15 weinig bekende feiten over de tijd van Pete Davidson op SNL (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

15 weinig bekende feiten over de tijd van Pete Davidson op SNL (tot nu toe)
15 weinig bekende feiten over de tijd van Pete Davidson op SNL (tot nu toe)
Anonim

Pete Davidson heeft de afgelopen jaren een snelle opkomst gekend. De 26-jarige begon als stand-up voordat hij werd opgepikt door Saturday Night Live in 2014. Sindsdien is hij te zien in shows zoals Brooklyn Nine-Nine en Jimmy Kimmel Live! De komiek heeft ook verschillende optredens gedaan in films zoals Trainwreck, The Dirt en What Men Want, terwijl hij de hoofdrol zal spelen in The Suicide Squad wanneer deze in 2021 uitkomt.

Toch, hoewel hij een van SNL's meest prominente artiesten is, is hij ook degene die de afgelopen jaren misschien de meeste controverse heeft veroorzaakt. Of het nu gaat om de problemen met zijn persoonlijke leven of om controversiële grappen, Pete Davidson is altijd in de krantenkoppen. Er zijn ook veel geheimen en feiten die veel mensen niet zullen weten over zijn ambtstermijn op SNL.

15 Hij wilde zich verontschuldigen voor grappen over Staten Island

Vreemd genoeg was een van de grootste controverses die Davidson veroorzaakte een grap die hij maakte over zijn voormalige huis. Tijdens een deel van de show stak hij de draak met Staten Island, wat een woedende reactie van de lokale bevolking veroorzaakte. Hij was van plan zich de volgende week te verontschuldigen voor de grappen, maar in plaats daarvan verdubbelde hij de kritiek.

14 Kenan Thompson vertelde hem dat hij grappen maakte over een veteraan

Pete Davidson veroorzaakte opschudding toen hij de spot dreef met het uiterlijk van een politicus die zijn oog had verloren tijdens een rondreis door Afghanistan. Hoewel de komiek het feit erkende, deed het niets om boze kijkers te kalmeren. Collega SNL-castlid Kenan Thompson vertelde zelfs Davidson voor de grap.

13 Jon Cryer moest tweeten dat Davidson in orde was

In december 2018 verwijderde Pete Davidson zijn Instagram nadat hij berichten had geplaatst die volgens sommige fans verontrustend waren. Ze waren begrijpelijkerwijs bezorgd over zijn welzijn, wat Jon Cryer ertoe aanzette om de zorgen weg te nemen. Hij tweette om te zeggen dat de komiek op de SNL-set was en volkomen veilig.

12 Mensen waren zo bezorgd toen hij zijn Instagram verwijderde, dat de politie hem moest controleren

Fans waren zo bezorgd over het welzijn van Davidson nadat hij zijn Instagram-account had verwijderd dat ze zelfs contact hebben opgenomen met de politie. De komiek had zich eerder uitgesproken over zijn psychische problemen. De politie bevestigde later dat ze met Davidson bij hem thuis hadden gesproken en dat hij niet in direct gevaar verkeerde.

11 Hij maakte een schets over zijn ex-vriendin Ariana Grande

Na de breuk met Ariana Grande was de komiek niet bang of beschaamd om in het openbaar over de relatie te praten. In feite bracht hij de breuk tijdens zijn routines voortdurend ter sprake. Ze ving echter niet alle aandacht bijzonder goed, wat ertoe leidde dat Davidson een schets maakte die hij van plan was over haar uit te voeren.

10 Hij kreeg veel kritiek te verduren nadat hij had gezegd dat hij de anticonceptie van Grande had veranderd

Tijdens een segment van SNL dat bekend staat als de Weekend Update, grapte Davidson dat hij de anticonceptiepillen van zijn vriendin had vervangen door Tic Tacs. Hij had op dat moment een relatie met Ariana Grande. Fans waren begrijpelijkerwijs van streek door de opmerkingen, die vonden dat ze ongepast waren.

9 Hij miste afleveringen tijdens het filmen van The Suicide Squad

Sommige kijkers waren in de war toen Pete Davidson niet kwam opdagen in het nieuwe seizoen van SNL. Hij had vorig seizoen verlof genomen, maar zou naar verwachting terugkeren. Het bleek echter dat hij eigenlijk bezig was met ander werk, aangezien hij aan het filmen was voor The Suicide Squad.

8 Hij werd lid van SNL toen hij nog maar 20 jaar oud was

Pete Davidson is een van de jongste artiesten ooit op SNL. Toen hij in 2014 bij de show kwam, was hij slechts 20 jaar oud en werkte hij nog maar relatief kort als komiek. Hij was ook het enige nieuwe castlid dat meedeed aan het 40e seizoen van de show.

7 Hij heeft een borderline-persoonlijkheidsstoornis en heeft er openlijk over gesproken

Pete Davidson is open geweest over zijn psychische problemen en heeft gesproken over de diagnose borderline-persoonlijkheidsstoornis. Dit betekent dat hij in zijn normale dagelijkse leven gestoorde gedachten en emotionele instabiliteit kan hebben, wat een constante behandeling vereist.

6 Tijdens zijn tijd op SNL heeft hij gestreden tegen verslaving

De komiek heeft ook bevestigd dat hij een groot deel van zijn leven een fervent drugsgebruiker is geweest. Hij miste verschillende afleveringen van SNL terwijl hij nuchter werd en is zelfs in een afkickkliniek geweest om te helpen omgaan met zijn verslaving aan drugs. Een van zijn meest gebruikte drugs is marihuana, die hij heeft gebruikt als pijnstiller.

5 Hij heeft ook de ziekte van Crohn, die soms zijn uiterlijk aantast

Een ander probleem waar Pete Davidson tijdens zijn leven mee te maken heeft gehad, is de ziekte van Crohn. Dit is een inflammatoire darmaandoening die ernstige pijn, vermoeidheid, gewichtsverlies en koorts kan veroorzaken. Het kan zelfs zijn uiterlijk beïnvloeden, wat sommige mensen hebben opgemerkt zonder te beseffen dat het te wijten is aan een medische aandoening.

4 Zijn castmaten zijn niet bang om wat schaduw op zijn pad te werpen

Gedurende zijn tijd bij SNL is Pete Davidson het mikpunt van verschillende grappen geweest. Zijn controversiële grappen en goed gepubliceerde persoonlijke leven zorgen ervoor dat hij zelf vaak in de krantenkoppen staat. Als zodanig hebben zijn collega-castleden vaak routines uitgevoerd of grappen over hem gemaakt tijdens segmenten.

3 Bill Hader heeft hem aanbevolen bij SNL

Hoewel Pete Davidson duidelijk genoeg talent had om op SNL te verschijnen en hard had gewerkt als komiek, was hij toch iemand anders dankbaar. Bill Hader had met Davidson aan een film gewerkt en raadde hem aan bij de producers van SNL. Dit leidde ertoe dat de komiek auditie kreeg.

2 Hij is uitgegaan met een reeks spraakmakende vrouwen

Sinds Pete Davidson voor het eerst in de schijnwerpers kwam nadat hij een rol op SNL had gekregen, heeft hij de aandacht getrokken vanwege zijn persoonlijke leven. In het bijzonder heeft hij een reeks beroemde vriendinnen gehad. Ze variëren van Ariana Grande tot Kate Beckinsale. Hij heeft onlangs ook een relatie gehad met de dochter van Cindy Crawford, Kaia Gerber.

1 Hij heeft te maken gehad met online pesten terwijl hij op SNL verscheen

De komiek heeft ook vaak gesproken over het online pesten waarvan hij het slachtoffer is geworden. Davidson legde in verschillende interviews uit over het trollen en misbruik waar hij last van heeft gehad, vooral na een relatiebreuk met figuren als Ariana Grande.

Aanbevolen: