Love Is Blind en nog 14 reality-tv-shows om te bingewatchen op Netflix

Inhoudsopgave:

Love Is Blind en nog 14 reality-tv-shows om te bingewatchen op Netflix
Love Is Blind en nog 14 reality-tv-shows om te bingewatchen op Netflix
Anonim

Wat mensen leuk vinden aan reality-tv-programma's, is het feit dat ze op de ergste manieren zo hilarisch kunnen zijn. Soms zijn ze zo ineenkrimpend dat ze zich ongemakkelijk voelen om naar te kijken. Andere keren voelen ze zich volledig herkenbaar voor kijkers overal. Netflix heeft de afgelopen jaren fantastisch werk geleverd door eersteklas tv-programma's uit te brengen en daarom kunnen ze zo succesvol blijven.

Sommige reality-tv-programma's op Netflix zijn originelen en andere kwamen van verschillende netwerken. Hoe dan ook, veel van deze reality-tv-programma's zijn op een gegeven moment de moeite van het kijken waard. Deze reality-tv-programma's helpen de tijd op de beste manier door te komen! Ze zijn leuk om naar te kijken en ze maken mensen aan het lachen, dus waarom zou je er niet eens een paar bekijken?

15 Liefde is blind– Over verliefd worden voordat je elkaar ziet

Love is Blind is een van de meest onhandige en huiveringwekkende tv-programma's ooit, maar daarom zijn we er helemaal weg van! Het is zo'n makkelijke show om te bingewatchen omdat het concept zo verbijsterend is. De show gaat over mensen die verliefd op elkaar worden zonder te zien hoe de ander eruitziet.

14 Too hot to handle– Over hete mensen die niet intiem of fysiek mogen zijn

Too Hot to Handle is een show over super aantrekkelijke mensen die tijd doorbrengen op een retraite samen met één belangrijke regel… Ze mogen niet fysiek of intiem met elkaar worden! Sommige mensen in de retraite hebben het moeilijker dan anderen om hun handen thuis te houden.

13 The Circle– Een show in sociale media-stijl over meervallen en sociale ranglijst

The Circle is een originele Netflix-tv-show in sociale media-stijl over een groep mensen die een grote geldprijs probeert te winnen! Sommige mensen spelen de rol van meerval, terwijl anderen hun meest ware en authentieke zelf zijn. De show zit vol met spelletjes en vragen!

12 Cheer– Over het Navarro College Cheer Team

Cheer is een originele Netflix-tv-show over de cheerleaders van Navarro College. De show volgt het team van cheerleaders terwijl ze zich voorbereiden op een grote wedstrijd. Aan het einde van het seizoen komen we erachter dat het cheerteam van Navarro de trofee van de competitie mee naar huis heeft genomen!

11 Rhythm + Flow– Over het vinden van de volgende beste rapper

Rhythm & Flow is een originele Netflix-tv-show met in de hoofdrollen T. I., Chance the Rapper en Cardi B als juryleden. Ze werken samen om te proberen de volgende beste rapper te vinden. Ze laten mensen uit verschillende staten naar voren komen om auditie te doen en hun vaardigheden te demonstreren voor menigten.

10 Instant Hotel– Over mensen die hun huizen in hotels veranderen

Instant Hotel is een geweldige Netflix-show om te bingewatchen over mensen die in staat zijn om hun huis snel in hotels te veranderen die vreemden kunnen verhuren. Deze mensen wonen in huizen die mooi, extravagant en superchique zijn! Ze kunnen hun spullen snel verhuizen om hun huis te verhuren aan nieuwe individuen.

9 Sunset verkopen– Over makelaars

Selling Sunset is een geweldige Netflix-tv-show om te bingewatchen over een groep prachtige makelaars die samenwerken in een buitengewoon mooi, chique kantoor. Ze werken allemaal samen om huizen te verkopen, terwijl ze tegelijkertijd ook behoorlijk concurrerend zijn met elkaar.

8 Getrouwd op het eerste gezicht– Over stellen die akkoord gaan met niet-religieuze gearrangeerde huwelijken

Married at First Sight is weer zo'n vreselijke show om naar te kijken over mensen die ermee instemden om met een vreemde te trouwen! Een team van experts werkt samen om paren te koppelen op basis van compatibiliteit. Helaas halen veel van deze koppels het niet en vallen uit elkaar nadat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt.

7 Terug met de ex– Over stellen die opnieuw proberen te daten nadat ze uit elkaar zijn gegaan

Back with the Ex is een show over stellen die proberen weer bij elkaar te komen nadat ze het op een bepaald moment in het verleden met elkaar hebben uitgemaakt. Het hele concept van de show is super interessant en herkenbaar omdat de meeste mensen hebben ervaren hoe het voelt om weer samen te zijn met een ex.

6 Glow Up– Over getalenteerde make-upartiesten

Glow Up is een geweldige show om naar te kijken op Netflix over getalenteerde visagisten die het tegen elkaar opnemen om te zien wie de beste is. De winnaar kreeg ook nog een geldprijs! Alle make-upartiesten passen make-up toe op hun eigen gezicht en op de gezichten van modellen tijdens de wedstrijd.

5 100% hotter– Over stellen die een make-over krijgen

100% Hotter is een geweldige show om te bingewatchen over stellen die in een studio verschijnen en selfies maken. Hun selfies worden vervolgens in het openbaar beoordeeld door willekeurige mensen. De persoon in de relatie die een lagere ranking krijgt, krijgt een make-overproces om hun hele uiterlijk te verbeteren.

4 Sexy terugbrengen– Over mensen die zichzelf uitdagen om af te vallen

Bringing Sexy Back is een show die mensen uitdaagt om af te vallen. De deelnemers aan de show kunnen terugkijken op hoe ze er vroeger uitzagen toen ze op hun sterkst waren. Ze gaan aan de slag met een personal trainer die hen helpt met hun dieetplan en trainingsroutine om veranderingen aan te brengen.

3 Genageld!– Een bakwedstrijdshow voor amateurs

Genageld! is een bakwedstrijdshow voor amateurs om tegen elkaar te strijden. Professionele bakkers en taartdecorateurs zijn niet welkom bij deze intense reality-tv-show. De reden waarom deze show zo grappig is, is dat er amateurs bij zijn die niet echt weten wat ze in de keuken doen.

2 Dating Around– Over jonge volwassenen die op eerste dates gaan met nieuwe mensen

Dating Around is een ander reality-tv-programma om naar te kijken op Netflix over jonge volwassenen die op eerste dates gaan met nieuwe mensen. Eén persoon krijgt op vier of vijf dates een afspraak met nieuwe personen. Ze kunnen verschillende gespreksstijlen ervaren en zien wie hen het meest interesseert.

1 Queer Eye– Over een groep mannen die helpen met mode-advies

Queer Eye is een super interessante realityshow over een groep mannen die kunnen helpen met modeadvies. Elke man in de groep heeft zijn eigen gevoel voor stijl en smaak. Elke man in de groep is in staat om met eerlijke meningen naar voren te komen om zo een positieve garderobewissel door te voeren.

Aanbevolen: