15 best betaalde tv-acteurs aller tijden, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

15 best betaalde tv-acteurs aller tijden, officieel gerangschikt
15 best betaalde tv-acteurs aller tijden, officieel gerangschikt
Anonim

Wil je een beroemde acteur in Hollywood worden? Helaas zijn de kansen vanaf het begin tegen je. In feite schat "The Book of Odds" uw kansen op ongeveer één op 1. 190.000. Om nog maar te zwijgen van het feit dat aangenomen worden voor één project niet noodzakelijkerwijs betekent dat u wordt gevraagd om in meer films of tv-shows te verschijnen in de toekomst.

De showbusiness is inderdaad zwaar. Sterker nog, het is ook moeilijk voor degenen die hier en daar al een acteerbaan hebben weten te bemachtigen. Volgens PayScale is het gemiddelde uurtarief van een acteur of actrice in de Verenigde Staten momenteel $ 19,87 per uur. Wanneer bonus, commissie en winstdeling worden toegevoegd, kunt u ook eindigen met een minimumloon van $ 19.839.

En hoewel dat misschien goed klinkt, komt dat niet in de buurt van wat sommige acteurs van tv-shows in de loop der jaren hebben betaald:

15 Julia Roberts ging akkoord met een salaris van $600K per aflevering voor thuiskomst

Op een gegeven moment was Julia Roberts een filmactrice die een fors salaris van $ 20 miljoen per foto kreeg, dankzij hitfilms zoals 'My Best Friend's Wedding', 'Notting Hill', 'Runaway Bride' en ' Erin Brockovitsj." En dus, toen ze besloot om de televisieserie " Homecoming " te doen, kreeg ze volgens Variety $ 600.000 per aflevering. Slechts één seizoen lang maakte Roberts al wat GOT-sterren binnenhaalden!

14 Dwayne Johnson ontving een salaris van $650K per aflevering voor HBO's Ballers

Zonder twijfel vond HBO een hit in de door Dwayne Johnson geleide tv-show ' Ballers '. We hebben het tenslotte over een ervaren acteur, iemand die al in films als " Central Intelligence ", " Get Smart " en de franchise " Fast & Furious " heeft gespeeld. Daarom is het geen wonder dat hij $ 650.000 per aflevering kreeg voor zijn werk aan de show, volgens Variety.

13 Ashton Kutcher kreeg $ 700K per aflevering betaald toen hij zich bij Two And A Half Men voegde

Zoals je misschien weet, was Ashton Kutcher niet vanaf het begin op "Two and a Half Men". Desalniettemin was zijn optreden naast Jon Cryer precies wat de show nodig had om een kritische hit te blijven. Hierdoor kunnen we zeggen dat Kutcher het verdiende om $ 700.000 per aflevering te krijgen, volgens The Hollywood Reporter.

12 Michael C. Hall kreeg naar verluidt $830K per aflevering betaald voor zijn werk aan Dexter

In 2006 werd een binge-waardig tv-drama getiteld " Dexter " uitgezonden. In de show portretteerde acteur Michael C. Hall het titulaire personage Dexter Morgan, een forensisch technicus die toevallig ook een seriemoordenaar is. Voor zijn intense vertolking van de rol ontving Hall naar verluidt $ 830.000 per aflevering, volgens E! Nieuws.

11 De vijf belangrijkste castleden van The Big Bang Theory beval $ 900K per aflevering na het nemen van een loonsverlaging

Op een gegeven moment geloofde men dat de oorspronkelijke vijf castleden van de show - Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Jim Parsons, Simon Helberg, Kunal Nayyar - $ 1 miljoen per aflevering mee naar huis namen. Om co-sterren Mayim Bialik en Melissa Rauch te helpen, kwamen de vijf acteurs overeen om elk een loonsverlaging van $ 100.000 te nemen.

10 Terwijl ze aan grote leugens werkten, bedroeg het salaris van Nicole Kidman en Reese Witherspoon $ 1 miljoen per aflevering

Van de actrices vertelde voormalig HBO-CEO en voorzitter Richard Plepler aan Hollywood Reporter: Reese en Nicole hadden de visie om te weten wat dit zou kunnen worden. Ze brachten ons een juweel en hun enthousiasme werd aanstekelijk, niet alleen bij het Big Little Lies-team, maar in heel HBO.” Het is geen wonder dat ze een enorme salarisverhoging kregen voor seizoen twee.

9 Elisabeth Moss ontving $ 1 miljoen per aflevering van Hulu voor The Handmaid's Tale

In "The Handmaid's Tale" speelt Moss June "Offred" Osborne, een concubine die gedwongen wordt om onder strikte voorwaarden te leven terwijl ze hoopt ooit herenigd te worden met haar dochter. Behalve dat hij een acteur in de show is, heeft Moss ook credits voor uitvoerende producenten. Dit kan verklaren waarom ze ongeveer $ 1 miljoen per aflevering krijgt.

8 De cast van vrienden die beroemd zijn onderhandeld over een individuele uitbetaling van $1 miljoen per aflevering

Toen " Friends " op NBC stond, was er een tijd dat castleden Jennifer Aniston en David Schwimmer meer verdienden dan hun co-sterren. Aniston en Schwimmer vonden de regeling echter niet eerlijk. En dus kwamen alle castleden bij elkaar en onderhandelden ze over een vergoeding van elk $ 1 miljoen per aflevering.

7 Tim Allen kreeg $ 1,25 miljoen per aflevering betaald voor zijn werk aan huisverbetering

In de jaren 90 was er een succesvolle sitcom genaamd "Home Improvement", waarin Tim Allen speelde als presentator van een tv-show die zijn best deed om zijn drie zonen op te voeden. Voor zijn werk aan zijn show wordt aangenomen dat Allen $ 1,25 miljoen per aflevering heeft gekregen. Helaas kreeg Allen niet zoveel betaald voor zijn andere tv-show, "Last Man Standing.”

6 Kelsey Grammer beval $ 1,6 miljoen per aflevering op Frasier

Ook vandaag de dag wordt de sitcom " Frasier " gezien als een echte klassieker. Niet alleen dat, de show behaalde ook 107 Emmy-nominaties en 37 prijzen, waaronder Outstanding Lead Actor in a Comedy Series voor de hoofdrolspeler van de show, Kelsey Grammer. Het is dan ook geen wonder dat Grammer in staat was te onderhandelen over een vergoeding van ongeveer $1,6 miljoen per aflevering.

5 Ray Romano kreeg naar verluidt $ 1,8 miljoen per aflevering terwijl hij werkte aan Everybody Loves Raymond

Van 1996 tot 2005 speelde Ray Romano in de populaire CBS-sitcom 'Everybody Loves Raymond'. In het begin werd aangenomen dat Roman $ 800.000 per aflevering kreeg. Naar verluidt tekende de acteur echter in 2003 een deal die zijn salaris opdreef tot een forse vergoeding van $ 1,8 miljoen per aflevering.

4 Voorafgaand aan zijn afzetting van twee en een halve man, was het salaris van Charlie Sheen $ 1,8 miljoen per aflevering

Acteur Charlie Sheen had geruime tijd een behoorlijk goed optreden met zijn hoofdrol in 'Two and a Half Men'. In feite schatten schattingen zijn salaris op $ 1,8 miljoen per aflevering. Helaas kwam het loon niet meer binnen nadat Sheen door Warner Bros. Television uit de show was ontslagen. Toen hij vertrok, werd Kutcher binnengehaald om in wezen de plaats van Sheen in te nemen.

3 Helen Hunt en Paul Reiser hebben onderhandeld over een tarief van bijna $2 miljoen per aflevering voor hun werk aan Mad About You

“Mad About You” was een succesvolle sitcom uit de jaren 90 die Helen Hunt en Paul Reiser afbeeldde als een getrouwd stel dat in New York City woont. De show was een enorme hit op NBC. En tijdens de latere seizoenen vroegen Hunt en Reiser naar verluidt om een extra $ 750.000 en kregen ze hun salaris tot ongeveer $ 1,9 miljoen per aflevering.

2 Reese Witherspoon en Jennifer Aniston krijgen $2 miljoen per aflevering in de ochtendshow

"The Morning Show" markeert Aniston's eerste terugkeer naar televisie sinds "Friends. Op deze show treden zowel Aniston als Witherspoon ook op als uitvoerende producenten. Hierdoor krijgen de vrouwen $ 2 miljoen per aflevering. Van het loon vertelde Witherspoon aan Hollywood Reporter: "Ik garandeer dat deze bedrijven echt slim zijn, en als ze ermee instemmen ons te betalen, doen ze dat met een reden."

1 Jerry Seinfeld ontving uiteindelijk een salaris van $ 2,4 miljoen per aflevering van zijn gelijknamige sitcom

Zoals je weet, was er een tijd dat Jerry Seinfeld een titelloze show op NBC had. Die show liep van 1989 tot 1998 en tijdens de looptijd kreeg Seinfeld $ 2.364.862 per aflevering betaald. Ondertussen kreeg Seinfeld volgens Fox News $ 5 miljoen per aflevering om de show gaande te houden. Hij wilde echter gewoon dat het stopte.

Aanbevolen: