijn Ferrari een lege batterij had en werd weggesleept voor reparatie. Hij noemde de auto een 'F-ing Lemon', wat de PR-afdeling van de automaker niet beviel, en het is veilig om te zeggen dat de rapper lange tijd niet in staat zal zijn om nog een Ferrari te bezitten.

Andere opmerkelijke beroemdheden die geen Ferrari mogen bezitten, zijn Preston Henn, Chris Harris en David Lee. Ferrari heeft een lange reputatie als kieskeurig met zijn gebruikers en het handhaven van zijn merkimago door auto's aan de juiste klanten te verkopen. Ondanks de uitdagingen die gepaard gaan met het bezitten van een Ferrari, wachten beroemdheden nog steeds op zichzelf om het voertuig te krijgen van een van de meest exclusieve autofabrikanten ter wereld.

Aanbevolen: