10 beroemdheden met een gastrol op Nickelodeon

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden met een gastrol op Nickelodeon
10 beroemdheden met een gastrol op Nickelodeon
Anonim

Niets voelt beter dan een van je favoriete popsterren of beroemdheden te herkennen wanneer je naar je favoriete Nickelodeon-serie kijkt. Het "ik ken dit gezicht"-gevoel kan voor velen behoorlijk bevredigend en schokkend zijn, aangezien deze sterren hun onverwachte cameo's hebben gemaakt of onbewust hun carrière begonnen bij Nickelodeon.

Vanaf het moment dat Kenan & Kel het haar van Britney Spears' haar verpestte tot toen Kesha de set van Victorious rockte, zijn deze cameo's van beroemdheden behoorlijk overweldigend. Hier is een kleine flashback in de tijd voor onze top tien celebs die een gastrol hadden op Nickelodeon.

10 Amy Poehler ('SpongeBob SquarePants')

Amy Poehler (SpongeBob SquarePants)
Amy Poehler (SpongeBob SquarePants)

Golden Globe-winnende actrice Amy Poehler heeft een cameo-credit op Nickelodeon's langlopende animatieserie SpongeBob SquarePants. In seizoen 4 portretteert de Parks and Recreation-actrice Granny op griezelige wijze in de aflevering "Have You Seen This Snail?"

SpongeBob staat op het punt zijn geduld te verliezen na het mislukken van het vinden van Gary, zijn slak, die oma ten onrechte had weggenomen nadat deze hem per ongeluk herkende als haar verloren huisdier.

9 Vanessa Hudgens ('Drake &Josh')

Vanessa Hudgens (Drake & Josh)
Vanessa Hudgens (Drake & Josh)

Tijdens haar High School Musical-dagen speelde Vanessa Hudgens Rebecca in Nick's Drake & Josh sitcom in seizoen drie, aflevering 13. De serie zelf draait om twee broers met spiegelende persoonlijkheden: Drake, een populaire maar onvolwassen soort, en Josh, een asociale jongen die wat moeite heeft met populariteit.

8 Britney Spears ('Kenan &Kel')

Britney Spears (Kenan & Kel)
Britney Spears (Kenan & Kel)

Britney Spears heeft verschillende cameo-optredens gemaakt in televisieshows, met name in Sabrina the Teenage Witch, The Simpsons, All That en The Pauly D Project. Tijdens haar bezoek aan Nick's Kenan & Kel wordt het echter een beetje rommelig wanneer de twee hoofdrolspelers tijdens hun bezoek aan Hollywood met het haar van de zangeres knoeien. Au!

7 Michelle Obama ('iCarly')

Michelle Obama (iCarly)
Michelle Obama (iCarly)

Hoe kwam de First Lady van de Verenigde Staten op iCarly terecht? Michelle Obama verschijnt in de serie om een bemoedigende boodschap te geven aan kinderen in militaire gezinnen. Het was een absurde verschijning omdat, zoals Huffington Post meldde, de spanning toenam toen de geheime dienst de studio veegde voordat Obama binnenkwam.

"Het was raar omdat we in het begin nerveus waren, maar na een tijdje, om te weten dat ze een normaal persoon is, was het best grappig", zei Miranda Cosgrove. "We dachten een beetje niet meer aan het feit dat ze de First Lady was en hadden het gewoon heel leuk."

6 Shaquille O'Neal ('Cousin Skeeter')

Shaquille O'Neal (neef Skeeter)
Shaquille O'Neal (neef Skeeter)

Naast zijn magie op het basketbalveld heeft Shaquille O'Neal zich in de loop der jaren ook gewaagd aan enkele kleine acteerrollen. De viervoudig NBA-kampioen verschijnt in Nickelodeon's Cousin Skeeter-aflevering, "Air Skeeter", waar Skeeter Bobby overtreft in basketbal. Volgens IMDb heeft O'Neal zelfs de regie voor de aflevering 'Mo' Better Skeeter' van de serie, die in september 1998 werd uitgezonden.

5 Randall Park ('iCarly')

Randallpark (iCarly)
Randallpark (iCarly)

Een van de meest sympathieke gezichten in Hollywood op dit moment, Randall Park had een iCarly-optreden voordat hij in het begin van de jaren 2010 groot werd met The Office. De WandaVision-acteur verschijnt in seizoen 1, aflevering 19 van iCarly, getiteld "iGot Detention", waar hij Mr. Paladino speelt, een lastig kantoorlid van wie Freddie zijn nietmachine steelt.

4 Hayden Christensen ('Ben je bang in het donker?')

Hayden Christensen (Ben je bang in het donker?)
Hayden Christensen (Ben je bang in het donker?)

Voordat hij Anakin Skywalker was in Star Wars, was Hayden Christensen bang in het donker. In seizoen 6, aflevering 13 van Are You Afraid of the Dark, schittert de voormalige kindacteur als Kirk, Dani's broer, die op zoek gaat naar Dana's oude vriendin Dina die op mysterieuze wijze was verdwenen in de buurt van hun huis in de bergen. De acteur is nu teruggekeerd naar Star Wars en maakt zich op om zijn rol als Darth Vader opnieuw op te nemen voor de aanstaande Obi-Wan Kenobi spin-off op Disney+.

3 Minka Kelly ('Drake &Josh')

Minka Kelly (Drake & Josh)
Minka Kelly (Drake & Josh)

Als je haar kent als Dawn Granger uit DC's Titans of North uit Detroit: Become Human, maakte Minka Kelly al een grote weg daarvoor. In 2004 verscheen de actrice uit Los Angeles in een aflevering van Drake & Josh met de titel "Movie Job" als Stacey, een van Drake's eerdere korte datingpartners. Ze is ook te zien in Jane the Virgin, Man Seeking Woman en Almost Human.

2 Kesha ('Zegevierend')

Kesha (zegevierend)
Kesha (zegevierend)

Kesha is een rockster en ze brengt het feest naar de set van Victorious tijdens de derde aflevering van het tweede seizoen in 2011. De aflevering, getiteld "Ice Cream for Ke$ha", scoorde vier miljoen kijkers per - InsideTV-gegevens. Ze geeft een klein concert waar ze een krachtige vertolking speelt van "Blow", de tweede single van haar debuut-EP Cannibal.

1 Shannon Woodward ('Clarissa legt het allemaal uit')

Shannon Woodward (Clarissa legt het allemaal uit)
Shannon Woodward (Clarissa legt het allemaal uit)

Voordat ze groot werd met Fox's Raising Hope van 2010 tot 2014 en HBO's Westworld van 2016 tot 2018, was Shannon Woodward een kinderactrice. Haar debuut op het scherm was Nickelodeon's Clarissa Explains It All l, waarin ze de terugkerende rol van Missy in de serie speelt. Tegen de tijd dat ze haar debuut maakte, was Woodward pas zeven!

Aanbevolen: