Een blik op de relatietijdlijnen van Meredith Grey, in 20 foto's

Inhoudsopgave:

Een blik op de relatietijdlijnen van Meredith Grey, in 20 foto's
Een blik op de relatietijdlijnen van Meredith Grey, in 20 foto's
Anonim

Merediths relaties zijn altijd vermakelijk en interessant geweest. Helaas zijn ze ook nooit gemakkelijk geweest. De bergen die ze heeft moeten beklimmen om zulke prachtige uitzichten te bereiken, waren echt heel moeilijk. Dit heeft waarschijnlijk veel te maken met haar opvoeding en de relatie die ze had met haar ouders. Ondanks haar jeugd is ze er gelukkig in geslaagd om emotioneel te groeien en een persoon te worden die niet alleen in staat is tot liefde, maar ook iemand die daadwerkelijk liefde wil.

Na alles is gezegd en gedaan, kunnen we het erover eens zijn dat haar relatie met Derek de meest betekenisvolle was die ze had. Het was magisch en mystiek. En als gevolg daarvan bleef ze achter met drie prachtige kinderen. Hoewel, de show moet doorgaan, en haar liefdesleven ook.

20 Derek Shepherd begon als gewoon een man in een bar en Meredith Gray was gewoon een meisje in een bar

Derek en Meredith zitten samen in een bar
Derek en Meredith zitten samen in een bar

Op een avond was er een man in een bar en hij ontmoette een meisje in een bar. Volgens Derek maakte Meredith misbruik van hem omdat hij "dronken, kwetsbaar en knap" was. Natuurlijk weten we allemaal dat dat niet het geval was, en eigenlijk hadden ze allebei de schuld!

19 Na hun one night stand werd het serieus

Derek en Meredith in het trappenhuis aan het werk
Derek en Meredith in het trappenhuis aan het werk

Meredith had geen idee dat ze de liefde van haar leven had ontmoet toen ze Derek ontmoette. En hij had ook geen idee, dus toen ze de volgende ochtend hun ogen weer sloten, begon de achtervolging pas echt. Maar die vreugde was van korte duur en hun relatie verliep ook niet zoals gepland.

18 Meredith's nacht met Steve Murphy was hilarisch onhandig

Steve was een one night stand die medische hulp nodig had na het slapen met Meredith
Steve was een one night stand die medische hulp nodig had na het slapen met Meredith

Dus, Meredith ging op avontuur en ze vond weer een willekeurige one night stand… Dit was een grote fout en kwam zeker terug om haar te achtervolgen. De ochtend erna was zo ongemakkelijk, en nog erger toen Steve in het ziekenhuis opdook met een nogal gênante toestand…

17 Finn Dandridge was de volgende in de rij voor Meredith's Love

Finn was de dierenarts met Meredith gedateerd
Finn was de dierenarts met Meredith gedateerd

Derek was nog getrouwd toen hij contact maakte met Meredith, niemand zag het aankomen! Ze was meer dan kapot toen ze erachter kwam. Maar ze ging verder en begon weer op het veld te spelen. Ze begon te daten met Finn, de dierenarts die hielp met de behandeling van Doc, de hond die Meredith en Derek adopteerden.

16 Dubbel daten - Meredith dateert Finn en Derek tegelijkertijd

Meredith ziek in een ziekenhuisbed met Derek en Finn
Meredith ziek in een ziekenhuisbed met Derek en Finn

De dingen veranderden snel, en uiteindelijk, toen Meredith als patiënt in het ziekenhuis belandde met blindedarmontsteking, besloot ze Derek en Finn te laten strijden om haar tijd en aandacht. Het was een zware wedstrijd, maar Meredith vond het leuk om door deze beide heren te worden uitgelokt! Onnodig te zeggen dat Finn verloor.

15 Nadat Derek en Finn streden, won Derek

Derek Herder
Derek Herder

Het is geen verrassing dat McDreamy zonder twijfel won. Wie zou deze hunk niet willen kiezen? En nogmaals, Meredith en Derek gingen verder waar ze waren gebleven. Ze werden opnieuw verliefd… Het was een reis waar we met plezier naar hebben gekeken. Maar nogmaals, dit duurde ook niet lang - nogal voorspelbaar!

14 Toen Derek Addison koos, koos Meredith George (kort)

George in het Seattle Grace Hospital
George in het Seattle Grace Hospital

En toen die relatie geen stand hield, was George er om de stukken op te rapen. Hij had oog voor Meredith vanaf het moment dat hij haar bij de interne mixer zag. Hij kon alles opnoemen over haar uiterlijk die avond. Toen ze samen naar bed gingen, was het verschrikkelijk voor hen allebei!

13 Derek realiseerde zich dat het beter was met Meredith dan met Addison

Derek kust Meredith terwijl hij in scrubs zit
Derek kust Meredith terwijl hij in scrubs zit

Na een lang en pijnlijk proces besloot Derek de zaken met zijn vrouw Addison te beëindigen. Uiteindelijk accepteerde Meredith - opnieuw. Het gelukkige paar hoopte nog lang en gelukkig te leven. De reis was in het begin zo ongelooflijk rotsachtig geweest en het zou er niet gemakkelijker op worden… Maar misschien was het de moeite waard.

12 Meredith bouwde een kaarsenhuis voor haar en Derek

Meredith en Derek staan in het Candle House
Meredith en Derek staan in het Candle House

Een deel van hun lange reis was het samenwerken aan een klinische proef voor de ziekte van Alzheimer. Deze ziekte sloeg dicht bij huis toe door de moeder van Meredith. Dit was net zo rotsachtig als hun relatie. Toen het succes toesloeg, was dat een excuus om het te vieren en Meredith werd geïnspireerd om een kaarsenhuis voor Derek te bouwen.

11 Ten slotte stelde Derek de vraag

Derek vraagt Meredith ten huwelijk in de lift
Derek vraagt Meredith ten huwelijk in de lift

Toen alles goed ging, bemande Derek om Meredith ten huwelijk te vragen. Hij ging niet op één knie zitten, zoals de traditie suggereert. Toch ging hun relatie eigenlijk naar de volgende stap. De lift was gevuld met een aantal scans van alle zaken waaraan ze samen hadden gewerkt. Hoe romantisch!

10 Toen maakten ze het officieel op een post-it

Meredith en Derek schrijven hun huwelijksgeloften
Meredith en Derek schrijven hun huwelijksgeloften

Omdat we twee erg drukke dokters waren, was er geen tijd om een witte bruiloft vol jurken, champagne en cake te plannen. Dus lieten ze Izzy er namens hen een plannen. Ze gaven uiteindelijk ook hun bruiloft weg en namen genoegen met een post-it-huwelijk. Het was inderdaad een mooi, gedenkwaardig moment.

9 Meredith en Derek begonnen een gezin door baby Zola te adopteren

Meredith Zola en Derek eten in cafetaria
Meredith Zola en Derek eten in cafetaria

Meredith had moeite om een zwangerschap uit te dragen en kreeg te horen dat ze een "vijandige baarmoeder" had. Dus toen baby Zola een thuis nodig had, lag het voor de hand om haar te adopteren. Dat was het begin van het uitbreiden van hun gezin. Weinig wist Meredith, ze zou binnenkort zwanger zijn …

8 Helaas stierf Derek aan een hoofdwond

Meredith leunt op Derek tijdens zijn laatste aflevering
Meredith leunt op Derek tijdens zijn laatste aflevering

Ze leefden bijna nog lang en gelukkig, maar toen kreeg Derek een ernstig ongeluk en liep hij helaas een hoofdwond op. Dit was erg ironisch aangezien hij een neurochirurg is… Toch zullen fans nooit het moment vergeten dat Meredith hem moest laten gaan en ze zonder hem verder moest.

7 Cristina en Meredith waren niet alleen verdraaide zussen - het waren zielsverwanten

Meredith en Cristina leunen op elkaar
Meredith en Cristina leunen op elkaar

Deze dames hebben een vriendschap die dieper gaat dan de oceanen. Deze gestoorde zussen hebben samen een lange weg afgelegd en hebben zoveel overleefd. Hoewel ze het niet altijd met elkaar eens waren, vormden ze een geweldig team. Christina was de eerste die het zei, dat Meredith haar 'persoon' was - het was een betekenisvol moment!

6 Na Dereks overlijden was William Thorpe de eerste man met Meredith gedateerd (en het eindigde slecht)

Meredith staat met William
Meredith staat met William

Het duurde erg lang voordat Meredith het datingspel deed nadat Derek stierf. Wie kan het haar kwalijk nemen? Een liefde die zo groot is, is moeilijk te verslaan of zelfs te evenaren. Toen het niet goed ging met William Thorpe, waren we niet verrast. We vragen ons af of hij nog steeds op haar wacht…

5 Nathan Riggs was de volgende in de rij

Meredith en Nathan staan te praten
Meredith en Nathan staan te praten

Uiteindelijk nam Meredith genoegen met Nathan Riggs, maar het duurde ook een eeuwigheid voordat ze zich op haar gemak voelde met hem te daten. Net toen het serieus begon te worden, kwam Nathans lang verloren liefde terug en verliet hij Meredith om bij haar te zijn. We dachten dat deze relatie stand zou houden, maar dat was duidelijk niet het geval.

4 Meredith had een korte blind date met John

Afbeelding
Afbeelding

Meredith sprong terug in het datingspel en ging op een blind date. Ze belandde per ongeluk bij de verkeerde man, maar hun lunchafspraak verliep heel goed. Het zag er veelbelovend uit, maar toen zei John dat 'ene ding' dat de date heel abrupt beëindigde. Het was echter jammer…

3 Lincoln en Meredith's liefde was van korte duur

Link en Meredith praten
Link en Meredith praten

Lincoln is een van de nieuwe artsen in het Gray Sloan Memorial Hospital. Sommige van de andere artsen, voornamelijk Jo Wilson, drongen erop aan dat Meredith een romantische relatie met Linc zou krijgen. We dachten dat het een ontluikende relatie was, maar het eindigde zo ongeveer toen Meredith hem een knipbeurt gaf. Het siste snel…

2 Andrew DeLuca was een van Merediths nieuwste liefdesinteresses

Andrew in gesprek met Meredith
Andrew in gesprek met Meredith

In recentere seizoenen heeft Meredith de gevoelens onderzocht die ze voor Andrew heeft ontwikkeld. Ze kwamen samen in een lift vast te zitten en hij sprak Italiaans tegen haar. Hij had ook geen idee dat ze de taal sprak… Toch leek dit de plek te zijn waar het allemaal begon voor hen tweeën

1 Het lijkt alsof Meredith op zoek is naar liefde met Hayes

Meredith en Hayes aan het praten
Meredith en Hayes aan het praten

Andrew heeft het uitgemaakt met Meredith - een beetje. Het lijkt alsof hij door wat 'dingen' gaat. Terwijl Andrew alles aan het uitzoeken is, begint Hayes er steeds meer uit te zien als een geschikte optie om zich te settelen. Ze hebben immers dezelfde achtergrond. Laten we afwachten…

Aanbevolen: