Mary Elizabeth Winstead gaf de kans door om te schitteren in de beste tienerfilm aller tijden

Inhoudsopgave:

Mary Elizabeth Winstead gaf de kans door om te schitteren in de beste tienerfilm aller tijden
Mary Elizabeth Winstead gaf de kans door om te schitteren in de beste tienerfilm aller tijden
Anonim

In de hele filmgeschiedenis is men het er algemeen over eens dat bepaalde soorten films de meeste passie bij kijkers opwekken. Iedereen weet bijvoorbeeld dat veel mensen heel veel geven om sci-fi, fantasy en superheldenfilms. Er is echter een ander genre dat niet genoeg lof krijgt voor het opwekken van passie bij kijkers, tienerfilms.

Voor iedereen die bewijs wil zien van hoeveel tienerfilmfans om het genre geven, hoeven ze alleen maar te kijken hoe hartstochtelijk mensen van sommige van die films houden. Immers, hoewel tienerfilms meestal verre van realistisch zijn, worden veel van hen keer op keer bekeken. Om die reden grijpen acteurs meestal de kans aan om in hen te schitteren, zelfs als ze veel te oud zijn voor hun tienerfilmrol. Aan de andere kant, toen Mary Elizabeth Winstead de kans kreeg om mogelijk te schitteren in de beste tienerfilm aller tijden, liet ze die enorme kans voorbij gaan. En die tienerfilm was Mean Girls…

Mean Girls is de beste tienerfilm aller tijden

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat iedereen zijn eigen mening heeft en dat niemand het ooit eens zal worden over zoiets als de beste tienerfilm aller tijden. Per slot van rekening zijn er door de jaren heen veel geliefde tienerfilms geweest, waaronder She's All That, Booksmart, 10 Things I Hate About You, Easy A, To All the Boys I've Loved Before en vele anderen.

Ondanks dat alles, als je kijkt naar lijsten met de beste tienerfilms aller tijden, is er één film die vaak de nummer één positie inneemt of eindigt in de buurt van de top van de meeste, Mean Girls. Toch lijdt het geen twijfel dat sommige aspecten van Mean Girls niet goed zijn verouderd, inclusief alle slt-shaming en Damian die wordt beschreven als "bijna te homo om te functioneren". Er is echter een reden waarom mensen die problemen over het hoofd zien tot het punt dat The Guardian in 2018 een artikel publiceerde waarin Mean Girls de perfecte tienerfilm werd genoemd. Met dat alles in gedachten lijkt de consensus zeker te zijn dat Mean Girls de beste tienerfilm is. film aller tijden.

Waarom Mary Elizabeth Winstead niet speelde in Mean Girls

Op dit punt in de carrière van Mary Elizabeth Winstead is het duidelijk dat ze getalenteerd genoeg is om zowat elke acteerrol te vervullen. Winstead heeft tenslotte lof gekregen voor haar werk in een breed scala aan projecten, waaronder het derde seizoen van Fargo, 10 Cloverfield Lane, Faults, All About Nina en Birds of Prey. Om die reden is het volkomen logisch dat zelfs voordat Winstead beroemd werd vanwege die films, ze de kans kreeg om auditie te doen voor Mean Girls. Helaas voor Mary onthulde Winstead tijdens een Collider-interview met Perri Nemiroff in 2019 dat haar moeder haar ervan overtuigde haar Mean Girls-auditie af te wijzen.

"Ik herinner me dat het gedeeltelijk was omdat mijn moeder, toen ik jonger was, echt betrokken was bij mijn carrière en dus we allebei scripts lazen en soms zei ze: 'Ew, dat is verschrikkelijk.' Weet je, alsof de humor ordinair was of wat dan ook, en dus haatte ze dat script en zei ze: 'Daar doe je geen auditie voor.' En ik had gewoon zoiets van: 'O, oké. Wat dan ook.'"

Gezien het feit dat Mary Elizabeth Winstead alleen een Mean Girls-auditie kreeg aangeboden, is het heel goed mogelijk dat ze niet in de film zou zijn gecast, zelfs als ze probeerde het te krijgen. Rekening houdend met het feit dat Winstead op dat moment ook niet beroemd was geworden, is het ook niet alsof ze een rol in de film zou krijgen vanwege haar naamwaarde. Echter, gezien hoe getalenteerd Winstead duidelijk is als acteur, lijkt het zeer waarschijnlijk dat ze een deel van de cast van Mean Girls zou zijn geworden als haar moeder niet gevoelig was voor gevoeligheden.

Mary Elizabeth Winstead speelde nog steeds in geweldige tienerfilms

Hoewel het jammer is dat Mary Elizabeth Winstead niet speelde in Mean Girls, kan ze er zeker van zijn dat ze tijdens haar carrière in een aantal uitstekende tienerfilms speelde. Zo heeft Winstead een gedenkwaardige rol in de hartverscheurende film The Spectacular Now. Hoewel de meeste mensen The Spectacular Now niet beschouwen als een traditionele tienerfilm vanwege de dramatische en onverschrokken film, komt de film wel in aanmerking. The Spectacular Now richt zich immers op tienerpersonages.

Als mensen praten over de beste tienerfilms aller tijden, komt de Disney-film Sky High zelden ter sprake in het gesprek. Zoals iedereen die Sky High heeft gezien waarschijnlijk zal bevestigen, is dat echter jammer, want het is een buitengewoon leuke film die de meeste kijkers herhaaldelijk aan het lachen maakt. Om die reden heeft Sky High veel fans die zich met plezier herinneren dat Winstead een cruciale rol speelt in de film.

Ten slotte moet de meest voor de hand liggende tienerfilm waarin Mary Elizabeth Winstead speelde Scott Pilgrim vs.de wereld. Misschien wel de tienerfilm met de meest gepassioneerde cult-aanhang aller tijden, Scott Pilgrim vs. the World is zo'n geheel unieke film dat hij op zichzelf staat in een erg druk genre. Hoewel regisseur Edgar Wright de meeste eer verdient voor Scott Pilgrim vs. the World, is het ook duidelijk dat Winstead een enorme rol speelde in de film die zo geweldig werd. De kijkers moesten tenslotte het idee kopen dat Scott Pilgrim door zoveel hoepels zou springen om bij Ramona Flowers te zijn, dus het maakte het verschil dat een acteur zo getalenteerd als Winstead haar tot leven bracht.

Aanbevolen: