14 Zoete weetjes over Michael Scott en Pam Beesly BTS van het kantoor

Inhoudsopgave:

14 Zoete weetjes over Michael Scott en Pam Beesly BTS van het kantoor
14 Zoete weetjes over Michael Scott en Pam Beesly BTS van het kantoor
Anonim

Weinig tv-programma's kunnen de hype van The Office overtreffen. Van buitenaf gezien kan The Office overkomen als een saai verhaal over de innerlijke werking van een Scranton-papierbedrijf. Maar degenen die het keer op keer bekijken, weten dat het zoveel meer is dan dat. Onder leiding van de kinderachtige en soms innemende filiaalmanager, Michael Scott, proberen de medewerkers van Dunder Mifflin hun werk gedaan te krijgen, ondanks de storende neigingen van hun baas.

Michael, die wordt gespeeld door acteur Steve Carell, kan een moeilijk persoon zijn om mee samen te werken. Gelukkig kan niemand hem beter aan dan zijn voormalige receptioniste en dierbare vriend Pam Beesly, die wordt gespeeld door actrice Jenna Fischer. Michael en Pam hebben gedurende de hele show een zeer interessante relatie gehad. En tja, hetzelfde kan gezegd worden over de acteurs die ze spelen. Hier zijn vijftien leuke weetjes over Pam Beesly en Michael Scott van The Office.

14 Steve en Jenna gingen lunchen nadat ze waren gecast als Michael en Pam

Toen Steve Carell erachter kwam dat Jenna Fischer, Rainn Wilson en John Krasinski waren gecast als respectievelijk Pam, Dwight en Jim, nodigde hij ze allemaal uit voor de lunch. Tijdens hun lunch bespraken Jenna en Michael hun voorspellingen voor het optreden van de show. Ze waren het erover eens dat The Office het potentieel had om acht seizoenen door te gaan.

13 Jenna hield wat ze tegen Steve fluisterde tijdens hun afscheidsscène 5 jaar lang geheim

"Vaarwel, Michael" is een van de meest emotionele afleveringen aller tijden. Michael Scott verlaat Scranton om bij zijn verloofde Holly te zijn, en Pam Beesly mist bijna haar kans om afscheid te nemen. Tijdens de luchthavenscène fluistert Pam iets tegen Michael. Maar Jenna Fischer hield wat ze zei meer dan vijf jaar verborgen.

12 Jenna huilde echt terwijl ze afscheid nam van haar co-ster tijdens de luchthavenscène

Dus wat fluisterde Jenna Fischer tegen Steve Carell? Nou, de acteur onthulde eindelijk dat ze Steve had verteld over "alle manieren waarop ze hem zou gaan missen toen hij de show verliet." Jenna onthulde ook dat de tranen die ze vergoot tijdens deze emotionele scène niet in het script waren geschreven. Jenna zei gedag tegen Steve en huilde echt.

11 Steve vertelde Jenna dat hij geloofde dat Michael zijn meest populaire rol zou zijn

Toen Steve Carell een paar van zijn co-sterren meenam om te lunchen nadat de castinglijst omhoog was gegaan, gaf hij Jenna zijn twee cent voor zijn personage, Michael Scott. Hij vertrouwde haar toe en zei dat hij geloofde dat Michael de rol zou zijn waar hij ' altijd het meest bekend om zou staan'. Zijn voorgevoel bleek perfect te zijn.

10 Steve verstopte zich in een doos en verraste Jenna vanavond druk bezig

Jenna Fischer kreeg de verrassing van haar leven toen ze tijdens Busy Tonight een paar cadeaus uitpakte die door de cast van The Office waren gestuurd. Ze opende het ene cadeau na het andere, elk groter dan de vorige, maar stuitte op een enorme doos die door Steve Carell was ingestuurd. Het cadeau bleek de acteur zelf te zijn!

9 Jenna was vanaf dag één onder de indruk van Steve's komische acteerwerk

Jenna Fischer was enthousiast om met Steve Carell te werken. Hij had immers een goede reputatie. Maar ze had nooit verwacht dat hij zo'n natuurtalent zou zijn als het ging om het improviseren van hilarische scènes. Ze was vanaf dag één onder de indruk van zijn komische acteerwerk. Ze noemt hem 'een meester in timing'.

8 Steve levert de eerste regel van de serie, terwijl Jenna de laatste regel zegt

Michael Scott dacht altijd dat Pam Beesly de knieën van de bij was. Hij wilde niets liever dan een dubbele date met haar en Jim. Hier is een leuk feit dat je misschien leuk vindt; Steve Carell leverde de eerste regel van de serie, terwijl Jenna Fischer de eer kreeg om de laatste regel te spreken.

7 Steve en Jenna zouden altijd rondhangen tijdens filmpauzes

Steve Carell en Jenna Fischer hebben samen tonnen scènes gefilmd. Maar als ze niet nodig waren op de set, hingen ze samen tussen de filmpauzes door. Net als Michael en Pam vormden Steve en Jenna een sterke band die een leven lang meegaat, hoe ver ze ook van elkaar verwijderd zijn.

6 Jenna kon niet stoppen met lachen om Steve tijdens de Dinner Party-aflevering

Voor Jenna Fischer en vele andere castleden is 'Dinner Party' de beste aflevering die The Office te bieden heeft. De regels van Steve Carell waren zo hilarisch dat Jenna moeite had haar lachen te onderdrukken als de camera's draaiden. Volgens Jenna en de genodigden voor het etentje waren sommige scènes van Steve onmogelijk om doorheen te komen.

5 Steve loog tegen Jenna en de cast dat hij de finale niet kon halen… maar verraste ze toch

Steve Carell wilde Jenna en de rest van The Office-familie verrassen tijdens de seriefinale. Maar om dit te doen, moest hij eerst tegen hen liegen. Toen John Krasinski Steve Carell zag verschijnen, zei hij: "Je bent gekomen!" En toen antwoordde Steve: "Dat zei ze." Het was de perfecte manier om de serie te beëindigen.

4 Steve kwam niet werken tijdens de Screen Actors Guild Strike en Jenna bewondert hem ervoor

De hele productie van The Office moest stilgelegd worden tijdens een schrijversstaking tijdens het filmen van seizoen vier. Volgens Jenna Fischer mochten ze doorgaan met filmen op voorwaarde dat ze een definitief script in de hand hadden. Als lid van WGA weigerde Steve Carell echter om scènes op te nemen. Jenna bewonderde hem er echt om.

3 Jenna stuurt Steve foto's van kleine flatscreen-tv's

Als er één ding is dat Jenna en Steve altijd aan het lachen zal maken, dan is het wel een kleine flatscreen-tv aan de muur. Dus toen Jenna een kleedkamer binnenstapte en er een aan de muur zag hangen, dacht ze meteen aan de aflevering "Dinner Party". Jenna nam een foto van de flatscreen en stuurde die naar Steve.

2 Jenna en Steve deelden de set van de 40-jarige maagd

De 40-jarige maagd was de doorbraakrol van Steve Carell. Maar wist je dat sommige van zijn co-sterren van The Office kleine cameo's in de film maakten? Zowel Jenna Fischer als Mindy Kaling hadden kleine rollen in de film. Mindy sloot zich aan bij het complot als ex-vriendin en Jenna diende als figurant in een clubscene.

1 Jenna hielp Steve de opblaaspop uit de aflevering van seksuele intimidatie te kiezen

Michael Scott weet het een en ander over het overschrijden van de lijn, en dat is precies wat hij deed in de aflevering met de titel 'Seksuele intimidatie'. Tijdens een aflevering van Office Ladies onthulden Jenna Fischer en Angela Kinsey dat ze Steve Carell hielpen om de opblaaspop voor de aflevering te bemachtigen. Dat is verrassend van Angela.

Aanbevolen: