12 beroemdheden die Chris Evans zouden kunnen vervangen als Captain America (3 Who Never Could)

Inhoudsopgave:

12 beroemdheden die Chris Evans zouden kunnen vervangen als Captain America (3 Who Never Could)
12 beroemdheden die Chris Evans zouden kunnen vervangen als Captain America (3 Who Never Could)
Anonim

Als het gaat om het casten van een rol als Captain America, is het cruciaal om de juiste persoon voor de rol te kiezen. Veel acteurs deden auditie voor de rol, maar uiteindelijk ging het naar Chris Evans.

Chris Evans begon zijn carrière in de vroege jaren 2000 met optredens in films als Not Another Teen Movie, Cellular en The Perfect Score. In 2005 kreeg hij zijn geluk toen hij werd gecast als Johnny Storm AKA Human Torch in de superheldenfilm Fantastic Four en het vervolg Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Slechts een paar jaar later versloeg hij tientallen andere getalenteerde acteurs om de rol van Captain America in het Marvel Cinematic Universe op zich te nemen.

Vandaag kijken we naar enkele van de andere acteurs die in aanmerking kwamen voor de rol, een paar waarvan we denken dat ze auditie hadden moeten doen, en drie waarvan we denken dat ze nooit een kans zouden maken.

15 zou kunnen: Chris Pratt probeerde de rol uit voordat hij werd gecast in Guardians Of The Galaxy

Castingregisseur Sarah Finn was ervan overtuigd dat Chris Pratt ideaal was voor Captain America, maar ze had zelfs moeite om hem auditie te doen omdat hij niet enthousiast was over de rol. Toen Finn hem eenmaal ontmoette, realiseerde ze zich dat hoewel hij niet helemaal geschikt was voor de rol, hij perfect was voor de rol van Star-Lord.

14 Zou kunnen: we kunnen Paul Rudd helemaal zien als Steve Rogers

Vanaf het moment dat hij Cher's liefdesbelang in Clueless speelde in de jaren 90, wisten we dat de toekomst rooskleurig zou zijn voor Paul Rudd. Tegenwoordig is hij vooral bekend door het spelen van Ant-Man in de MCU, maar we denken dat hij met zijn uiterlijk, charme en zelfvertrouwen gemakkelijk in de rol van Captain America zou kunnen glippen.

13 zou kunnen: Garrett Hedlund werd uitgenodigd om auditie te doen, maar wees het aanbod af

Garrett Hedlund werd uitgenodigd om auditie te doen voor de rol van Captain America, maar slaagde vanwege zijn loyaliteit aan de Tron-filmfranchise. "Het was niet nodig om daar nog een heroïsch personage mee te mengen. Kortom, we gaven het eigenlijk altijd door. Ik dacht niet dat dat mijn optreden was", zei hij.

12 Nooit kon: Joe Jonas wilde wanhopig Captain America worden

Zowel Joe Jonas als zijn broer Kevin wilden heel graag de rol van Captain America spelen en deden allebei auditie voor de rol. Natuurlijk, in die tijd hadden ze het tegen een behoorlijk sterk Hollywood-talent, dus er kwam niets uit en we denken dat het waarschijnlijk beter is dat dingen op die manier zijn verlopen.

11 Kan: Ryan Phillippe was een topkandidaat voor de rol

Ryan Phillippe was een van de grootste kanshebbers voor de hoofdrol in Captain America: The First Avenger en we weten zeker dat hij de rol had kunnen spelen als Chris Evans hem niet had verslagen. Het lijkt erop dat Philippe ook heel enthousiast was over de rol en zei: "Na Superman was hij een beetje mijn favoriet".

10 zou kunnen: de naam van Channing Tatum was in de mix voor Captain America

Channing Tatum, die al had bewezen dat hij een sterk actiepersonage kon spelen met zijn optreden in G. I. Joe: The Rise of Cobra, werd door Marvel benaderd om uit te proberen voor de Captain America-rol. Zijn naam werd tijdens de vroege ontwikkelingsfasen in de mix gegooid en het is gemakkelijk te zien waarom.

9 zou kunnen: Taylor Kitsch van slagschip zou kunnen hebben wat nodig is

Taylor Kitsch is vooral bekend van het spelen van Tim Riggins op Friday Night Lights en van films zoals X-Men Origins: Wolverine, Battleship, Lone Survivor en John Carter. Hoewel hij nooit officieel is benaderd voor de rol, denken we dat hij het charisma en de looks heeft om Captain America te spelen.

8 zou kunnen: John Krasinski stond op de shortlist om Captain America te spelen

Na het zien van zijn optreden in Michael Bay's 13 Hours, twijfelen we er geen moment aan dat John Krasinski een ongelooflijke Captain America had kunnen maken, maar helaas was het niet de bedoeling. Om het nog een beetje erger te maken, ontdekte hij dat hij de rol aan Chris Evans had verloren op de verjaardag van zijn vrouw - ouch.

7 zou kunnen: Ryan Gosling zou het gemakkelijk kunnen overnemen als Steve Rogers

Met al zijn ervaring zijn we er zeker van dat Ryan Gosling veel zou hebben bijgedragen aan de rol van Captain America en hoewel hij nooit officieel was gekoppeld aan de castingoproep, is het leuk om je voor te stellen hoe het Marvel-universum eruit zou kunnen zien met Gosling als de Eerste Wreker. We kunnen dromen, toch?

6 Nooit: we kunnen Josh Hutcherson gewoon niet voorstellen als een superheld

Hoewel hij helemaal geen slechte acteur is, kunnen we ons niet voorstellen dat Josh Hutcherson van Hunger Games de rol van Captain America of een andere superheld zou spelen. Als er een rol voor hem in de MCU zou zijn, zijn we er vrij zeker van dat dit niet het hoofdpersonage zou zijn.

5 zou kunnen: Jensen Ackles deed auditie voor de rol

Supernatural-ster Jensen Ackles deed auditie voor de rol van Captain America en hoewel Marvel besloot om met Chris Evans te gaan, waren ze zo onder de indruk van Ackles dat ze hem de rol van Hawkeye aanboden. Helaas kon hij de rol niet accepteren vanwege planningsconflicten met Supernatural. Wat jammer!

4 zou kunnen: Sebastian Stan probeerde Captain America uit en werd in plaats daarvan Bucky Barnes

Tegenwoordig staat Sebastian Stan bekend om het spelen van de rol van Bucky Barnes, maar dat was niet de rol die hij oorspronkelijk wilde. Hij deed auditie om Captain America te spelen en was teleurgesteld toen hij werd afgewezen, maar was blij dat hij in plaats daarvan een andere MCU-rol kreeg aangeboden. Zou hij de First Avenger hebben gespeeld? Wij denken van wel!

3 zou kunnen: na hem in Wonder Woman te hebben gezien, weten we zeker dat Chris Pine de rol op zich zou kunnen nemen

We weten al dat Chris Pine de aanwezigheid en het talent op het scherm heeft om een actiefilm te leiden, dus we denken dat hij ideaal zou zijn geweest voor de rol van Captain America. Na zijn optredens in films als Star Trek en Wonder Woman, zijn we eigenlijk verrast dat de MCU nog niet heeft geprobeerd hem aan te melden.

2 zou kunnen: Marvel probeert Zac Efron al een tijdje te krijgen

Sinds zijn Disney-dagen heeft Zac Efron een steeds gevarieerdere carrière gehad, maar tot nu toe is hij erin geslaagd om de grote stripboekfranchises te vermijden. Hoewel, het gerucht gaat dat ze hem al jaren scripts sturen. Had Zac de rol van Captain America op zich kunnen nemen? Wij denken van wel.

1 Kon nooit: Dane Cook moest zich verontschuldigen na zijn Captain America-auditie

Heel veel acteurs uitgeprobeerd voor de rol van Captain America. Zelfs komiek Dane Cook besloot zijn geluk te beproeven en regels voor de rol te lezen. Hoewel hij daarna een kritieke fout maakte door te tweeten over wat hij zojuist had gedaan - strikt tegen de regels van Marvel. Hij verontschuldigde zich voor zijn impulsieve gedrag, dat duidelijk geen goede indruk maakte.

Aanbevolen: