15 Beroemdheden die we vergeten zijn met een gastrol op The Simpsons

Inhoudsopgave:

15 Beroemdheden die we vergeten zijn met een gastrol op The Simpsons
15 Beroemdheden die we vergeten zijn met een gastrol op The Simpsons
Anonim

Al meer dan 30 jaar in de lucht en nog steeds sterk, is The Simpsons de langstlopende Amerikaanse sitcom aller tijden. Gedurende de jaren dat de show het publiek over de hele wereld heeft geboeid, heeft een grote verscheidenheid aan beroemdheden een gastrol gehad, sommigen spelen zichzelf en sommigen spelen andere personages waardoor ze een beetje moeilijk te herkennen zijn.

Hoewel het gemakkelijk is om de grote namen te onthouden die als zichzelf in The Simpsons zijn verschenen, is het moeilijker om de sterren te onthouden die verschillende personages speelden in de vele seizoenen, vooral wanneer die personages er zo anders uitzagen. Blijf lezen om te zien welke 15 beroemdheden we helemaal vergeten waren gastrollen te spelen in The Simpsons. Maak je klaar om door het geheugen te gaan en je geheugen te laten activeren!

15 Matthew Perry had één memorabele regel als Ultrahouse

Matthew Perry over The Simpsons
Matthew Perry over The Simpsons

Het zou je vergeven zijn als je de rol van Matthew Perry in The Simpsons miste. In ‘Treehouse Of Horror XII’ speelt hij kort de rol van de gemene Ultrahouse als die op de stem van Matthew Perry staat. Zijn zin is niet moeilijk te onthouden, vooral als je een Friends-fan bent: "Zou ik nog meer een huis kunnen zijn?"

14 Meryl Streep is getalenteerd genoeg om de 10-jarige Jessica Lovejoy te hebben gespeeld

Meryl Streep als Jessica Lovejoy
Meryl Streep als Jessica Lovejoy

Meryl Streep is de koningin der stemmen, dus je had je misschien niet gerealiseerd dat ze een gastrol had in de show. Ze speelde de rol van dominee Lovejoy's ondeugende dochter Jessica, op wie Bart verliefd wordt. Door een schokkende wending van de gebeurtenissen wordt de dochter van de dominee nog ondeugender dan Bart.

13 Hoe zijn we vergeten dat Drew Barrymore de dochter van Krusty speelde?

Drew Barrymore als Sophie
Drew Barrymore als Sophie

Voor het grootste deel van de serie wordt Krusty de Clown afgeschilderd als een vrijgezel. Maar in de aflevering 'Insane Clown Poppy' komen we erachter dat hij een dochter heeft genaamd Sophie (die op hem lijkt). Hoe konden we vergeten dat Sophie werd gespeeld door de enige echte Drew Barrymore?

12 Mr. Bergstrom kon door niemand anders gespeeld zijn dan Dustin Hoffman

Dustin Hoffman als de heer Bergstrom
Dustin Hoffman als de heer Bergstrom

In een van de liefste rollen in de geschiedenis van Simpsons speelde Dustin Hoffman de rol van Lisa's charismatische vervangende leraar, meneer Bergstrom. Ze wordt een klein beetje verliefd op haar leraar en raakt aan hem gehecht, dus het is hartverscheurend dat hij aan het einde van de aflevering Springfield verlaat. Hij herinnert Lisa tenminste aan wie ze is.

11 Coole meid Alex Whitney lijkt zelfs een beetje op Lisa Kudrow

Lisa Kudrow op The Simpsons als Alex
Lisa Kudrow op The Simpsons als Alex

Het lijkt erop dat Matthew Perry niet de enige Friends-ster is die op The Simpsons verschijnt. Lisa Kudrow, die Phoebe Buffay speelde, speelde in de aflevering 'Lard of the Dance' als Lisa's coole vriend Alex Whitney die enorme haast heeft om volwassen te worden. Kudrow nagelt de pre-tiener populaire stem perfect.

10 Reese Witherspoon speelde Bart's andere liefdesbelang, Greta Wolfcastle

Reese Witherspoon als Greta Wolfcastle
Reese Witherspoon als Greta Wolfcastle

Reese Witherspoon is een andere beroemde acteur die als kind speelde in The Simpsons en de rol speelde van Greta Wolfcastle, de dochter van filmster Rainier Wolfcastle. Ze is een andere liefde van Bart Simpson, ook al dumpt hij haar omdat ze te behoeftig is. Hij is echter niet zo blij als ze met Milhouse gaat daten.

9 Het was niet Robert Pattinson die de vampier Edmund speelde, maar Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe als Edmund
Daniel Radcliffe als Edmund

Daniel Radcliffe casten om een vampier genaamd 'Edmund' te spelen, is zo typerend voor de humor van The Simpsons! Natuurlijk staat Radcliffe bekend om het spelen van Harry Potter, het jonge en volwassen fantasy-rivaal van de popcultuur voor Edward Cullen van Twilight. Terwijl Edmund acht lijkt te zijn, is hij eigenlijk 400 jaar oud, waardoor hij een beetje ongepast is voor Lisa.

8 Wie anders dan Lea Michele zou de getalenteerde zingende Sarah kunnen spelen?

Basisschoolmusical The Simpsons
Basisschoolmusical The Simpsons

Je kunt geen Glee-tribute op The Simpsons houden en Lea Michele niet casten! We waren bijna vergeten dat ze Sarah speelde in de aflevering ‘Elementary School Musical’. In de aflevering gaat Lisa naar een podiumkunstenkamp waar ze Sarah en haar medekampeerders Amber Riley en wijlen Cory Monteith (ook van Glee) ontmoet.

7 De iconische stem van de Coyote kon maar tot één ziel behoren - de koning van countrymuziek, Johnny Cash

Johnny Cash op The Simpsons
Johnny Cash op The Simpsons

Je hebt je misschien afgevraagd waarom de spirituele gids die Homer ontmoet tijdens zijn door peper veroorzaakte waanvoorstelling zo'n diepe stem heeft voor zo'n kleine coyote. Het is omdat hij werd geuit door niemand minder dan het countrymuziek-icoon Johnny Cash. De coyote bezorgt Homer enkele parels van wijsheid, net zoals we vermoeden dat Cash dat in het echte leven zou hebben.

6 Kim Cattrall is gewend om succesvolle vrouwen zoals Chloe Talbot te spelen

Kim Cattrall over The Simpsons
Kim Cattrall over The Simpsons

Sex and the City-ster Kim Cattrall is gewend om sterke, onafhankelijke vrouwen te spelen. Naast het spelen van Samantha Jones, verscheen ze ook in de aflevering 'She Used to Be My Girl' van The Simpsons, waar ze speelde als Marge's oude vriend en nu super succesvolle journalist, Chloe Talbot. Lisa kijkt eerst naar Chloe op, maar weet uiteindelijk dat Marge haar rolmodel is.

5 Danny DeVito herneemt zijn rol als Herbert Powell

Homer en Herbert Powell
Homer en Herbert Powell

Danny DeVito verschijnt een paar keer in de loop van de show en keert terug om zijn rol van Herbert Powell opnieuw op te nemen. Herbert is voor het eerst te zien in de aflevering 'Oh Brother, Where Art Thou?' en is de lang verloren halfbroer van Homerus. In het begin is hij dolgelukkig om Homer te leren kennen. Maar dan, zoals je zou verwachten, ruïneert Homer zijn leven.

4 Michael Jackson heeft zichzelf niet gecrediteerd na de hoofdrol als Leon Kompowsky

Michael Jackson in The Simpsons
Michael Jackson in The Simpsons

In de tijd dat Michael Jackson het personage van Leon Kompowsky speelde in 'Stark Raving Dad', was hij zo beroemd dat hij besloot zijn echte naam niet in de aftiteling te gebruiken. Zijn personage, dat in niets op hem lijkt, zingt Lisa een van 's werelds meest memorabele vertolkingen van Happy Birthday.

3 Bart's balletleraar lijkt zelfs op Susan Sarandon

The Simpsons Bart doet ballet
The Simpsons Bart doet ballet

Susan Sarandon staat bekend om haar geweldige stemtalenten. Ze is een beetje moeilijk te herkennen wanneer ze in The Simpsons verschijnt, omdat ze de balletleraar van Bart speelt met een dik Europees accent. Maar dankzij de dikke en krullende gemberlokken van de leraar, lijkt ze een beetje op Sarandon!

2 Natuurlijk is James Earl Jones de verteller van een vroege Simpsons-aflevering

De buitenaardse wezens van de Simpsons
De buitenaardse wezens van de Simpsons

James Earl Jones heeft meerdere personages ingesproken in The Simpsons en verscheen voor het eerst in de allereerste Halloween-special 'Treehouse of Horror'. In de aflevering vertolkt hij de bezorger, de alien genaamd Serak the Preparer, en natuurlijk de verteller van Edgar Allan Poe's 'The Raven'.

1 Maggie Simpson kan toch spreken, en ze wordt ingesproken door Elizabeth Taylor

Maggie's eerste woord
Maggie's eerste woord

Het blijkt dat Maggie Simpson een stem heeft. In de aflevering ‘Lisa’s First Word’ spreekt ze, buiten medeweten van haar familieleden, haar eerste woord uit: papa. De overleden Hollywood-legende Elizabeth Taylor was de perfecte persoon om de jongste Simpson te vertolken terwijl ze voor het eerst spreekt.

Aanbevolen: