15 vergeten HBO-shows die we vandaag nog steeds volledig zouden bingewatchen

Inhoudsopgave:

15 vergeten HBO-shows die we vandaag nog steeds volledig zouden bingewatchen
15 vergeten HBO-shows die we vandaag nog steeds volledig zouden bingewatchen
Anonim

Als het op tv aankomt, weten we allemaal dat HBO het het beste doet. Zoals bij elk televisienetwerk, waren sommige van hun shows beter dan andere, maar over het algemeen bieden ze inhoud van veel hogere kwaliteit dan wie dan ook. HBO is tenslotte het netwerk dat ons juweeltjes als Game of Thrones, Curb Your Enthusiasm en The Sopranos heeft opgeleverd. En dat is nog maar het topje van de ijsberg in termen van uitstekende tv-programma's die ze de afgelopen 30 jaar hebben uitgebracht.

Vandaag de dag, in plaats van te praten over de HBO-hits waarvan we weten dat iedereen er nog steeds geobsedeerd door is, dachten we dat we terug zouden gaan en die vergeten schatten zouden onthouden die vandaag nog steeds absoluut een binge-watch waard zijn. Natuurlijk, sommige zijn nu misschien een beetje gedateerd, maar zelfs die bieden een mooie dosis nostalgie.

15 Jeremy Piven op zijn best

Entouragebende die door de straten loopt
Entouragebende die door de straten loopt

Entourage kwam in 2011 tot een einde, hoewel we in 2015 wel een vervolgfilm kregen. Eerlijk gezegd zouden we willen voorstellen om vandaag terug te gaan en zowel de serie als de film te bekijken. Natuurlijk is het meeste van wat Ari Gold van Jeremy Piven zegt over-the-top offensief, maar dat is het hele punt! Het is nog steeds leuk om te zien hoe Vince en de jongens Hollywood domineren.

14 Voordat Ginnifer Goodwin Sneeuwwitje was

Big Love-familie aan tafel
Big Love-familie aan tafel

Big Love liep van 2006 tot 2011 en het is moeilijk om het iets anders te noemen dan een enorm succes voor HBO. Hoewel de buzz rond deze hitserie de afgelopen jaren zeker is afgenomen, met zoveel extra tv-tijd tegenwoordig, zouden we zeggen dat het de perfecte tijd is om de polyamoreuze familiedynamiek van de Henrickson-clan opnieuw te beleven.

13 Het was geen seks en de stad, maar meisjes zijn nog steeds solide

cast van klappende meisjes
cast van klappende meisjes

Hoewel velen erop staan Girls and Sex and the City te vergelijken, weten we niet of dat helemaal eerlijk is. Ja, beide sterren 4-vrouwen als hun hoofdpersonages, maar de shows bevatten veel meer verschillen dan overeenkomsten. Hoewel er altijd over SATC zal worden gesproken en met een goede reden, werd Girls uiteindelijk een geweldige show op zich.

12 Six Feet Under is nog steeds een meesterwerk

Six Feet Under staat op het kerkhof
Six Feet Under staat op het kerkhof

In 2005 was Six Feet Under in staat om 5 uitstekende seizoenen af te leveren. Hoewel het vaak wordt vermeld als een van de allerbeste van HBO, hebben we het gevoel dat het niet dezelfde aandacht krijgt als bijvoorbeeld The Sopranos of The Wire. Het acteerwerk is echter ongelooflijk en het verhaal van een door een familie gerund uitvaartcentrum is nog steeds heel anders dan al het andere dat er is.

11 Hoe zijn deze nerds niet populairder dan de oerkn altheorie jongens?

Mannen uit Silicon Valley die rond de computer staan
Mannen uit Silicon Valley die rond de computer staan

Grappig genoeg kwam Silicon Valley eigenlijk net ten einde in 2019. Hoewel we het nog niet kunnen classificeren als een oude en vergeten favoriet, vinden we het wel gek dat The Big Bang Theory zo populair is geworden, terwijl zo weinigen lijken te praten over deze superieure nerdy televisieserie. Serieus, als je denkt dat Sheldon en Leonard grappig zijn, dan wacht je een traktatie met deze jongens.

10 Zonder Oz zouden we nooit een van de anderen hebben

Oz HBO Tv-show promo shot
Oz HBO Tv-show promo shot

Hoewel Oz zeker geen show voor de massa is, was het HBO's allereerste dramaserie van een uur. De show is ruw en concentreert zich op het leven van mannen in een zwaarbeveiligde gevangenis. Laten we heel duidelijk zijn, deze show is NIET het mannelijke equivalent van Orange Is the New Black. Het is grafisch en gewelddadig, maar als je er de moed voor hebt, is Oz absoluut van topkwaliteit.

9 Danny McBride is vandaag net zo grappig als hij ooit was

Danny McBride in Eastbound and Down met baby
Danny McBride in Eastbound and Down met baby

Eastbound and Down is een serieus grappige comedyserie. Het richt zich op een Major League-werper wiens carrière een wending neemt. Danny McBride speelt hoofdpersoon Kenny Powers en de show is eigenlijk geproduceerd door Will Ferrell. Het is duidelijk dat de komedie perfect is. Zeker de moeite waard om te kijken als je op dit moment sport mist.

8 Deadwood is zo goed als tv wordt

Deadwood zit aan bureau met doos
Deadwood zit aan bureau met doos

Hoewel Deadwood wordt beschouwd als een van de beste tv-programma's aller tijden, zijn er sinds het einde in 2006 andere drama's binnengedoken om de aandacht te trekken. De serie met een westers thema is vandaag de dag nog steeds een uitstekend horloge en als je een fan bent die toevallig nog steeds geobsedeerd is, zul je blij zijn te weten dat er een film op komst is!

7 Kijken had meer seizoenen moeten hebben

Kijken, jongens die door de straten lopen
Kijken, jongens die door de straten lopen

We houden allemaal van Jonathan Groff. Dankzij zijn rol in Mindhunter van Netflix en zijn vertolking van Kristoff van Frozen, heeft de man een manier gevonden om zowat ieders hart te stelen. Van 2014 tot 2016 speelde de getalenteerde jonge acteur ook in de HBO-serie Looking. In navolging van het verhaal van een paar homovrienden die in San-Francisco wonen, is deze show absoluut binge-waardig, ook al zijn er maar 2 seizoenen.

6 Zelfs als je de film niet leuk vond, verdient Watchmen een horloge

Watchmen limited HBO-serie blauwe man
Watchmen limited HBO-serie blauwe man

HBO's beperkte serie, Watchmen, is er zeker een waar mensen over zouden moeten praten. Er zijn misschien maar 9 afleveringen, maar elke aflevering is indrukwekkend. Hoewel ze duidelijk gebaseerd waren op de originele strip met dezelfde naam, gingen de makers bij het samenstellen van de show iets anders te werk. Als je genoeg hebt van de Avengers, probeer dit dan eens.

5 Band Of Brothers is nog steeds krachtig vandaag

Band of Brothers, gegoten in legeruitrusting
Band of Brothers, gegoten in legeruitrusting

Zou je iets minder verwachten van een limietreeks van onder meer Tom Hanks en Steven Spielberg? Er zijn slechts 10 afleveringen voor ons om te binge, maar Band of Brothers is desalniettemin zeker de moeite waard. In 2001 kreeg deze serie alle welverdiende lof, maar we denken dat het goed genoeg is om er vandaag nog over te praten.

4 Flight Of The Conchords is nog steeds de grappigste musical die er is

Flight of the Conchords-jongens staan met gitaren
Flight of the Conchords-jongens staan met gitaren

In deze HBO-musical sitcom spelen Bret McKenzie en Jemaine Clement zichzelf. De serie concentreert zich op hun verhuizing naar New York terwijl ze proberen het groot te maken en het is echt een vat om te lachen de hele weg. Natuurlijk zijn er maar 2 seizoenen, maar als je ze nog niet hebt gezien, is het tijd om dat te doen.

3 Fraggle Rock is een meesterwerk van Jim Henson

Fraggle Rock-poppen zingen en dansen
Fraggle Rock-poppen zingen en dansen

Fraggle Rock is het soort show dat alleen uit de geest van Jim Henson had kunnen komen. De serie is een muzikaal poppenspel en hoewel kinderen over de hele wereld ervan kunnen genieten, kunnen volwassenen er ook veel plezier aan beleven. De Muppets en de Sesamstraat-bende zijn meer mainstream, maar de Fraggle Rock-crew verdient evenveel liefde.

2 We houden van Phoebe Buffay, maar Valerie Cherish is een ster

Lisa Kudrow in regisseursstoel voor The Comeback
Lisa Kudrow in regisseursstoel voor The Comeback

HBO's The Comeback is een uitstekende keuze voor iedereen die altijd van Phoebe het meest heeft gehouden van alle hoofdpersonages uit Friends. In deze comedyserie speelt Kudrow Valerie Cherish, een aangespoelde sitcomster die op zoek is naar, je raadt het al, een comeback. Er zijn momenteel slechts 2 seizoenen, maar sinds 9 jaar zijn verstreken tussen de twee, wie weet of ze in de loop van de tijd een derde zullen doen.

1 De vampiergekte is voorbij, maar True Blood is nog steeds een winnaar

LaFayette met verachtelijk vampierbloed
LaFayette met verachtelijk vampierbloed

Er zijn veel leuke feiten achter de schermen om te leren over True Blood, hoewel het meest indrukwekkende aan deze serie nog steeds is hoe het erin slaagde om niet alleen relevant, maar zelfs goed te blijven nadat de vampiergekte stierf omlaag. Hoewel Twilight en The Vampire Diaries tegenwoordig niets minder dan cringy zijn, werkt True Blood's kijk op vampiers die in de open lucht met mensen leven nog steeds volledig.

Aanbevolen: