De meest hartverscheurende dingen die de vrouw van Chadwick Boseman zei na zijn overlijden

Inhoudsopgave:

De meest hartverscheurende dingen die de vrouw van Chadwick Boseman zei na zijn overlijden
De meest hartverscheurende dingen die de vrouw van Chadwick Boseman zei na zijn overlijden
Anonim

Het overlijden van Chadwick Boseman werd door fans met veel verdriet ontvangen, omdat de dood van de acteur voor de meesten een verrassing was. De Black Panther-ster vocht al sinds 2016 tegen kanker. Boseman koos ervoor om dit een privé-aangelegenheid te houden en trotseerde de strijd buiten de schijnwerpers en ging door alsof er niets aan de hand was.

De stortvloed aan positieve berichten van zowel zijn vrienden als medeacteurs was hartverscheurend. Maar niet meer dan de woorden van zijn weduwe, Taylor Simone Ledward. Ledward was belast met de vroege dood van haar man, die een monolithische erfenis naliet. Taylor, ooit de liefhebbende echtgenoot van de voormalige “T’Challa, heeft openhartig gesproken over haar overleden echtgenoot en wat hij voor zichzelf betekende, maar ook voor de filmindustrie.

6 Hun huwelijk

Hoewel Boseman en Ledward al enkele jaren samen waren voordat hij stierf, trouwden ze pas minder dan een jaar voor zijn dood. Ze hielden het heel rustig en hielden de exacte datum van de bruiloft geheim voor het publiek.

5 Aanvaarding van zijn postume Golden Globe

Chadwick werd geëerd als de beste acteur in een drama tijdens de Golden Globes, wat bitterzoet was voor Taylor, aangezien de zanger kreeg de hartverscheurende taak om de prijs voor haar overleden echtgenoot in ontvangst te nemen. Tijdens haar Golden Globes-acceptatie zei Ledward (die tranen inhield): Hij zou God danken. Hij zou zijn ouders bedanken. Hij zou zijn voorouders bedanken voor hun begeleiding en hun opofferingen.” De nu huilende weduwe zou verder gaan: “Hij zou iets moois zeggen, iets inspirerends… Iets dat dat kleine stemmetje in ons allemaal zou versterken dat ons vertelt dat je het kunt. Dat zegt dat je door moet gaan, dat roept je terug naar waar je op dit moment in de geschiedenis mee bezig bent.”

4 SAG Awards-toespraak

Wijlen Boseman won in april 2021 de SAG award voor uitstekende prestaties door een mannelijke acteur in een hoofdrol. Simone, nu bekend met de plicht om namens hem onderscheidingen in ontvangst te nemen, was aanwezig en onder het bedanken van zijn ouders en leeftijdsgenoten leverde ze een citaat van haar overleden echtgenoot: Als je de wereld onevenwichtig ziet, wees dan een kruisvaarder die zwaar op de wip van de geest duwt Dat is een citaat van Chadwick Boseman.'

3 NAACP Image Awards-toespraak

Bewustwording van kanker is iets dat nooit kan worden onderschat. De dodelijke ziekte eist miljoenen per jaar. Met dat gevoel in gedachten zou Taylor duidelijk maken dat bewustzijn heel belangrijk is bij de NAACP Image Awards. In haar dankwoord zei Ledward: “Zoals altijd zou hij alle eer en glorie aan de allerhoogste God geven. Hij zou zijn vader en moeder bedanken, en hij zou de voorouders eren zoals wij hem nu eren. Taylor zou proberen de tranen in te houden voordat hij verder ging: "Bedankt, NAACP-onderscheidingen, dat je hem altijd zijn bloemen hebt gegeven. Hij was een ongewone artiest en een nog ongewoner persoon, maar de manier waarop we hem verloren, is helemaal niet ongewoon, niet in onze gemeenschappen.” Ledward zou verder gaan door toe te voegen: "Zwarte mensen in dit land hebben 20 keer meer kans om te worden gediagnosticeerd met darmkanker en 40 procent meer kans om eraan te overlijden." De duidelijk radeloze Ledwarddrong er toen bij mensen op aan om gescreend te worden en voegde eraan toe dat de ziekte te verslaan is. Op zijn zachtst gezegd een krachtige boodschap.

2 Critics Choice Awards

Chadwick ontving eerder dit jaar de Critics Choice Award voor Beste Acteur. Ledward geaccepteerd namens haar overleden echtgenoot en ontroerde het publiek met haar dankwoord: “Het is zo moeilijk om op deze momenten zo trots als wij op hem een feestelijk gevoel te vinden. Ja, voor zijn werk, maar vooral voor wie hij is als persoon. Zijn werk verdient dit, zijn werk in deze film verdient dit, hij verdient dit. Dus hij zou God altijd eerst en vooral danken in alles. Hij zou altijd zijn moeder en zijn vader eren. Hij zou altijd degenen erkennen die hem voorgingen, degenen die het pad hebben gecharterd, degenen die hem hun gaven hebben gegeven. Taylor vervolgde: 'Chad zegt misschien iets over het belang van dit verhaal, over het belang van zwarte stemmen die zwarte verhalen vertellen. Misschien grijpt hij dit moment aan om August Wilson te eren, een van de grootste toneelschrijvers van onze tijd. Zoals ik onlangs las, worden samenlevingen groot als oude mannen bomen planten in de schaduw waarvan ze weten dat ze nooit zullen zitten. Onze samenleving is misschien verre van geweldig, maar ik weet dat de zaden die je hebt geplant tot bossen zullen uitgroeien. Op een dag zullen ook wij lang genoeg zijn om de hemel te bereiken. Bedankt, Critics Choice en bedankt, Tsjaad.”

1 Sta op tegen kankerprestaties

Een oprecht afscheid was volledig te zien op het Stand Up To Cancer Event tijdens Taylor Simone Ledward's emotionele uitvoering. Woorden die we niet gesproken hebben; woorden werden gezongen terwijl de weduwe haar hart stortte in de ontroerende vertolking van I'll Be Seeing You. Haar zachte, beklijvende stem was luid en duidelijk te horen, net als de boodschap die ze overbracht. Terwijl Taylor zong, waren haar emoties volledig zichtbaar, terwijl ze zichzelf bleef uiten en haar kalmte bewaren. Een van de vele ontroerende aspecten van dit optreden is dat Ledward nog steeds te zien is met haar trouwring.

Aanbevolen: