Below Deck': Fraser Olender en Heather Chase uitgeroepen tot 'gemene meiden

Inhoudsopgave:

Below Deck': Fraser Olender en Heather Chase uitgeroepen tot 'gemene meiden
Below Deck': Fraser Olender en Heather Chase uitgeroepen tot 'gemene meiden
Anonim

Spoiler Alert: Details met betrekking tot de aflevering van 'Below Deck' van 30 november 2021 worden hieronder besproken. Nadat we door de prachtige wateren van St. Kitts zijn gevaren, lijkt het alsof de Below Deckcrew wordt al zuur! Hoewel drama altijd wordt verwacht, lijkt het alsof de dingen veel sneller opwarmen dan kijkers hadden verwacht. Chief stoofpot, Heather Chase, en tweede stoofpot, Fraser Olender waren de eersten die de kop sloegen, maar het lijkt erop dat het duo hun meningsverschillen opzij heeft gezet en nu op Jessica jaagt!

Hoewel de derde stoofpot heeft bewezen een belangrijk lid van het team te zijn, lijkt het alsof Heather en Fraser dat niet denken! Hoewel van Heather wordt verwacht dat ze haar crew optilt, roepen fans haar en Fraser op omdat ze 'gemene meiden' zijn. Alsof dat nog niet erg genoeg is, komt de chef-stoofpot ook in conflict met de matroos, Rayna Lindsey, waardoor we ons allemaal afvragen… is Heather echt het probleem?

Heather en Fraser zetten hun vete voorgoed opzij

Helemaal aan het begin van het seizoen was het duidelijk dat Heather Chase en Fraser Olender niet zo'n grote ster zouden worden. Tijdens zijn interview op Watch What Happens Live was Fraser vrij openhartig over zijn mening over Heather en haar leiderschapskwaliteiten, of het gebrek daaraan!

De tweede stoofpot vertelde hij dat hij het gevoel had dat Heather niet veel werk deed, en naarmate het seizoen vorderde, leek het alsof Fraser misschien iets op het spoor was! Ondanks hun verschillen slaagden de twee erin hun vlees te pletten, maar ze hebben hun frustraties nu doorgestuurd naar hun eigen bemanningslid, Jessica Albert.

Fraser en Heather werken samen tegen Jessica

Vorige week onthulde Jessica dat haar grootmoeder, met wie ze thuis woont, een procedure heeft ondergaan terwijl Jess weg is. Dit bracht Albert in een poel van emoties die duidelijk tot uiting kwam in haar persoonlijkheid, maar die haar werk op geen enkele manier belemmerde. Nou, Heather en Fraser denken dat ze de hele crew naar beneden ha alt, en kijkers zijn in de war over wat ze precies heeft gedaan om zo'n reactie van het interieurteam op te roepen.

Om het nog erger te maken, spreken Fraser en Heather behoorlijk slecht achter Jessica's rug, tegen elkaar en andere My Seanna-leden, waardoor ze worden bestempeld als totale 'gemene meiden'. Fans hebben ook gewezen op het gebrek aan leiderschap van Heather in de situatie en beweren dat ze in plaats van Jessica op te tillen en constructieve feedback te geven, elke kans heeft aangegrepen om haar recht in de rug te steken. Hoera!

Heather schiet ook op Rayna Lindsey

Het heeft niet veel tijd gekost voor het Below Deck-team om hun slipje in een twist te krijgen! Terwijl Heather het lijkt te hebben gehad met Jessica, lijkt het alsof ze ook ten einde raad is met mede-dekknecht, Rayna Lindsey. Rayna, die aan de buitenkant werkt, bood haar hulp aan voor het avondeten, maar ze kreeg al snel te horen dat ze een "houding" had nadat ze vijf verschillende keren dezelfde vraag door Heather had gesteld.

Dit deed Heather geen recht, aangezien ze zich al op glad ijs bevindt als het gaat om haar relatie met Jessica. Hoewel Rayna een helpende hand bood, vroegen fans zich al snel af waarom Heather zo geneigd was haar vermeende 'houding' uit te roepen, wat verder wees op een mogelijke microagressie aan boord. Nu de spanning alleen maar toeneemt, lijkt het alsof er een onderdekse explosie op handen is!

Aanbevolen: