15 Zoete weetjes over Elena en de Salvatores BTS of the Vampire Diaries

Inhoudsopgave:

15 Zoete weetjes over Elena en de Salvatores BTS of the Vampire Diaries
15 Zoete weetjes over Elena en de Salvatores BTS of the Vampire Diaries
Anonim

The Vampire Diaries is een van de meest vermakelijke tv-shows van het afgelopen decennium. De epische tv-serie richt zich op vampiers, mensen, heksen, weerwolven en meer. Het bovennatuurlijke element van dit tv-programma is wat het zo verslavend maakte voor zoveel fans en kijkers! Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Paul Wesley, Candice Accola en Kat Graham zijn enkele van de hoofdrolspelers in de show.

The Vampire Diaries is een makkelijke show om naar te kijken, omdat zoveel van de afleveringen de kijkers op het puntje van hun stoel laten zitten en meer willen! Een tijdje daar werd The Vampire Diaries constant vergeleken met de Twilight-filmsaga. Tegenwoordig respecteren mensen The Vampire Diaries genoeg om te begrijpen dat de serie op zichzelf staat zonder met iets anders vergeleken te hoeven worden. Er gebeurde veel interessant drama achter de schermen van The Vampire Diaries met verschillende leden van de cast.

15 Nina Dobrev's eerste auditie was helemaal niet goed

Hoe gek het ook mag lijken, Nina Dobrev was niet altijd een shoo-in om de hoofdrol in The Vampire Diaries te krijgen. Haar eerste auditie voor de show was blijkbaar helemaal niet goed. Ze deed niet veel om indruk te maken op de casting directors. Op de een of andere manier werd ze toch gekozen om de rol van Elena Gilbert te spelen.

14 Paul Wesley regisseerde enkele TVD-afleveringen

Paul Wesley is de knappe acteur achter de rol van Stefan Salvatore. Het kan een verrassing en schok zijn voor fans van Vampire Diaries om erachter te komen dat hij ook daadwerkelijk enkele afleveringen van de show regisseerde! Hij bewees niet alleen zijn talent voor de camera, hij bewees zijn talent ook achter de schermen.

13 Candice Accola en Zach Roerig gedateerd IRL

Candice Accola en Zach Roerig zijn in het echt met elkaar uitgegaan. Zij speelde de rol van Caroline Forbes en hij speelde de rol van Matt Donovan in de show. Het is echt cool dat de twee in staat waren om contact te maken tijdens het filmen en een romantische relatie met elkaar te creëren buiten de camera's.

12 Ashley Tisdale speelde bijna Elena

Ashley Tisdale is bedacht voor de rol van Elena Gilbert! Ashley Tisdale werd beroemd tijdens haar tijd op Disney Channel, met name in de show Suite Life of Zack & Cody en in de High School Musical-filmfranchise. Het zou cool zijn geweest om haar als Elena Gilbert op TVD te zien.

11 Paul Wesley en Torrey DeVitto gedateerd IRL

Paul Wesley en Torrey DeVitto hebben ook in het echt gedate! Het is altijd interessant om stellen te zien die samen kunnen komen nadat ze in films en tv-shows met elkaar hebben gespeeld. Het is natuurlijk gemakkelijk om een hechte band met iemand te krijgen als je zoveel tijd met hem of haar doorbrengt op de set en samen voor de camera.

10 Elena en Stefan zouden eigenlijk met elkaar eindigen

De karakters van Elena Gilbert en Stefan Salvatore zouden oorspronkelijk bij elkaar eindigen. De makers van de show besloten om iets te veranderen terwijl ze door de seizoenen heen werkten en dit paar bleef uiteindelijk niet romantisch.

9 Ashlee Simpson speelde bijna Elena

Ashlee Simpson was bijna gekozen om ook de rol van Elena Gilbert te spelen! Ashlee Simpson staat vooral bekend om haar muzikale talenten, maar we zijn er zeker van dat ze zo'n grote acteerklus had kunnen doen als ze in de rol was geplaatst in plaats van Nina Dobrev!

8 Nina Dobrev stopte met de show omdat ze verdrietig was over Ian Somerhalder

Het gerucht gaat dat Nina Dobrev besloot te stoppen met de show omdat ze verdrietig was over het einde van haar relatie met Ian Somerhalder. Uiteindelijk trouwde hij met Nikki Reed met wie hij nu een kind heeft. Het is logisch dat Nina Dobrev niet op de set wilde blijven met haar ex-vriend, wetende dat hij verder was gegaan.

7 James Van Der Beek speelde bijna Alaric S altzman

James van der Beek is een knappe acteur die bijna de rol van Alaric S altzman speelde. Matthew Davis is de acteur die uiteindelijk de rol op zich heeft genomen en dat vinden we prima! Matthew Davis is een super getalenteerde man die perfect was voor de rol. De castingdirectors hebben een goede beslissing genomen.

6 Nina Dobrev, Kayla Ewell, Krystal Vayda, Sara Canning en Candice Accola werden samen gearresteerd

Een deel van de vrouwelijke cast van Vampire Diaries werd samen gearresteerd voor het maken van foto's in precaire posities. Ze poseerden op de rand van een brug en brachten zichzelf een klein beetje in gevaar! Ze werden er uiteindelijk voor gearresteerd en voor het grootste deel zagen ze er volledig nonchalant uit in hun mugshots.

5 Zach Roerig kreeg te maken met een voogdijgevecht tijdens het filmen van TVD

Niet veel fans weten dat Zach Roerig te maken kreeg met een voogdijgevecht in de tijd dat hij Vampire Diaries aan het filmen was. Hij deed zijn best om de voogdij over zijn kind te krijgen en om te gaan met het rechtssysteem, terwijl hij tegelijkertijd regels voor het tv-programma moest onthouden. Het is triest dat hij zulke problemen heeft moeten doorstaan.

4 Tyler Lockwood was niet bedoeld als hoofdpersonage

Tyler Lockwood was nooit bedoeld als hoofdpersonage in Vampire Diaries! Het gebeurde uiteindelijk omdat fans helemaal verliefd op hem waren en dachten dat hij zo'n cool personage was om bij de show betrokken te zijn. Het is geweldig dat zijn kleine karakterboog zo'n groot niveau heeft bereikt.

3 David Gallagher speelde bijna Damon of Stefan

David Gallagher speelde bijna de rol van Damon of Stefan! Hij is het meest bekend om zijn tijd die begon op 7th Heaven toen hij nog maar een kind was. Het zou heel interessant en anders zijn geweest om een acteur als David Gallagher in een van de hoofdrollen in Vampire Diaries te zien.

2 De naam "Salvatore" was bijna "Whitmore"

Salvatore is de beroemde vampirische achternaam voor Damon en Stefan. Niet veel fans weten dat hun achternaam bijna Whitmore was in plaats van Salvatore. Salvatore klinkt vampierachtiger dan Whitmore, dus de makers van de show hebben die beslissing goed genomen.

1 Ian Somerhalder en Paul Wesley zijn niet klaar voor een reboot

Ian Somerhalder en Paul Wesley zijn gewoon niet in voor een reboot van Vampire Diaries. Ze spraken allebei over het feit dat ze het gevoel hebben dat ze hun rol in de show zijn ontgroeid en het niet erg vinden om ze opnieuw te spelen. Het zou geweldig zijn als ze aan boord waren om terug te komen voor een reboot, maar het is hun beslissing aan het eind van de dag.

Aanbevolen: