20 weinig bekende feiten over Julianne Hough's tijd op Dancing With The Stars

Inhoudsopgave:

20 weinig bekende feiten over Julianne Hough's tijd op Dancing With The Stars
20 weinig bekende feiten over Julianne Hough's tijd op Dancing With The Stars
Anonim

Julianne Hough is een begaafde danseres die ook graag acteert. Ze is een vrouw met veel schoonheid, charme en talent. Ze is ook een dame met een sterke persoonlijkheid. Julianne is niet bang om tegen de stroom in te gaan. Ze zal zichzelf uiten, zelfs als sommige mensen het niet leuk vinden. Dit maakt haar op zijn zachtst gezegd een interessante beroemdheid.

DWTS-fans (Dancing with the Stars) weten dat Julianne de moves heeft, net als haar danseresbroer, Derek, maar er zijn genoeg feiten die ze niet weten over haar tijd in deze geliefde show.

Julianne is de laatste tijd in het nieuws omdat er geruchten gaan over problemen in haar huwelijk. Ze is de vrouw van Brooks Laich. Julianne Hough-fans die de inside scoop over haar liefdesleven willen, evenals sappige DWTS-feiten, moeten zeker elk item op deze lijst lezen. De foto's zijn ook geweldig!

Dus, leun achterover, ontspan en geniet van 20 Little Known Facts About Julianne Hough's Time On Dancing With The Stars (plus een beetje informatie over wat ze tegenwoordig van plan is).

20 Ze flirtte met een verloofde coureur

julianne hough helio castroneves
julianne hough helio castroneves

Toen Julianne samenwerkte met Hélio Castroneves aan Dancing with the Stars, kwamen ze misschien een beetje te dichtbij. Hebben ze meer gedaan dan 'de Jive'? Er waren wijdverspreide geruchten dat de twee romantisch werden, en Helio's verloving met voormalige verloofde, Aliette, eindigde kort daarna, volgens Nickiswift.com.

19 Ze zette broer Derek op met Nina Dobrev (het duurde niet lang)

Nina Dobrev dateerde met Derek Hough
Nina Dobrev dateerde met Derek Hough

Derek en Nina Dobrev waren een schattig stel dat niet voorbestemd was om ver te gaan, en Julianne was naar verluidt degene die hen bij elkaar bracht. Julianne is misschien niet de ideale matchmaker aangezien Derek en Nina maar zes weken bij elkaar bleven, volgens Dailymail.co.uk. Derek is misschien ook wel een beetje een ladies-man!

18 Mark Ballas noemde haar een hypocriet

Mark Ballas Julianne Hough vete
Mark Ballas Julianne Hough vete

Julianne beledigde haar voormalige co-ster, Mark Ballas, die toevallig ook een jeugdvriend was. Hij vond dat ze te ver ging met kritiek op een van zijn optredens op DWTS. Hij danste in 2013 met Christina Milian en Julianne was niet onder de indruk. Ze dacht dat Ballas Milian's donder stal. Ballas vond de opmerkingen van Hough hypocriet.

17 Ze had problemen met het lichaamsbeeld

Julianne Hough eetstoornis
Julianne Hough eetstoornis

Zoals veel vrouwen die hun carrière in de schijnwerpers zetten, heeft Julianne te maken gehad met lichaamsproblemen. Ze voelde een waanzinnige druk om slank te zijn. Er zijn tijden geweest dat ze er heel, heel dun uitzag.

Julianne Hough is open geweest over haar lichaamsbeeldproblemen, wat positief is. Ze deelt haar verhaal zodat andere vrouwen weten dat ze niet alleen zijn. Julianne hongerde zichzelf in feite uit om te blijven op wat zij als een ideaal gewicht beschouwde. Ze heeft haar lichaamsbeeldproblemen in de loop der jaren onder controle gekregen.

16 Er zijn geruchten dat producenten haar uiterlijk bekritiseerden

julianne hough op DWTS
julianne hough op DWTS

Het is geen wonder dat celebs worden opgeslokt door hoe ze eruitzien, aangezien mensen zoals showproducenten ze vaak de kans geven om het nog een keer te doen en ze te vertellen dat ze niet voldoen aan de eisen. Julianne had deze ervaring naar verluidt tijdens het werken aan Dancing with the Stars. Het is gek dat ze kritiek hebben op haar uiterlijk, in het licht van haar geweldige talent, maar dat is showbizz.

15 Ze kwam ook heel dicht bij de achtvoudig olympische winnaar, Apolo Ohno

Julianne Hough Apolo Ohno romantiek
Julianne Hough Apolo Ohno romantiek

Het is niet zo verwonderlijk dat Julianne en enkele van haar danspartners flirterig werden. In het geval van Julianne en Apolo Ohno lijkt het alsof er een echte romance opbloeide terwijl ze oefenden, repeteerden en optraden op DWTS.

Apolo ontkende de romantiekgeruchten, volgens Realitytvworld.com, maar de twee zagen er zeker geweldig uit samen. Voor het geval je het niet weet, Apolo was een medaillewinnende Olympische schaatser.

14 Ze ging uit met Ryan Seacrest, maar haar hart zat er niet in

Ryan Seacrest en Julianne Hough als Bonnie en Clyde op Halloween
Ryan Seacrest en Julianne Hough als Bonnie en Clyde op Halloween

Toen Ryan Seacrest en Julianne Hough een relatie hadden, verkleedden ze zich ooit als Bonnie & Clyde. Zonder kostuum waren ze niet zo'n perfecte match. Ryan is misschien wat conservatiever dan Julianne. Ze pasten gewoon niet goed bij elkaar op de lange termijn.

Ze slaagden erin om een paar jaar bij elkaar te blijven, maar begonnen ongelukkig te lijken in elkaars gezelschap. Sommige mensen dachten dat ze zouden trouwen, dus hun breuk was een verrassing voor veel fans.

13 Maksim Chmerkovskiy waardeerde haar harde kritiek niet

maksim-chmerkovskiy julianne hoe vecht je
maksim-chmerkovskiy julianne hoe vecht je

Toen Julianne Maksim bekritiseerde, was hij beledigd. Ze suggereerde dat hij niet hard genoeg werkte tijdens zijn DWTS-uitvoeringen. Hij beschouwt zichzelf als een zeer harde werker.

Deze nieuwe vete kwam ongeveer een jaar nadat ze ruzie kreeg met Mark Ballas. Maksim stelde het niet op prijs dat Julianne dacht dat hij belde tijdens zijn optreden.

12 Ze probeerde een countrymuziekcarrière op gang te krijgen, maar het lukte niet

Julianne Hough countrymuziek
Julianne Hough countrymuziek

Net als zoveel andere vrouwen droomde Julianne ervan een countryster te worden. In tegenstelling tot veel andere vrouwen, gaf ze een carrière in de countrymuziek een kans, maar het werkte niet zo goed voor haar. Haar eerste countryalbum begon sterk in de hitparade, maar verkocht uiteindelijk 320.000 exemplaren. Dat is respectabel, maar niet hetzelfde verkoopniveau als, laten we zeggen, Carrie Underwood. Carrie heeft meer dan 12 miljoen platen verkocht.

11 Ze wreef Amber Rose op de verkeerde manier

Amber Rose haat Julianne Hough
Amber Rose haat Julianne Hough

Als je anderen beoordeelt voor de kost, zoals Julianne deed op Dancing with the Stars, ga je wat veren in de war brengen. Als je de veren van iemand als Amber Rose door elkaar schudt, zal de hele wereld het weten. Amber spreekt altijd haar mening!

Volgens CNN.com voelde Amber zich beschaamd door Julianne toen Hough zei dat Ambers optreden haar een "ongemakkelijk gevoel" gaf. Amber dacht dat Julianne niet op haar gemak was met haar rondingen. Julianne ontkent volledig dat haar opmerking betrekking had op Ambers vorm, in plaats van op haar dansen.

10 Ze vernederde haar moeder en zus

Julianne Hough moeder zussen zeeziek
Julianne Hough moeder zussen zeeziek

Heeft Julianne een duistere kant? Sommige mensen zeggen "ja". Ze heeft haar eigen moeder en zus vernederd. Ze filmde hoe ze ziek werden op een boot. De twee vrouwen kotsen over de reling van de boot en Julianne besloot dat het een goed moment was om ze op te nemen. Ze plaatste de video vervolgens online.

Ze hielp ze niet echt terwijl ze in nood waren, volgens Nickiswift.com. Wat een vreemde video om op de "Gram" te plaatsen!

9 De meeste van haar acteerprojecten krijgen geen lovende kritieken

Julianne Hough slechte actrice
Julianne Hough slechte actrice

Julianne is een geweldige danseres die echt, echt lijkt te willen vertakken. Kijk naar de countrymuziek. Er is ook haar acteercarrière. Veel van het acteerwerk dat ze doet is niet bepaald lovend. Misschien heeft ze haar vak nog niet onder de knie.

In 2010 was ze in de film Burlesque, die de meeste critici niet van de wijs bracht. Veel van haar filmprojecten hebben zeer lage beoordelingen bij zowel critici als fans.

8 Ze kreeg lovende kritieken voor haar optreden in Grease Live! in 2016

Julianne Hough in Grease Live
Julianne Hough in Grease Live

De uitzondering op de slechte recensies is haar optreden in Grease Live! Ze speelde de iconische rol van Sandy in deze live televisiebewerking, en critici en kijkers waren aardig. Dit leek een rol die ze was geboren om te spelen. Televisie is misschien wel de beste keuze voor Julianne, aangezien ze daar haar grootste successen boekt.

7 Ze hield haar biseksualiteit geheim

Julianne Hough is niet hetero
Julianne Hough is niet hetero

Julianne droeg jarenlang een geheim met zich mee, terwijl ze op Dancing with the Stars verscheen, en daarna. Het publiek wist gewoon niet dat ze zich niet als hetero identificeert. Ze identificeert zich als biseksueel.

Tijden zijn veranderd, dus Julianne kan open zijn over wie ze is. Dat is vooruitgang. Het is echter mogelijk dat haar openheid over het feit dat ze niet hetero is, haar huwelijk onder druk heeft gezet.

6 Ze sleepte Jonathan Bennett uit de kast

Jonathan Bennett uitgeschakeld
Jonathan Bennett uitgeschakeld

Jonathan Bennetts seksualiteit is niemands zaak behalve de zijne. Julianne sleepte hem uit de kast. Terwijl ze op Extra verscheen, had Julianne wat geklets met Mario Lopez. Ze vertelde hem een verhaal over hoeveel Jonathan haar complimenteerde tijdens zijn stint op DWTS.

Helaas stopte haar verhaal daar niet. Ze zei dat ze geïnteresseerd was om met hem te daten, maar gaf toe dat het niet zou gebeuren omdat hij homo was.

5 Ze heeft wat pittige details over haar intieme leven gedeeld

julianne hough op toilet in baljurk
julianne hough op toilet in baljurk

Julianne is HEEL open over veel dingen, waaronder haar intieme leven. Zij en haar man, Brooks, hebben een specialist gezien die hen helpt verbinding te maken in bed. Nogmaals, Julianne was een beetje tactloos. Volgens Dailymail.co.uk zei ze dat deze therapeut verantwoordelijk was voor het redden van haar relatie met Brooks. Dat klinkt niet echt goed.

4 Ze werd mormoon opgevoed

julianne en derek hoe la la landkostuum
julianne en derek hoe la la landkostuum

Julianne's incidentele wildheid en botte uitspraken over schokkende onderwerpen kunnen een reactie zijn op een strenge mormoonse opvoeding. Misschien gaat ze ver de andere kant op uit rebellie, of wat dan ook. Op basis van de dingen die ze heeft gezegd, lijkt het alsof ze de religieuze regels overschrijdt. Ze veroordeelt zichzelf niet omdat ze wijn of iets dergelijks heeft gedronken.

3 Ze had onverklaarbare pijn tijdens het filmen van de show (ze ontdekte later waarom)

Julianne Hough echtscheiding
Julianne Hough echtscheiding

Veel mensen die dansen om de kost te verdienen, ervaren regelmatig pijn en verduren het, totdat het gewoon te intens is om te negeren. Ballerina's hebben bijvoorbeeld de neiging zich ongemakkelijk te voelen wanneer ze op hun puntschoenen balanceren.

Julianne had pijn tijdens Dancing with the Stars, maar het was geen pijn die te maken had met dansen. Het bleek endometriose te zijn, wat soms een negatief effect heeft op de vruchtbaarheid. Tegenwoordig probeert Julianne IVF omdat ze zwanger wil worden.

2 Ze was een beetje een feestbeest (Ryan Seacrest kon het niet bijhouden)

Ryan Seacrest split Julianne Hough DWTS
Ryan Seacrest split Julianne Hough DWTS

Ryan heeft ontelbare banen en dit zijn grote banen, in plaats van snelle optredens. Hij heeft het druk, hij is georganiseerd en hij is volwassen. Hij en Julianne waren het soms niet eens over levensstijl. Julianne was een beetje meer een feestbeest, terwijl Ryan een beetje meer dichtgeknoopt en netjes was.

Dit is misschien de reden waarom Julianne er ellendig uit begon te zien op foto's met Ryan, tegen het einde van hun relatie.

1 Ze is verhuisd van DWTS met echtgenoot, Brooks Laich

Julianne Hough maakt het uit met Brooks Laich
Julianne Hough maakt het uit met Brooks Laich

Julianne stapte over van DWTS door met Brooks te trouwen, maar ze werd onlangs gespot zonder haar trouwring. Zijn er problemen in het paradijs? Hebben de uitgesproken manieren van Julianne schade aangericht in hun relatie? De tijd zal het leren. Misschien is Julianne gewoon vergeten haar trouwring om te doen. Hopelijk draagt ze hem nu.

Aanbevolen: