15 dingen die de cast van Tiger King zei nadat de Netflix-documentaire was uitgezonden

Inhoudsopgave:

15 dingen die de cast van Tiger King zei nadat de Netflix-documentaire was uitgezonden
15 dingen die de cast van Tiger King zei nadat de Netflix-documentaire was uitgezonden
Anonim

Sinds de release op 20 maart 2020 is Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness een culturele moloch geworden en heeft het de aandacht getrokken van het hele internet. Met de meeste mensen die momenteel thuis zitten onder overheidsmandaat, bleek de surrealistische documentaire de perfecte ontsnapping voor de collectieve verbeelding. De serie is een van de meest succesvolle releases van Netflix tot nu toe, nadat alleen al in de eerste tien dagen meer dan 34 miljoen mensen Tiger King hebben gestreamd.

Onderwerp Joe Exotic, geboren Schreibvogel, een voormalige dierenverzorger uit Oklahoma, zit momenteel een gevangenisstraf van tweeëntwintig jaar uit in het Federale Medisch Centrum in Fort Worth, Texas. Exotic opende in 1999 het Garold Wayne Exotic Animal Memorial Park als dierenasiel voor bedreigde en bedreigde diersoorten. Hij exploiteerde het park twintig jaar, later omgedoopt tot Greater Wynnewood Exotic Animal Park. De serie onthult de kleine wereld van grote katten in de Verenigde Staten en de oorlog tussen Joe Exotic en natuurbeschermer uit Florida, Carole Baskin. Met alle aandacht zijn de onderwerpen doorgegaan met het becommentariëren van de documentaire.

Lees verder voor 15 dingen die de cast van Tiger King zei nadat de Netflix-documentaire was uitgezonden!

14 Eric Goode en Rebecca Chaiklin staan erop dat alle proefpersonen de bedoeling wisten

Directeuren Eric Goode en Rebecca Chaiklin wijdden zich meer dan vijf jaar aan het observeren van het leven, de dierentuin en de relaties van Joe Exotic, inclusief zijn voortdurende vete met de bedreigde kattenactivist Carole Baskin, waardoor Exotic in de gevangenis belandde. Verschillende onderwerpen beweerden nadat de documentairereeks was uitgevallen dat de filmmakers een apart project hadden gepitcht, een bewering die Goode en Chaiklin weerleggen.

13 Carole Baskin is teleurgesteld in de documentaire en beweert dat het allemaal leugens zijn

Carole Baskin deelde onlangs haar teleurstelling: “Het heeft een segment gewijd aan het suggereren, met leugens en toespelingen van mensen die niet geloofwaardig zijn, dat ik een rol had bij de verdwijning van mijn man Don 21 jaar geleden […] Ze gaven niet om de waarheid. De onsmakelijke leugens zijn beter om kijkers te trekken.”

12 Rick Kirkham verdedigt de documentaire als angstaanjagend nauwkeurig

Rick Kirkham deelde zijn mening over Baskin en Exotic na jaren observeren: "Ze zijn allebei hetzelfde", vertelde hij aan TMZ. “Ik denk dat Carole dezelfde dingen heeft gedaan als Joe al jaren: katten fokken, geld verdienen met het fokken van katten en mensen binnenlaten om de katten te zien. Het enige is, Carole… ik weet niet of ze de dieren net zo mishandelt als Joe, maar een dier in een kooi stoppen is op zich al mishandeling.'

11 Howard Baskin beweert dat de makers zijn vertrouwen hebben verraden

Howard Baskin verscheen samen met zijn vrouw van zestien jaar in Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness en verdedigde haar reputatie tegen beweringen van Joe Exotic dat ze haar tweede echtgenoot, Don Lewis, had vermoord. Ze begon het behoud van de Big Cat Rescue met de miljoenen van Lewis. Zij en Howard beweren dat Goode de documentaire heeft gepitcht als 'de Blackfish of big cats'.

10 Bhagavan "Doc" Antle verwerpt zijn afbeelding

Doc Antle, een exotische dierenverzorger uit Zuid-Carolina, betwist de waarheid van de serie: "Ik heb ze herhaaldelijk verteld dat ik niet betrokken wil zijn bij een show waarin je de vete van Carole en Joe aan de gang hebt. Alles ging opzij op een geweldige, explosieve, vermakelijke manier."

9 John Findlay vindt dat de nieuwe hem niet in de spotlights stond

Toen hij werd geïnterviewd door Entertainment Weekly, beweert John Finlay dat de regisseurs specifiek beeldmateriaal hebben gekozen, waardoor hij in een bepaald licht werd geplaatst. Zijn grootste klacht: "Ze hebben me nooit het echte nieuwe en verbeterde me laten zien", vertelde hij aan ET, eraan toevoegend dat hij van plan is om met een producent of verslaggever om de tafel te gaan om het verhaal van zijn leven volledig te vertellen.

Dillion Passage heeft veel geleerd over de vete van Joe en Carole

Dillion Passage trouwde in 2017 met Joe Exotic, niet lang voor zijn arrestatie en proces. De rechtbank beschuldigt Exotic van moord voor huur en zeventien federale aanklachten van dierenmishandeling. Passage wilde zijn man steunen en stelde niet veel vragen over zijn vete met Baskin, maar vond de documentaire fascinerend.

8 Rick Kirkham zegt dat Joe een slechte man is

E! Online meldde onlangs dat Kirkham zei: "Er was nog veel meer om over te praten; veel meer dat over Joe Exotic had kunnen worden getoond en hoe wild en gek en boosaardig de man eigenlijk was, 'zei Kirkham, eraan toevoegend dat een meer accurate weergave de documentaire zou nemen, 'vermenigvuldig het [en] zet het op steroïden.”

7 John Reinke heeft Joe niet meer gesproken sinds hij naar de gevangenis ging

Zoomanager John Reinke heeft al lang niet meer met Exotic gesproken sinds zijn opsluiting in het Federale Medisch Centrum, Fort Worth: “Niet omdat ik Joe haat. Ik moet van de man houden. Ik heb daar 14 jaar gezeten… We hebben net een band opgebouwd en ik wist dat als ik hem zou bellen terwijl hij vastzat, hij zijn mond niet zou houden.'

6 Saffery erkent zijn verkeerde geslacht

Een van de in het oog springende problemen in Tiger King is de afbeelding van dierentuinmedewerkers, zoals veteraan Saff Saffery, die herhaaldelijk wordt misleid: "Ik ben altijd langs 'hem' gegaan sinds ik dat hardop kon zeggen." De meerderheid van de aanbevolen personen, waaronder Joe Exotic en Rick Kirkham, gebruiken in de hele documentaire "zij/haar" voornaamwoorden voor Saffery.

5 Jeff Lowe vindt het allemaal belachelijk

Jeff Lowe heeft veel gezegd sinds de release van Tiger King, zoals: “Het beeld dat wij de dierentuin van Joe stelen was erg oneerlijk, want we kwamen hier om hem te helpen, we hebben het weer op de rails. We zijn vertrokken om te verhuizen omdat we niet in een dierentuin in Oklahoma wilden zijn.”

4 "Doc" Antle ontkent beweringen dat hij meerdere vrouwen heeft

Door de serie van zeven afleveringen wordt Doc Antle beschuldigd van behoorlijk afschuwelijke dingen. De documentaire eindigde met het onthullen van Antle's dierentuin werd eind 2019 overvallen. Voormalig medewerker, Barbara Fisher, spreekt zich uit tegen Antle in de documentaire voor het nemen van meerdere vrouwen. Dit is iets wat Antle heeft ontkend sinds de documentaire.

3 Dillon Passage heeft onthuld hoe opgewonden Joe is over de Doc

Dillion Passage spreekt naar verluidt tot drie keer per dag met zijn man Joe Exotic. Exotische telefoontjes vanuit de gevangenis en Passage vertelt hem alles over de media-aandacht: "Joe heeft de show niet kunnen bekijken, maar is blijkbaar "opgewonden" over de aandacht die hij krijgt sinds de vrijlating."

2 De zus van Travis Maldonado waarschuwde voor de verontrustende inhoud

Ze plaatste op Facebook na het zien van de serie: “EEN WAARSCHUWING VOOR IEDEREEN DIE DIT KIJKT…. WIE TRAVIS WIST… ik ben nu met mijn vader en zus aan het kijken…. HET TOONT DE ECHTE LIVE FOOTAGE VAN DE WERKELIJKE SCHIETEN - niet Travis zelf, maar de man in de kamer met Travis toen het gebeurde ….het gebeurde zo snel. ik heb de bewakingsbeelden al gezien, maar mijn zus Danielle niet en ze is nu verdomme haar shit kwijt… dus ik wilde je alleen maar waarschuwen.'

1 Joe Exotic wil dat Brad Pitt of David Spade hem spelen in een speelfilm

De wereld geniet van Tiger King: Murder, Mayhem en Madness, en Joe Exotic kan niet gelukkiger zijn. Ondanks zijn onvermogen om de serie te zien terwijl hij opgesloten zit, communiceert Joe Exotic zijn tevredenheid over zijn nieuwe beroemdheid en deed hij zelfs verzoeken aan acteurs om hem in een mogelijke biopic te spelen, waarbij hij expliciet vroeg om Brad Pitt of David Spade. Joe Exotic is nogal een karakter.

Aanbevolen: