10 van de best betaalde gameshowhosts aller tijden

Inhoudsopgave:

10 van de best betaalde gameshowhosts aller tijden
10 van de best betaalde gameshowhosts aller tijden
Anonim

In de loop der jaren zijn er zoveel verschillende soorten tv-programma's geweest. Van komedies tot drama's en zelfs reality-tv, spelshows zijn al tientallen jaren een nietje op tv. Spelshows waren altijd een show die je gezien moet hebben, en dat bleef tientallen jaren zo. Populaire spelshows van vroeger zijn zelfs teruggebracht en hebben een moderne draai gekregen.

Er zijn veel bekende gezichten die als gastheer aan deze spelshows zijn verbonden. We hebben mensen als Alex Trebek, Bob Barker en Pat Sajak leren kennen en houden ervan, omdat zij degenen zijn achter onze favoriete spelshows. Door onze favoriete shows te hosten, hebben ze in de loop der jaren zeker zoveel geld verdiend.

10 Alex Trebek

alex trebek
alex trebek

Jarenlang was Jeopardy een van onze favoriete spelshows om elke avond naar te kijken. Toen gastheer Alex Trebek in november 2020 tragisch overleed na zijn lange strijd tegen alvleesklierkanker, rouwde de wereld echt om het verlies van een groot man.

Elke avond lieten we Alex bij ons thuis, waar hij ons niet alleen vermaakte, maar ons ook onderwees. Op het moment van zijn dood had hij een vermogen van $ 75 miljoen. Hij had in de loop der jaren zijn miljoenen verzameld door het hosten van Jeopardy, samen met andere spelshows zoals Classic Concentration en To Tell The Truth.

9 Regis Philbin

regis philbin
regis philbin

Regis Philbin was een man met veel talenten - hij was een acteur, zanger, televisiepresentator en presentator van spelshows. Hij heeft zoveel bereikt tijdens zijn carrière en verdiende een nettowaarde van $ 150 miljoen op het moment van zijn dood. Hoewel hij vooral bekend staat als presentator van een talkshow overdag, kennen we hem ook als de presentator van Who Wants To Be A Millionaire. Regis maakte zo lang deel uit van ons leven en op onze televisies dat hij zelfs een Guinness World Record brak voor "Meeste uren op de Amerikaanse televisie" en toen hij uiteindelijk stopte met televisie overdag, had hij in totaal 16.746.50 uur voor de boeg. van de camera.

8 Pat Sajak

pat sajak
pat sajak

Net als Alex Trebek hebben we ook elke avond Pat Sajak bij ons thuis verwelkomd terwijl we naar Wheel Of Fortune keken. Tegenwoordig is Pat nog steeds de gastheer van de show en hij is er het meest bekend om. In de loop der jaren heeft hij een vermogen van ongeveer $ 70 miljoen kunnen opbouwen. Pat is een nietje geweest als de gastheer van Wheel Of Fortune voor wat een eeuwigheid lijkt, en we kunnen ons de show zeker niet zonder hem voorstellen.

7 Don Francisco

don francisco
don francisco

Don Francisco is het meest bekend vanwege het hosten van Sábado Gigante. Hij is ook gastheer van Don Francisco Presenra, een variétéshow op Univision. Don heeft een hele reeks shows die hij in de loop der jaren heeft georganiseerd, waardoor hij zijn nettowaarde van $ 200 miljoen heeft opgebouwd. Naast die shows presenteert hij ook de Chileense versies van Who Wants to be a Millionaire en Deal or No Deal. Hij staat bekend als presentator van televisie- en spelshows, en dat is zeker te zien aan zijn salaris.

6 Steve Harvey

steve harvey
steve harvey

We kennen en houden allemaal van Steve Harvey vanwege zijn hostingcapaciteiten, evenals haar persoonlijkheid en hilarische gevoel voor humor. Steve is een man met veel talenten, want hij is ook een komiek en een zakenman. In de loop der jaren heeft hij een totaal vermogen van ongeveer $ 200 miljoen verdiend. Hij heeft zijn eigen ochtendshow gehad, maar hij staat vooral bekend om het hosten van de immer populaire Family Feud en Celebrity Family Feud.

Fans houden van hem vanwege de manier waarop hij met deelnemers omgaat en de gezichten die hij trekt als ze hem de meest belachelijke antwoorden geven. Hij is een hilarische gastheer, en fans houden er absoluut van, om nog maar te zwijgen van zijn gezichtsuitdrukkingen die voor geweldige memes zorgen!

5 Drew Carey

trok carey
trok carey

We hebben Drew Carey altijd gekend als een komiek, maar hij staat ook bekend om zijn hostingcapaciteiten en zijn tijd in zijn show The Drew Carey Show. Tegenwoordig nam hij echter het stokje over van de beroemde Bob Barker op The Price Is Right in 2007 toen Bob met pensioen ging. Hij presenteerde ook Whose Line Is It Anyway van 1998 tot 2007. Drew is zeker een vaste klant als het erom gaat ons bijna elke dag te entertainen. In de loop der jaren heeft hij een vermogen van ongeveer $ 165 miljoen opgebouwd.

4 Dick Clark

dick clark
dick clark

Toen Dick Clark in 2012 overleed, liet hij een enorme erfenis en een nog groter rijk achter. Hoewel hij vooral bekend was vanwege het hosten van American Bandstand en Dick Clark's New Year's Rockin' Eve, stond hij ook bekend als gastheer van een spelshow met een nettowaarde van ongeveer $ 200 miljoen. Hij stond bekend om het hosten van de originele piramide en al zijn variaties. In 2004 kreeg hij een stoke die hem op veel manieren echt verzwakte, waardoor hij moest stoppen met werken aan veel van zijn producties. Als gevolg daarvan gaf hij oudejaarsavond door aan Ryan Seacrest.

3 Jeff Foxworthy

jeff foxworthy
jeff foxworthy

Hoewel Jeff Foxworthy vooral bekend staat als stand-upcomedian, staat hij ook bekend als presentator van spelshows. Hij presenteerde de show Are You Smarter Than a 5th Grader? Van 2007 tot 2011 voordat het in 2015 weer werd teruggebracht met Jeff Foxworthy. Na dat seizoen kwam er eindelijk een einde aan de show totdat deze in 2019 weer werd teruggebracht, maar deze keer was het op Nickelodeon met John Cena als gastheer. Tussen de show en het zijn van een komiek heeft Jeff een nettowaarde van ongeveer $ 100 miljoen kunnen verzamelen.

2 Bob Barker

bob blaffer
bob blaffer

Bob Barker is een van de beroemdste presentatoren van spelshows aller tijden. Hij is vooral bekend door het hosten van The Price Is Right voordat hij in 2007 met pensioen ging en Drew Carey de baan overnam. Bob bekleedde de baan van 1972 tot 2007, maar hij organiseerde ook een aantal andere spelshows voordat The Price Is Right. Van 1956 tot 1975 presenteerde hij Truth or Consequences. Hij was ook gastheer van Tattletales en Pillsbury Bake Off van 1970 tot 1982. Met een nettowaarde van $ 70 miljoen stond Bob bekend als een van de beroemdste presentatoren van gameshows aller tijden, en dat zal hij altijd blijven.

1 Merv Griffin

merv griffioen
merv griffioen

Hoewel Merv Griffin technisch gezien geen presentator van een spelshow was, was hij het brein achter veel van je favoriete spelshows. Hij was niet alleen een muzikant, acteur en zakenman, maar hij was ook het brein achter enkele van de grootste spelshows zoals Wheel of Fortune en Jeopardy. Hij heeft ook een aantal andere shows gemaakt, dus hij hoort zeker bij alle populaire presentatoren van gameshows. Op het moment van zijn dood had hij een vermogen van $1 miljard, wat een enorm fortuin is!

Aanbevolen: