15 Zoete weetjes over Frankie Muniz's tijd op Malcolm In The Middle

Inhoudsopgave:

15 Zoete weetjes over Frankie Muniz's tijd op Malcolm In The Middle
15 Zoete weetjes over Frankie Muniz's tijd op Malcolm In The Middle
Anonim

Malcolm in the Middle werd een van de grootste komedies van de vroege jaren 2000. Het vertelde het verhaal van een kindergenie en zijn disfunctionele familie, het raakte een snaar bij veel kijkers en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds door miljoenen bekeken.

Het belang van Malcolm in the Middle is moeilijk te overschatten. Het lanceerde de carrières van jonge sterren zoals Frankie Muniz, terwijl het oudere acteurs zoals Bryan Cranston nieuw leven inblies, waardoor ze bekende namen werden. Het zette ook een trend voor sitcoms met enkele camera's en geen lachtrack van het publiek.

Natuurlijk won de show verschillende prijzen, waaronder Emmy's, waardoor de schrijvers zeven seizoenen door konden gaan. Dat betekent dat er tal van geheimen achter de schermen en weinig bekende feiten over de show en zijn cast.

15 Hij en de andere acteurs hadden een geweldige tijd op de set

De cast van Malcolm in the Middle
De cast van Malcolm in the Middle

Interviews uit die tijd laten zien dat Frankie Muniz en de andere acteurs een geweldige tijd hadden op de set. Iedereen kon het blijkbaar heel goed met elkaar vinden en dit maakte het proces van het filmen van de tv-sitcom erg plezierig. Muniz kon het vooral goed vinden met zijn broers op het scherm en Bryan Cranston.

14 Muniz maakte een behoorlijk indrukwekkend bowlingschot door een vergissing

Malcolm in de Midden bowling aflevering
Malcolm in de Midden bowling aflevering

In een van de beste afleveringen van Malcolm in the Middle spelen zich twee realiteiten af, waarbij Hal of Lois de jongens meeneemt naar bowlen. Op een gegeven moment gaat Malcolm een van de rijstroken af om te proberen een aanval van dichtbij te maken. In het script stond dat Frankie Muniz gewoon moest proberen om zo min mogelijk pins te raken, maar hij slaagde er in feite in om elke pin in één take te missen en zonder speciale effecten.

13 Ze zouden reuzen kunnen zijn, zorgden voor toneelmuziek voor de eerste twee seizoenen

Een beeld achter de schermen van Malcolm in the Middle
Een beeld achter de schermen van Malcolm in the Middle

De band They Might Be Giants zorgde niet alleen voor het gedenkwaardige themalied voor Malcolm in the Middle, maar ze speelden ook een grotere rol gedurende de eerste paar seizoenen. De muzikanten creëerden toneelmuziek om op de achtergrond van de actie te spelen. In feite werd alle toneelmuziek in de eerste twee seizoenen uitgevoerd door de band.

12 Muniz heeft elkaar nooit ontmoet, ze kunnen reuzen zijn op de set

Frankie Muniz in Malcolm in the Middle
Frankie Muniz in Malcolm in the Middle

Hoewel hij een grote fan van de band was, ontmoette Frankie Muniz ze eigenlijk niet toen ze op de set kwamen om de videoclip te filmen. Hij filmde zijn rollen afzonderlijk omdat hij die dag niet beschikbaar was, wat betekent dat de rest van de cast ze ontmoette. Hij zou tot veel later moeten wachten om zich eindelijk aan de muzikanten voor te stellen.

11 Hoewel hij sindsdien met hen heeft geknoeid

They Might Be Giants met Malcolm in de middelste cast
They Might Be Giants met Malcolm in de middelste cast

Hoewel hij They Might Be Giants nooit heeft ontmoet toen ze de videoclip opnamen, ontmoette Frankie Muniz uiteindelijk de band. Sterker nog, hij en enkele van de andere jongere acteurs brachten wat tijd met hen door met rommelen. Dit omvatte dingen als paintballen.

10 Malcolm was een jonger personage, maar de producenten vonden de auditie van Muniz leuk en maakten hem ouder

Frankie Muniz als hoofdpersoon in Malcolm in the Middle
Frankie Muniz als hoofdpersoon in Malcolm in the Middle

In de pilot was Malcolm eigenlijk een veel jonger kind dan hij in de aflevering lijkt te zijn. Dit komt omdat de producers zo onder de indruk waren van de auditie van Frankie Muniz. Ze wilden dat hij de rol zo graag zou spelen dat ze zijn leeftijd verhoogden van ongeveer 9 jaar naar 12.

9 Muniz sprong op zijn hotelbed toen hij hoorde over de positieve beoordelingen

De broers in Malcolm in the Middle
De broers in Malcolm in the Middle

Toen hij voor het eerst hoorde over de beoordeling en positieve ontvangst die Malcolm in the Middle ontving toen het voor het eerst werd uitgebracht, was Frankie Muniz erg blij. Omdat hij zo jong was, waren zijn manieren om feest te vieren beperkt, dus koos hij ervoor om op en neer te springen op zijn bed in het Hilton Hotel waar hij verbleef toen hij werd gebeld.

8 Bryan Cranston-scènes zouden langer duren omdat hij iedereen aan het lachen maakte

Bryan Cranston in Malcolm in the Middle
Bryan Cranston in Malcolm in the Middle

Iedereen die beelden van achter de schermen van Breaking Bad heeft gezien, weet dat Bryan Cranston graag een grapje maakt op de set. Dit deed hij ook tijdens het filmen van Malcolm in the Middle. Hij veroorzaakte zoveel gelach tussen de opnames door dat scènes met hem veel langer zouden duren om te voltooien.

7 Veel details werden geheim gehouden, zoals de achternaam van de familie en hun leeftijden

Malcolm in the Middle-familieleden van de cast
Malcolm in the Middle-familieleden van de cast

Veel details over de familie in Malcolm in the Middle werden gedurende een groot deel van de zeven seizoenen geheim gehouden voor fans. Dit omvatte de achternaam van de familie, die uiteindelijk Wilkerson bleek te zijn, evenals de leeftijden van de personages en in welke klas ze op school zitten.

6 Er werd een echte school gebruikt om te filmen

De school in Malcolm in the Middle
De school in Malcolm in the Middle

Veel van de scènes in Malcolm in the Middle, vooral tijdens de vroege seizoenen, spelen zich af op school. De bemanning gebruikte een echte school om deze scènes te filmen, waardoor ze een authentieke uitstraling kregen. Het gebouw staat er nog en ziet er net zo uit als tijdens de show.

5 Hetzelfde huis werd gedurende de hele show gebruikt

Het huis dat in Malcolm in the Middle werd gebruikt
Het huis dat in Malcolm in the Middle werd gebruikt

Het huis dat werd gebruikt voor de belangrijkste Malcolm in the Middle was een echt huis in Californië. De bemanning zou de eigenaar meer dan $ 1.000 per dag betalen om op de locatie te filmen. Helaas is het gebouw niet meer hetzelfde, het is verbouwd tot een moderner huis. De naburige huizen zien er echter net zo uit als in het tv-programma.

4 Een 11-jarige kwam met het verhaal van een aflevering

De Malcolm in the Middle-aflevering waarin de zonen worden vervangen door dochters
De Malcolm in the Middle-aflevering waarin de zonen worden vervangen door dochters

In een aflevering van Malcolm in the Middle ziet Lois zich voorstellen hoe haar leven eruit zou zien als al haar zonen eigenlijk dochters waren. Het verhaalidee hiervoor kwam niet van de schrijvers van de show. In plaats daarvan was het een suggestie van Alexandra Kaczenski. Ze was een 11-jarige dochter van een van de kostuumontwerpers en kreeg aan het einde van de aflevering een credit.

3 Cranston heeft veel bijgedragen aan zijn karakter

Bryan Cranston als HAl in Malcolm in the Middle
Bryan Cranston als HAl in Malcolm in the Middle

In tegenstelling tot andere acteurs in de cast, droeg Bryan Cranston eigenlijk veel van de kenmerken en persoonlijkheidstrekken bij aan zijn personage in Malcolm in the Middle. Hij dacht dat het nuttig zou zijn als hij precies het tegenovergestelde van Lois was, waardoor hij een laf en onderdanig personage zou worden.

2 Bryan Cranston deed al zijn eigen stunts tijdens de show

Hal schaatsen in Malcolm in the Middle
Hal schaatsen in Malcolm in the Middle

Ondanks dat Malcolm de hoofdrol speelt in Malcolm in the Middle, is Hal misschien wel het populairst bij kijkers en fans. Een groot deel hiervan is zijn constante vermogen om kattenkwaad of capriolen uit te voeren, waaronder betrokken raken bij snelwandelen, dansspellen en rolschaatsen. Voor de meeste hiervan zou Bryan Cranston uitgebreid trainen en zijn eigen stunts zoveel mogelijk uitvoeren.

1 Bryan Cranston is goede vrienden met Muniz en beloofde hem te helpen met zijn geheugenverlies

Frankie Muniz en Bryan Cranston
Frankie Muniz en Bryan Cranston

Bryan Cranston en Frankie Muniz blijven tot op de dag van vandaag goede vrienden. Het paar vormde een hechte band op de set tijdens het filmen van de show en zijn goede vrienden gebleven. Ze ontmoeten elkaar regelmatig en de Breaking Bad-acteur heeft beloofd de jonge ster te helpen met zijn geheugenverliesproblemen.

Aanbevolen: