De beste tv-programma's om met de meiden te bingewatchen (en waar ze te vinden zijn)

Inhoudsopgave:

De beste tv-programma's om met de meiden te bingewatchen (en waar ze te vinden zijn)
De beste tv-programma's om met de meiden te bingewatchen (en waar ze te vinden zijn)
Anonim

Nu de hele wereld voortdurend in quarantaine zit, zijn we er zeker van dat je sneller door je streamingwachtrijen bent gegaan dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Hoewel bingewatchen zeer bevredigend kan zijn, kan het een beetje eenzaam worden. Gelukkig hoef je met de hulp van FaceTime en andere videochatwebsites niet alleen te bingewatchen. Dat klopt, de avonden van je meisje hoeven niet te eindigen, ze moeten alleen digitaal worden!

Dit is het perfecte moment voor jou en je meisjes om achterover te leunen en geweldige tv-programma's te streamen. Van tv-klassiekers waar je decennia later nog steeds om moet lachen en huilen, tot nieuwe shows waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, we hebben je binge-watch-opties gedekt.

Dus waar wacht je nog op? Sms je vrienden, zeg dat ze hun snacks en drankjes klaar moeten maken en leun dan achterover en ontspan terwijl je naar een aantal fantastische tv-programma's kijkt.

15 Stap de wereld van het modetijdschrift binnen met het gedurfde type (Hulu)

Kat, Sutton en Jane lopen een feestje binnen in The Bold Type
Kat, Sutton en Jane lopen een feestje binnen in The Bold Type

The Bold Type is Freeform's nieuwste hitdrama dat zich afspeelt in de modetijdschriftwereld. Jane Sloane (Katie Stevens) ontmoette haar twee beste vrienden op de dag dat ze begon te werken bij Scarlet Magazine en sindsdien is het trio onafscheidelijk. Ze helpen elkaar door alles heen en bewijzen dat vrouwelijke vriendschap niet te stoppen is.

14 Voel je beter over je bakvaardigheid met Nailed It! (Netflix)

Gelukt
Gelukt

Het is leuk om bakshows te zien waarin professionele bakkers het tegen elkaar opnemen, maar het is nog leuker om te zien hoe gewone mensen op professioneel niveau proberen te bakken. Je zult niet alleen lachen om de slechte bakvaardigheden van de deelnemers, je zult ook samen lachen met de gastheer Nicole Byer.

13 Sex and the City is het originele BFF-drama (nu Hulu en HBO)

Seks in de stad
Seks in de stad

Sex and the City behoeft geen introductie. Het was iconisch toen het voor het eerst in première ging op HBO in 1998 en twintig jaar later is het nog steeds iconisch. De show wordt gecrediteerd voor het lanceren van Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) in het sterrendom. Volgens de NY Times heeft het ook verschillende modetrends beïnvloed, zoals kettingen met naamplaatjes.

12 Voel je als een badass met Sweet/Vicious (Amazon Prime Video)

Zoet/Vicious
Zoet/Vicious

Vooruitlopend op zijn tijd volgde Sweet/Vicious Jules (Eliza Bennett) en Ophelia (Taylor Dearden) die burgerwachten werden op hun universiteitscampus toen Titel X er niet in slaagde om studenten te beschermen die seksueel zijn misbruikt. Hoewel de show zwaar onderwerp behandelde, zat het ook vol met luchtige momenten en gelach dankzij de vreemde vriendschap van deze twee.

11 Gids voor vriendinnen om te scheiden leert ons dat iedereen advies nodig heeft (Netflix)

Gids voor vriendinnen om te scheiden
Gids voor vriendinnen om te scheiden

Bravo is een krachtpatser voor reality-tv-content die The Real Housewives-franchise al meer dan tien jaar een thuis heeft gegeven, maar in 2014 doken ze in de scriptwereld met Girlfriends' Guide to Divorce. De serie volgt Abby McCarthy (Lisa Edelstein), een zelfhulpauteur die merkt dat ze gaat scheiden. De scheiding stopt haar gewaardeerde carrière en dus ontstaat er chaos.

10 Zet je karaoke op met Zoey's buitengewone afspeellijst (Hulu)

Zoey's buitengewone afspeellijst
Zoey's buitengewone afspeellijst

Slechts een paar maanden geleden ging Zoey's buitengewone afspeellijst in première en heeft de wereld al stormenderhand veroverd. Zoey (Jane Levy) merkt dat ze na een ongeluk de diepste gedachten en gevoelens van mensen kan horen die worden uitgedrukt door middel van liedjes. Je zult zeker meezingen met alle populaire liedjes die de mensen rond Zoey uiteindelijk voor haar zingen!

9 Herbeleef je tienerangst met One Tree Hill

One Tree Hill
One Tree Hill

Een andere klassieker, One Tree Hill, werd negen jaar lang uitgezonden op de WB/CW. De serie volgde een groep tieners uit Tree Hill die door de achtbaan van situaties en emoties navigeerden die bij het opgroeien horen. Van sport tot zwangerschappen en mishandelingsschandalen tot geruchten over bedrog, One Tree Hill heeft genoeg drama voor iedereen.

8 The Royals is een soap die geschikt is voor een koningin (Amazon Prime Video)

Eleanor en Jasper van The Royals
Eleanor en Jasper van The Royals

Na Bravo's succes in de scriptafdeling, E! Network wilde ook meedoen aan de competitie en zo werd The Royals geboren. De serie volgt de familie Henstridge, de koninklijke familie van Engeland, terwijl ze door hun nieuwe normaal navigeren nadat de koning op schokkende wijze is vermoord in de straten van Londen. De show zit vol schandalen, drama en seks, dus eigenlijk is het perfect voor een meidenavond!

7 Nieuw meisje doet je misschien wensen dat je met drie mannen samenwoonde (Netflix)

Nieuw meisje
Nieuw meisje

Als de nachtelijke bingesessies van je meisje iets lichters willen, is New Girl zeker iets voor jou. Jess (Zooey Deschanel) beantwoordt een Craigslist-advertentie voor een nieuwe kamergenoot nadat ze het heeft uitgemaakt met haar loser-vriendje dat haar heeft bedrogen. Als ze aankomt, ontdekt ze dat haar nieuwe kamergenoten drie kerels zijn die een loft delen.

6 Dit zijn wij, laat je lachen en huilen (Hulu)

Dit zijn wij
Dit zijn wij

De meiden en jij kijken misschien al naar This Is Us, maar dat betekent niet dat je niet terug kunt gaan naar het begin en het nog een keer kunt bingewatchen! De Pearsons zijn vol van hart, gelach, pech en tonnen drama, waardoor het een geweldige show is om met vrienden te kijken.

5 Haal je reality-tv-show op met Vanderpump Rules (Hulu)

Vanderpomp regels
Vanderpomp regels

Bravo's Vanderpump Rule s volgt een groep medewerkers van West Hollywood hotspot SUR, die eigendom is van voormalig Real Housewives of Beverly Hills castlid Lisa Vanderpump. Aan drama is nooit gebrek voor de medewerkers van SUR die niet alleen samenwerken, maar ook vrienden zijn die spelen en af en toe (bijna altijd) samen slapen.

4 Je kunt nooit fout gaan met vrienden (Amazon Prime Video)

Vrienden
Vrienden

Op dit moment heeft iedereen en hun grootmoeder NBC's populaire sitcom Friends gezien. Het haalde tenslotte de krantenkoppen in zijn tijd omdat het de eerste sitcom was waar de cast bij elkaar bleef om een ongrijpbare deal van $ 1 miljoen per aflevering te sluiten. Friends is de perfecte show om met de meiden te kijken als je gewoon wilt chillen.

3 The Haunting Of Hill House is de perfecte binge voor horrorvrienden (Netflix)

The Haunting of Hill House
The Haunting of Hill House

Sommigen denken misschien dat The Haunting of Hill House niet op zijn plaats is voor een meidenavond, maar niet elke groep vriendinnen wil rondhangen en naar tranentrekkers of gekke sitcoms kijken, daarom is deze show perfect voor hen. De show volgt de familie Crain die zich terugvindt in hun spookachtige ouderlijk huis om de waarheid te ontdekken die ze zo lang geheim hebben gehouden.

2 Krijg een kijkje in het vroege leven van koningin Elizabeth met gedramatiseerde The Crown (Netflix)

The Crown-serie op Netflix
The Crown-serie op Netflix

In tegenstelling tot E's The Royals, dat puur fictief is, baseert Netflix's The Crown zich op historische feiten. Oorspronkelijk met Claire Foy als koningin Elizabeth II, volgt de serie het vroege leven van koningin Elizabeth terwijl ze worstelt met haar nieuwe rol als koningin van Engeland na de dood van haar vader.

1 Grace en Frankie bewijzen dat het nooit te laat is om een nieuwe BFF te maken (Netflix)

Grace en Frankie
Grace en Frankie

We vinden het allemaal leuk om te denken aan onszelf en onze BFF's die samen ouder worden. Daarom is Grace and Frankie de perfecte show om met vrienden te bingewatchen. Hoewel Grace (Jane Fonda) en Frankie (Lily Tomlin) aan het begin van de serie niet de beste vrienden zijn, leren ze al snel dat ze samen sterker zijn dan apart.

Aanbevolen: