10 Beroemdheden met een gastrol in een Disney Channel-show

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden met een gastrol in een Disney Channel-show
10 Beroemdheden met een gastrol in een Disney Channel-show
Anonim

Als een beroemdheid eenmaal groot is geworden, vergeten we vaak de kleine rollen die ze hadden voordat ze beroemd werden. Alle acteurs en actrices moeten ergens beginnen, en voor velen wendden ze zich tot Disney Channel voor werk. Als gevolg hiervan zijn er veel beroemdheden geweest die kleine gastrollen hebben gespeeld in onze favoriete Disney Channel-shows.

Van namen die we al kennen, zullen we nu Tiffany Haddish, Evan Peters en zelfs Lucy Hale leuk vinden, het zou je verbazen als je ze zou zien op enkele van je favoriete Disney Channel-shows zoals Hannah Montana, Wizards of Waverly Place, en That's So Raven. Kijk terug, je weet nooit wie je tegenkomt!

10 Victoria Justitie

Voordat ze haar eigen show op Nickelodeon had, speelde Victoria Justice een gastrol in The Suite Life of Zack & Cody. Victoria speelde Rebecca, een meisje dat in het hotel verbleef omdat ze meedeed aan een schoonheidswedstrijd. De tweeling maakt grappen en Cody verkleedt zich als een meisje om mee te doen aan dezelfde verkiezing. Hoewel Victoria een vrij kleine rol speelde, was het nog steeds een belangrijke, want aan het einde van de aflevering gaf Rebecca Cody zijn allereerste kus.

9 Cyndi Lauper

Je hebt het je misschien niet gerealiseerd toen je het zag toen je jonger was, maar Cyndi Lauper speelde een gastrol in een aflevering van That's So Raven. Cyndi speelde een tekenleraar genaamd mevrouw Petuto. We weten allemaal hoe gek en niet van deze wereld Cyndi in het echte leven is - ze marcheert op het ritme van haar eigen trommel. Het is alleen maar logisch dat ze een tekenleraar speelde die net zo gek is. Ze heeft geen grote rol, maar voor de tijd dat ze in de aflevering zit, speelt ze de rol van een rare tekenleraar heel goed.

8 Alison Brie

Voordat ze te zien was in de populaire Netflix-show Glow, maakte Alison Brie haar eerste acteerdebuut in Hannah Montana. De rol was haar eerste rol op het scherm, en het was een gekke, dat is zeker. Ze speelde de rol van een kapper die door Rico was ingehuurd om met Jackson te rotzooien. Ze overtuigde Jackson om haar op hem te laten oefenen en gaf hem een paar waanzinnige kapsels. Natuurlijk was de rol dwaas, maar het opende de deur naar haar acteercarrière, waar ze meer bekende rollen kreeg, maar ze kan Hannah Montana zeker bedanken voor haar eerste grote doorbraak.

7 Tiffany Haddish

Tiffany Haddish is tegenwoordig misschien een grote beroemdheid, maar dat was niet altijd zo. Net als veel andere celebs moest Tiffany hard werken om te komen waar ze nu is, en als gevolg daarvan nam ze zoveel mogelijk banen en optredens op zich. In 2005 verscheen Tiffany in een aflevering van That's So Raven. Tiffany had geen grote rol, omdat ze maar een minuut in de aflevering was.

Ze speelde een gids in een bio-dome waar Raven en Chelsea naartoe gaan als een van Chelsea's oude vrienden haar komen bezoeken. Natuurlijk raakt Raven altijd in haar grappen en komt ze in de problemen terwijl ze bij de bio-dome is, en wordt ze aangevallen door een gigantische plant. Tiffany waarschuwt de groep dat de plant gevaarlijk is, en natuurlijk luistert Raven niet.

6 Lucy Hale

Voordat Lucy Hale bekend werd door haar rol in Pretty Little Liars, maakte ze een gastoptreden in een andere populaire show, Wizards of Waverly Place. Lucy speelde de rol van Miranda Hampson en ze verschijnt twee afleveringen in de show. Ze is het nieuwe meisje in de stad en ze krijgt een date met de broer van Alex, Justin. Hun relatie duurt niet erg lang, als een jaloerse Harper met hen rotzooit en Justin eindigt met een pratende puist op zijn gezicht die alles tussen hem en Miranda in de war brengt.

5 Joey Fatone

Nadat NSYNC ten einde liep, moesten de leden van de altijd zo populaire jongensband andere dingen vinden om te doen. Terwijl sommigen soloprojecten probeerden, besloot Joey Fatone dat hij zijn hand op acteren wilde proberen, en slaagde erin om hier en daar een flink aantal kleine rollen te scoren. Een van die rollen was toevallig in de populaire Disney Channel-show Hannah Montana.

Joey speelde de rol van Joey Vitolo, die vroeger een beroemde honkbalspeler was, maar nu eigenaar is van een Italiaans restaurant. Miley vernietigde per ongeluk Jackson's honkbal, ondertekend door Joey, en besloot Hannah te gebruiken om hem een ander honkbal te laten ondertekenen. Het was natuurlijk niet gemakkelijk, want hij liet Hannah zingen in het restaurant, naast andere belachelijke taken om het bal te laten ondertekenen.

4 Kat Graham

Voordat ze een grote naam was in de Vampire Diaries, moest Kat Graham ook hard werken om te komen waar ze nu is. Toen ze nog maar een tiener was op 19-jarige leeftijd, speelde Kat een kleine gastrol in Hannah Montana. Ze speelde de rol van Allison, Jackson's af en toe vriendinnetje. Ze verscheen in drie afleveringen van de show tijdens seizoen 3, maar Allison en Jackson kwamen niet ver en haar tijd in de show kwam ten einde. Maar dat is niet erg, want we weten dat haar carrière vanaf dat moment alleen maar is gestegen.

3 Austin Butler

Zoals veel van de acteurs en actrices op deze lijst, kreeg Austin Butler ook een van zijn eerste grote doorbraken met een kleine gastrol in een Disney Channel-show. Austin verschijnt in Hannah Montant niet één, maar twee keer. De eerste keer was zo'n kleine rol dat hij niet genoemd werd, maar de tweede keer kreeg hij een grotere rol. Hij speelde de kleine rol van Derek Hanson. Moe van het spelen van het derde wiel met Lily en haar vriend, krijgt ze een blind date met Derek, en de dingen gaan niet precies zoals Miley ze had gepland.

2 Zachary Quinto

Het is moeilijk te geloven dat de man die Spock speelt en een paar rollen heeft gehad in American Horror Story, Zachary Quinto, ooit een gastrol had in de favoriete Disney Channel-show, Lizzie McGuire. In de aflevering speelde Zachary de rol van een extreem snobistische en pretentieuze regisseur. Lizzie's vader en broer zijn gekozen voor een commercial voor Cardio Punch Sports Drink. Het gaat mis als Zachary's karakter het hen veel moeilijker maakt en op de manier waarop ze hoopten dat het zou gebeuren.

1 Evan Peters

Tegenwoordig staat Evan Peters bekend om de krankzinnige personages die hij speelt in American Horror Story en om zijn rol in de X-Men-franchise. Daarvoor moest hij echter ergens beginnen. Hij had een korte gastrol in Disney's Phil of the Future. Hij speelde de rol van Phil's supernerdy vriend genaamd Seth Wosmer. Hij verscheen in verschillende afleveringen om in sommige shenanigans met Phil te krijgen, aangezien hij Phil's eerste vriend was. Na het eerste seizoen was Evan niet meer in de show.

Aanbevolen: