HBO Max laat zien dat we gaan bingewatchen (en zeker niet)

Inhoudsopgave:

HBO Max laat zien dat we gaan bingewatchen (en zeker niet)
HBO Max laat zien dat we gaan bingewatchen (en zeker niet)
Anonim

Net als talloze andere bedrijven en netwerken, lanceert Home Box Office, HBO (een dochteronderneming van Warner Brothers Entertainment) zijn streamingservice op 27 mei 2020. Sommige evenementen, zoals de langverwachte Friends-reünie, worden gepusht vanwege zorgen over het nieuwe coronavirus. Toch gaat de lancering door, hoewel met ongeveer 30 projecten minder dan verwacht. HBO, de oudste betaalde televisiedienst, operationeel sinds 1972, is geen onbekende in het produceren van originele inhoud. Het succes van het platform hangt af van innovatieve, aanlokkelijke televisie.

Mutters van een streamingdienst begon in 2018 en in juni 2019 kondigden ze de naam HBO Max aan, die beschikbaar zal zijn voor iedereen met een abonnement op HBO, die toegang geeft tot de volledige catalogus van het netwerk, naast de shows en films waarop de rechten zijn gekocht. Het netwerk kreeg in de jaren negentig aandacht dankzij shows als Sex And The City, The Sopranos, Six Feet Under And The Wire. Het netwerk belooft 10.000 uur aan inhoud, van zijn specials, stand-upshows, originele series en materiaal van de andere aangesloten netwerken van het bedrijf.

15 Binge-Watch: The West Wing biedt een ander soort witte huis

Aaron Sorkins politieke drama The West Wing ging in première in 1999 op NBC, met de nadruk op het fictieve democratische presidentschap van Josiah Bartlet (Martin Sheen). Veel fans en televisiecritici beschouwen de serie als een van de meest invloedrijke aller tijden, met in de hoofdrol Rob Lowe, Allison Janney en Bradley Whitford, om er maar een paar te noemen.

14 Overslaan: is een veertigste vriendenmarathon het beste gebruik van de service?

Misschien een controversiële versie, maar de serie met tien seizoenen is al jaren beschikbaar op Netflix, terwijl voor sommigen voor het eerst inhoud op HBO Max beschikbaar is. Het is geruststellend om Friends in te schakelen en op te kruipen met Monica, Chandler, Ross, Rachel, Phoebe en Joey, maar het platform biedt voldoende keuzes.

13 Binge-Watch: Love Life Promises Light Laughs

Een van de weinige HBO Max-originelen die op de lanceringsdag verschijnen, is de Anna Kendrick geleide romcom-bloemlezing, Love Life. Het uitgangspunt: elk seizoen kijken kijkers naar een nieuw personage dat van de eerste naar de laatste liefde gaat, met alle haperingen daartussenin. Kendrick schittert als Darby in de eerste seizoenen, die werden gefilmd in Queens, New York.

12 Skip: South Park is een geweldige satire, maar voelt te donker aan voor de huidige tijd

South Park's reis van papierknipsels naar popcultuurfenomeen is ronduit wonderbaarlijk. De show is een brute satire, het observeren van seizoenen van sociale gebreken is misschien niet de beste binge-watch in de tijd van een wereldwijde pandemie.

11 Binge-Watch: The O. C is de ultieme soapserie voor tieners

Een pauze nodig van de huidige nieuwscycli en wereldwijde nood? Geniet van de emotionele beroering van Ryan Atwood (Ben McKenzie) die de glitter- en glamourwereld van Orange County, Californië betreedt. De serie, beroemd om het spelen van indiemuziek zoals Death Cab for Cutie, speelde ook met Adam Brody, Rachel Bilson en Mischa Barton.

10 Skip: Gossip Girl verbleekt naast haar voorgangers

Gossip Girl neemt kijkers ook mee in de extravagante wereld van rijke tieners aan de Upper East Side in New York City, maar neemt zichzelf te serieus. Kristen Bell's voice-over werk als de titulaire Gossip Girl was echt het hoogtepunt van elke aflevering. De serie speelde Leighton Meester, Blake Lively, Penn Badgley en meer.

9 Binge-Watch: een reality tv-fix nodig? Legendarisch is het antwoord

Als je doodt, blijf je. Legendarische kijk in de cultuur van stijldansen, door de lens van een reality-competitie. Deelnemers strijden om geschiedenis te schrijven door middel van hun kunstvorm, een hoogtepunt van mode, performance en identiteit. Het jurypanel bevat beroemde gastheren zoals Law Roach, Jameela Jamil, Leiomy Maldonado en Megan Thee Stallion.

8 Overslaan: laat de oerkn altheorie ademen voordat je terugspringt

The Big Bang Theory werd uiteindelijk een van de grootste sitcoms tot nu toe van de eenentwintigste eeuw, die liep van 2007 tot 2019. De serie speelde Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg en Kunal Nayyar en eindigde pas vorig jaar, dus het zou wat tijd moeten hebben voordat we teruggaan en een binge-watch beginnen.

7 Binge-Watch: PowerPuff Girls in overvloed dankzij de Cartoon Network-catalogus

De serie The Powerpuff Girls, gemaakt door Cartoon Network-animator Craig McCracken, blijft geliefd bij zowel kinderen als volwassenen. Kleine meisjes, Bubbles, Blossom en Buttercup gemaakt van suiker, kruiden, al het lekkers en een scheutje ingrediënt X, hebben superkrachten om misdaad te bestrijden.

6 Overslaan: de bachelor neemt genoeg energie van de popcultuur in beslag zonder het op HBO Max te gebruiken

Sinds de première in 2002 zijn er tweeëntwintig seizoenen van The Bachelor uitgezonden. Deze telling is exclusief The Bachelorette en andere aangesloten programma's zoals The Bachelor In Paradise. Schijnbaar elke week neemt een nieuwe vrijgezel de nieuwscyclus van de popcultuur over voordat hij wordt gestoten voor de volgende Ken-doll-look-a-like.

5 Binge-Watch: maak de hele film van Studio Ghibli klaar

Het Japanse productiebedrijf Studio Ghibli staat bekend om het maken van enkele van de mooiste animatiefilms aller tijden. Zes films staan in de top tien van best scorende animefilms aller tijden, en Spirited Away won in 2003 een Academy Award. Andere klassiekers zijn Howl's Moving Castle, Princess Mononoke en My Neighbor Totoro.

4 Overslaan: Looney Tunes moet worden herhaald, niet opnieuw worden opgestart

Bugs Bunny. Tweety en Sylvester. Varkensvlees. De Tasmaanse duivel. Dappere Eend! Looney Tunes presenteerde enkele van de meest iconische stripfiguren in de geschiedenis. Het is minstens een keer per decennium populair om de franchise nieuw leven in te blazen, wat soms werkt (kijkend naar de film Space Jam uit de jaren 90) maar de show opnieuw opstarten? Nee bedankt.

3 Binge-Watch: On The Record ging in première op het Sundance Film Festival 2020

Een van de meest besproken HBO Max Original-programma's is On The Record, een documentaire van 95 minuten met interviews van vrouwen die beschuldigingen van aanranding delen van muziekmagnaat Russell Simmons. Oprah was op een gegeven moment verbonden om het project te produceren, dat op 25 januari 2020 in première ging.

2 Overslaan: Harteloos om te zeggen, maar Craftopia

Craftopia is een knutselwedstrijd voor kinderen, georganiseerd door YouTuber Lauren Riihimaki. De serie bevat kinderen van 9 tot 15 jaar die strijden om de beste creatie te maken. Met zeer luide bubblegumroze sets en een heleboel doe-het-zelftips, weten we zeker dat het zijn publiek ergens zal vinden …

1 Binge-Watch: Britse sitcom Ghosts, een samenwerking tussen HBO en BBC

BBC-sitcom Ghosts zond zijn eerste serie van zes afleveringen in 2019 uit tot een kritiek succes. De duistere komedie volgt een verzameling geesten uit verschillende periodes die rondspoken in een landhuis, tot grote frustratie van de nieuwe bewoners. De serie vond tonale inspiratie in The Rocky Horror Picture Show en Tim Burton's Beetlejuice.

Aanbevolen: