15 Zoete weetjes over Jackie en Kelso BTS van die show uit de jaren 70

Inhoudsopgave:

15 Zoete weetjes over Jackie en Kelso BTS van die show uit de jaren 70
15 Zoete weetjes over Jackie en Kelso BTS van die show uit de jaren 70
Anonim

De relatie tussen Ashton Kutcher en Mila Kunis gaat veel verder dan hun huwelijk in 2015. Voordat ze in het echte leven een van Hollywoods meest geliefde koppels werden, speelden ze een hilarisch koppel in een van de populairste tv-series uit 2000, That ' 70s tonen.

In de show speelden ze Jackie en Kelso, totale tegenpolen die worstelden met het hebben van een serieuze relatie. In het echte leven lijkt het alsof ze in het begin ook serieuze problemen hadden. Volgens People Magazine begonnen de twee als vrienden met voordelen (net als hun films!) en waren ze niet van plan om verliefd te worden.

Het werkte niet voor Jackie en Kelso, maar zeker wel voor Ashton en Mila, daarom besloten we terug te gaan om te zien hoe Jackie en Kelso er achter de schermen uitzagen en erachter te komen als ze net zo schattig waren als nu.

15 Mila Kunis was niet verlegen tijdens romantische scènes

Ashton Kutcher en Mila Kunis hadden veel intieme scènes lang voordat ze samen waren, maar volgens Kutcher vertoonde Kunis nooit tekenen dat ze zich ongemakkelijk of verlegen voelde. "Ze deed er alles aan om me te verleiden", vertelde Kutcher aan People. “Ze was absoluut niet meer verlegen!”

14 Haar huiswerk voor scheikunde

"Ik was 19, zij was 14. Ja, ik deed haar scheikundehuiswerk voor haar", zei Ashton Kutcher in een interview met Elle. Het is iets wat zijn personage Kelso nooit zou hebben gedaan, maar dit laat alleen maar zien dat hij altijd naar haar uitkeek, lang voordat ze verliefd werden.

13 Ashton was Mila's eerste kus

"Ik denk dat ik haar eerste kus was, zoals, in de show. We hebben onze eerste kus herdacht in een tv-show!" verklaarde Ashton Kutcher tegen Elle. People Magazine bevestigde dat hij in feite haar eerste kus was en het bleek dat Mila Kunis helemaal nerveus was over haar eerste kus op tv.

12 Ze hebben nooit contact gehad tijdens de show

Volgens Insider beweert Mila Kunis dat zij en Ashton Kutcher zeker nooit iets waren tijdens hun tijd bij That '70s Show. Gezien hun leeftijdsverschil op dat moment, geloven we haar volledig… ook al leken ze een grote chemie op het scherm te hebben, en soms uit.

11 Ze maakten veel ruzie, maar verzonnen altijd

Jackie en Kelso waren altijd in en uit bij That '70s Show en het blijkt dat hun vriendschap in het echte leven net zo ingewikkeld was. [We hadden] volledige vriendschapsbreuken. En dan zouden we weer bij elkaar komen en zeggen: 'Oh, sorry. Het was niet mijn bedoeling om overdreven te reageren.' 'Dat is prima.' De hele tijd." Vertelde Kunis Glamour.

10 Ashton beweert dat ze verliefd op hem was

Mila Kunis heeft meerdere keren gezegd dat ze Ashton Kutcher nooit als meer dan een vriend mocht zien tijdens het filmen van That '70s Show. Volgens Ashton Kutcher is ze totaal oneerlijk."Ze liegt. Ze heeft een dagboek, zoals een dagboek van toen ze een kind was dat ze schreef… ze vond me schattig", vertelde Kutcher aan Today.

9 Hij reed haar naar huis na het werk

Hoewel Mila Kunis en Ashton Kutcher nog niet echt een koppel waren tijdens hun tijd bij That '70s Show, betekent dat niet dat ze geen vriendelijke gebaren voor elkaar deden. "Hij was een aardige vent, we werkten samen en soms zette hij me thuis af", zei Mila Kunis over Kutcher in een interview op The Today Show.

8 Ashton voelde zich ongemakkelijk met hun leeftijdsverschil

Volgens Today voelde Ashton Kutcher zich niet op zijn gemak bij het vrijen met Mila Kunis in de show vanwege hun leeftijdsverschil. Kutcher merkte op: "Het was echt raar. Ik dacht: 'Is dit niet illegaal?'" In die tijd was Mila Kunis slechts 14 jaar oud, terwijl Kutcher al ouder was dan 18.

7 Ashton zag Mila als een zusje

Ondanks dat ze minnaars op het scherm speelden, waren deze twee blijkbaar als broers en zussen in het echte leven. Toen Ashton Kutcher werd gevraagd hoe het was om romantische scènes te hebben met Mila Kunis, zei hij tegen Today: "Ze was 14! Ze was net mijn kleine zusje." Natuurlijk zijn de twee volwassen en hebben ze niet langer die broer of zus-achtige relatie!

6 Ze hebben leuke foto's gemaakt op Red Carpet Events

Mila Kunis en Ashton Kutcher waren in het echte leven verre van geliefden, maar ze poseerden nog steeds altijd zij aan zij op rode loper-evenementen. Het is moeilijk om hun oude rode loperfoto's niet te vergelijken met hun huidige. Deze twee hebben zeker een enorme glow-up gehad, maar zien er nog steeds even prachtig uit samen!

5 Ashton had altijd iets met Mila

Volgens Daily Mail beweert een bron dicht bij Ashton Kutcher dat Kutcher Mila Kunis leuk vindt sinds zijn dagen op That '70s Show. Kutcher heeft dit nooit publiekelijk bevestigd, maar door hun chemie op het scherm lijkt het wel of het waar kan zijn!

4 Ashton speelde een hilarische grap met haar

Ashton Kutcher is een enorme grappenmaker, vooral bekend van zijn eigen MTV-serie Punk'd, waarmee hij begin jaren 2000 beroemdheden in de maling nam. Zijn co-ster Mila Kunis was toevallig een van de beroemdheden die hij in de maling nam! Kutcher liet Kunis geloven dat een hond vastzat in een riool, wat uiteindelijk voor veel hilarische problemen zorgde.

3 Ze was super enthousiast om zijn vriendin te spelen

"Ik begon te schreeuwen, het was gewoon de grootste schok," vertelde Kunis ET over haar reactie toen ze ontdekte dat ze met Ashton Kutcher zou gaan werken in een van hun eerste interviews voor de show. Het goede nieuws is dat ze nu enthousiast kan zijn om zijn vrouw te zijn - in het echte leven!

2 Ze was bang om hem te kussen

Ashton Kutcher stond bekend als model voordat hij de hoofdrol speelde in That '70s Show, wat de zaken volgens E Online veel ongemakkelijker maakte voor Mila Kunis. "Ik had zoiets van, 'Oh, hij is zo schattig, het is het Calvin Klein-model!'" Deelde Kunis, "toen dacht ik: 'Ik moet hem kussen?'"

1 Mila gaf toe dat ze dacht dat Ashton knap was

Hoe graag Mila Kunis ontkent verliefd te zijn op Ashton Kutcher, vertelde ze NBC dat ze hem wel aantrekkelijk vond: "Ik had een moment waarop ik dacht: 'Nou, hij is knap.' En voor de eerste keer in mijn leven dacht ik dat Ashton eigenlijk knap was, " verklaarde Kunis.

Aanbevolen: