De 10 best betaalde tv-kinderacteurs aller tijden

Inhoudsopgave:

De 10 best betaalde tv-kinderacteurs aller tijden
De 10 best betaalde tv-kinderacteurs aller tijden
Anonim

Hollywood heeft altijd een plek gehad voor jonge kinderen om hun acteertalenten te ontdekken voordat ze uitgroeiden tot A-lijststerren of terugkeerden naar het normale leven. Terwijl veel kindacteurs in het verleden van de grid zijn gevallen, zijn er enkelen erin geslaagd om naar grote hoogten te stijgen.

Terwijl kindsterren zoals Macaulay Culkin, Daniel Radcliffe en Joseph Gordon-Levitt allemaal naam maakten op het grote scherm en de best betaalde kinderfilmsterren werden, zijn er heel veel kindsterren die dat wel deden precies hetzelfde op televisie!

Van mensen als Selena Gomez, Miley Cyrus, helemaal tot de Sprouse-tweeling die het Disney Channel domineert, het is geen verrassing dat ze tot de best betaalde tv-kinderacteurs behoren, maar wie maakt nog meer de lijst? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 7 augustus 2021, door Michael Chaar: Als het gaat om moderne kindersterren, denk je zeker aan Disney Channel en Nickelodeon. Hoewel Selena Gomez, Miley Cyrus en de Sprouse-tweeling tussen $ 15.000 en $ 25.000 per aflevering verdienden, zijn ze niet de best betaalde. Angus T. Jones is misschien van de grid gevallen, maar zijn geweldige salaris van $ 300.000 per aflevering voor Two & A Half Men blijft op het hoogste, maar nog steeds niet genoeg om de kroon te nemen. Het blijkt dat Millie Bobby Brown, die Elf speelde in Stranger Things, de best betaalde kindacteur op tv is met maar liefst $ 350.000.

10 Miley Cyrus - $ 15.000 per aflevering

Het is een beetje schokkend om te horen dat een van de beroemdste kinder-tv-acteurs op nummer 10 op deze lijst belandt, maar dat laat alleen maar zien hoeveel deze kinderen daadwerkelijk verdienen. Hoewel Miley Cyrus misschien wel de grootste naam is die in de jaren 2000 en 2010 uit Disney Channel kwam, is ze niet de best betaalde ster.

In de vier seizoenen dat Cryus haar leven wijdde aan het spelen van Miley Stewart/Hannah Montana, verdiende ze naar verluidt $ 15.000 per aflevering. Hoewel ze veel verdiende in de show, was het het merk Hannah Montana dat haar hielp haar enorme vermogen van $ 160 miljoen op te bouwen.

9 Dylan & Cole Sprouse - $ 20.000 per aflevering

Op nummer 9 komen Dylan en Cole Sprouse binnen. Hoewel de Sprouse-tweeling al een aantal jaren acteerde, kwam hun grootste rol toen ze werden gecast in de originele Disney Channel-serie The Suite Life of Zack and Cody.

Het is gemeld dat Dylan en Cole Sprouse elk $ 20.000 kregen per aflevering van zowel de originele serie als de spin-off-serie. Na 6 jaar werken had de tweeling zeker een klein fortuin verdiend, wat hen ongetwijfeld hielp om een studie te betalen.

8 Keke Palmer - $ 20.000 per aflevering

Keke Palmer wordt vaak over het hoofd gezien als het gesprek van kindacteurs ter sprake komt, maar ze verdient zeker haar recht om een succesvol kindacteur te worden genoemd. Palmer bracht een groot deel van haar jongere jaren door met acteren in films en tv-shows voor zowel Disney Channel als Nickelodeon.

Ze verdient een plek op de lijst van best betaalde kinder-tv-acteurs voor haar rol als True Jackson in de originele Nickelodeon-serie True Jackson, VP. Palmer verdiende naar verluidt $ 20.000 per aflevering voor alle drie de seizoenen van de show.

7 Selena Gomez - $ 25.000 per aflevering

Miley Cyrus krijgt misschien alle eer als de grootste Disney Channel-ster van de late jaren 2000 en vroege jaren 2010, maar er was ook een andere jonge actrice die het muizenhuis domineerde: Selena Gomez. Hoewel Gomez haar start niet op Disney Channel kreeg, werd ze zeker beroemd en succes dankzij hen.

Gomez speelde Alex Russo gedurende verschillende seizoenen in de populaire originele Disney Channel-serie Wizards of Waverly Place, waar ze naar verluidt $ 25.000 per aflevering verdiende. De serie was een startpunt voor Gomez die later een succesvolle zangcarrière lanceerde en bleef acteren.

6 Mary-Kate & Ashley Olsen - $ 80.000 per aflevering

Mary-Kate en Ashley Olsen zijn letterlijk het affichekind voor kindacteurs! Het duo begon voor het eerst op het grote scherm toen ze nog maar 10 maanden oud waren. Toen het tijd was om op Full House gecast te worden, was de tweeling nog maar één jaar oud.

Terwijl ze begonnen met een salaris van $ 2.500 per aflevering, begonnen de twee in de laatste paar seizoenen maar liefst $ 80.000 per aflevering te verdienen. Hoewel Mary-Kate en Ashley niet langer in de schijnwerpers staan, zijn ze sindsdien het gezicht geworden van hun miljardenmode-imperium!

5 'Modern Family'-kinderen - $ 100.000 per aflevering

Hoewel Modern Family er misschien niet meer is, kunnen we gerust stellen dat de cast redelijk goed werd betaald! Hoewel de hoofdcast, bestaande uit Sofia Vergara, Julia Bowen en Eric Stonestreet, om er maar een paar te noemen, flinke salarissen van $ 500.000 per aflevering mee naar huis namen, deden de kinderen van de serie het ook best goed voor zichzelf.

Rico Rodriguez, Nolan Gould en Sarah Hyland namen allemaal maar liefst $ 100.000 per aflevering mee naar huis, waardoor ze tot de best betaalde tv-acteurs behoren, niet alleen van vandaag, maar van alle tijden!

4 Miranda Cosgrove - $ 180.000 per aflevering

Miranda Cosgrove is een van de best betaalde acteurs op Nickelodeon, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat ze in de top 3 van best betaalde kindertelevisieacteurs aller tijden belandt. Cosgrove zorgde ervoor dat ze begon op Nickelodeon als Megan Parker in de hitserie Drake & Josh. Toen die show eindigde, landde Cosgrove haar eigen Nickelodeon-serie: iCarly.

Het was haar rol als Carly die haar op deze lijst heeft gebracht. Naar verluidt verdiende Cosgrove $ 180.000 per aflevering van iCarly gedurende de vijf seizoenen van de show.

3 Tyler James Williams - $ 250.000 per aflevering

Tyler James Williams speelde de rol van Chris Rock in de hitserie, Everybody Hates Chris van 2005 tot 2009.

Tijdens zijn tijd in de serie nam Williams een aardig salaris mee naar huis, een die zijn status als A-lister in de biz bevestigde. Gedurende de 4 seizoenen van de serie verdiende Tyler een mooi salaris van $ 250.000 per aflevering!

2 Angus T. Jones - Meer dan $300.000 per aflevering

Angus T. Jones staat momenteel op nummer 2 voor de best betaalde kinder-tv-acteur, hoewel hij het record al vele jaren vasthield. Jones begon in de CBS-hitserie Two and a Half Men en speelde Jake Harper tegenover Jon Cryer en Charlie Sheen.

Jones bracht een groot deel van zijn adolescentie door met het spelen van Jake en tegen de tijd dat Jones 17 was, verdiende hij naar verluidt $ 300.000 per aflevering. Hij werd in die tijd al snel de best betaalde kindacteur, maar sindsdien heeft hij een stap terug gedaan uit de schijnwerpers.

1 Millie Bobby Brown - $ 350, 000 per aflevering

Millie Bobby Brown onttroonde Angus T. Jones om in 2019 de best betaalde kinder-tv-acteur te worden. Brown kreeg haar start in 2016 toen ze werd gecast als Eleven in de Netflix-hit sciencefictionserie Stranger Things.

Hoewel Brown oorspronkelijk hetzelfde salaris verdiende als haar vier kinderen, had Brown tegen seizoen 3 een salaris van $ 350.000 per aflevering bedongen. Dit betekende dat Brown net zoveel verdiende als haar volwassen medespelers David Harbor (Jim Hopper) en Winona Ryder (Joyce Byers).

Aanbevolen: